kaydirigubbakcemile3 Şenizyaw insan bunların hangisini seveceğini şaşırır..
opuyorumnanaktan Şenizçok tatlılar maşallahhh
biz sürekli gezdiğimiz için evin halleri pek olmuyo... o yzüden sokak hallerimizi ekledim:))))))))
maşallah bebişine...bu arada fethiyedemi yaşıyorsun...sanki resim bana fthiyeyi anımsattı
a.s itiraf ediyorum ben de yaptıımmm :kedi: :roflol:hehe çok koik görünüyo ben tek kızla sığamıyorum bi koltuğa:)
bugün ayıptır sölemesi wc ye girdim ve ayıptır sölemesi kabız olduğumu farkettim derken alya feryat figan dedim birazdan susar ama ne gezer iyce tıkanmaya başladı kalktım aldım birlikte oturduk,
o anda gülmeye başladım tam buraya uygun bi foto diye..
ne yazıkki çekip ekleyemem buraya bari anlatayım dedim:kedi:
yaw maşallah size,ayol ben de fethiyede olsam ben de girmezdim evekaydirigubbakcemile3teşekkürlerrr. evet fethiyede yaşıyorum
bu yavru doğduğunda da mı böyle saçlıydı,yeni yeni mi bu kadar saçlandı canım,bayram banyosu sonrası
hymarrycim bizim kız babaya inat (eşimin saçları biraz seyrek de)bu kadar saçlı doğdu valla. biz sarışın kel bi bebek beklerken siyah gür ve uzun saçlı doğdu:)
kaydirigubbakcemile3 bizim babada da her yer saçç,bizim kızlar ona inat kılsız doğdular,
anam şimdikiler ne biçimler yaaaakaydirigubbakcemile3
maşallah canımmmm
bayram banyosu sonrası
bayram banyosu sonrası
teşekkür ederiz.maşallah bebeğine çok güzel kıyamadım bakmaya bile
sağol nalancım Allah hepimizinkini esirgesin...niloşa 41 kere masallah Allahım esirgesin
sağol beyazcım bütün bebekler çok tatlıHani özel çekilmiş bebek resimleri olurya,
onlar gibi maşallah canım bebeğine..biblo gibi Allahm nazarlardan saklasın..
çok masum ve çok pozcudur kızım benim:) teşekkür ederiz...gözlerde cok masummm bakıyo.sankı poz vermeyı ogrenıp dogmus gıbı masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?