Bizim Evin Halleri

unuttuk topıcı işte size keremin 2 gün önce uyuya kaldığı yerden bir görüntü orta sehpanın altında...(genelde orada izler cailuo sunu)

Son düzenleme:
oy yavrum yaa nerde uyumuş pek rahat gelmiş orası ona belliki :)))

biz sürekli gezdiğimiz için evin halleri pek olmuyo... o yzüden sokak hallerimizi ekledim:))))))))

bahair çok tatlısınız maşallah çok güzelsin bu arada kuzum...ekle ekle sokak ,yol ev,araba farketmez haliniz olsun yeter..

sağol şeymacım o senin güzelliğin... foto koyacamda allah inandırsın nille hiç fotom yok nerdeyse...

oyoyy oyy çok tatlısinzzz yerm ben sizii bahair üşümezmi o yaa benki öksürüo bilee..hasta etme prensesi..
bu arada sende kilolar gtmişe bensio:)))

gözdecim fethiye'de yaşadığımız için güneşli günlerde oldukça sıcak oluyo. dün mesela 25 dereceydi dün de gittik sahile. o gittiğimiz gün de çok güzeldi hava. evler dışarıdan oldukça soğuk. evde üşüyo fulltime klima açık... kilolara gelince aslında 10 kilom gitti 4 kilom kaldı ama zaten hamile kalacağım için zayıflamıştım normalin altına inmiştim. 42 ile hamile kaldım. çu anda 46 kilo civarıyım. 45 e kadar düşünce daha fazla zayıflamayı düşünmüyorum..

dora paşa mutfakta yemek tarifi verir ken buyrunnnnnnnnn

:lepi:

ayy ne güzelsiniz yaa hava da pırıl pırıl arkada deniz......opuyorumnanaktan imrendim valla, biz tıkıldık kaldık burda:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…