Bizim Evin Halleri

teşekkür ederim anladım canım ama bu seferde hata mesajı veriyor.. neyse sonra bir daha denerim......

o zaman bende bundan alayım çok baktım en cazip bu geldi bana

canımcım al tabii oynasın kanykimiz :)) bizde baya bi araştırdık en çok hoşumuza bu gitmişti...
teşekkür ederim anladım canım ama bu seferde hata mesajı veriyor.. neyse sonra bir daha denerim......

canım resim bildiğim kadarıyla 50 mesaj yazdıktan sonra ekleyebiliyorsun...

sonunda oyun halımızı aldık :))

Benim sakin çocuğum ne güzel inceliyor o oyuncakları ya bende almak istiyorum ama ilgileirmi merak ediyorrum lakin oyuncaklar kızımın ağzına girmiyorsa eğer bizim için işkenceye dönüşüyor. Ben tiny love'inkine bakmıştım internetten hoşuma gitti ama az uz para değil ilgilenmiycekse anlamı yok kafam karışık yine bizim kız pazartesi sendromu yaşıyor baba gitti sabahtan beri gıdım uyku yok dışarı çıkarıyım barii
sempatiksalakcinni

kızlar ben resım yuklemesını bılmıyorum daha hiç oğlumun fotografını gösteremedım size(((( teknoloji özürlüyüm ben ya (

gülçincim bize geldiğinizde tekrar bakarsın ilgilenirse zeynebim o zaman almayı düşünürsünüz

miraycım süpersin maşallah güzel kızıma,bengü güzel birşeye benziyor bu oyuncak...

canımcım al tabii oynasın kanykimiz :)) bizde baya bi araştırdık en çok hoşumuza bu gitmişti...

canım resim bildiğim kadarıyla 50 mesaj yazdıktan sonra ekleyebiliyorsun...

hııı olabilir.. bende yani sayılırım çünkü..... teşekkür ederim....

hadi yaaaa o zaman pc'de bir sorun vardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…