Bizim Evin Halleri

arkadaşlar,bebeklerin odasında tv olmadığı için ve evim de küçük olduğu için salonda oturuyorum,
neden illa tv,sıkılıyorum çünküü,

bu yüzden de etraf dağılmasın diye iki çocuğu tek koltukta idare etmeye çalışıyorum,işte böyle,
tabi o da şimdilik kaydirigubbakcemile3

hehe çok koik görünüyo ben tek kızla sığamıyorum bi koltuğa:)
bugün ayıptır sölemesi wc ye girdim ve ayıptır sölemesi kabız olduğumu farkettim derken alya feryat figan dedim birazdan susar ama ne gezer iyce tıkanmaya başladı kalktım aldım birlikte oturduk,
o anda gülmeye başladım tam buraya uygun bi foto diye..
ne yazıkki çekip ekleyemem buraya bari anlatayım dedim:kedi:

ayy sonraki mesajını okumamışım resmi görür görmez hemen atladım fethiyemi diye...

a.s itiraf ediyorum ben de yaptıımmm :kedi: :roflol:
teşekkürlerrr. evet fethiyede yaşıyorum
yaw maşallah size,ayol ben de fethiyede olsam ben de girmezdim evekaydirigubbakcemile3

bayram banyosu sonrası
bu yavru doğduğunda da mı böyle saçlıydı,yeni yeni mi bu kadar saçlandı canım,
benimkiler azar azar yeşillenmeye başladılar kaydirigubbakcemile3

hymarrycim bizim kız babaya inat (eşimin saçları biraz seyrek de)bu kadar saçlı doğdu valla. biz sarışın kel bi bebek beklerken siyah gür ve uzun saçlı doğdu:)

hymarrycim bizim kız babaya inat (eşimin saçları biraz seyrek de)bu kadar saçlı doğdu valla. biz sarışın kel bi bebek beklerken siyah gür ve uzun saçlı doğdu:)

kaydirigubbakcemile3 bizim babada da her yer saçç,bizim kızlar ona inat kılsız doğdular,
anam şimdikiler ne biçimler yaaaakaydirigubbakcemile3
maşallah canımmmm

maşallah bebeğine çok güzel kıyamadım bakmaya bile
teşekkür ederiz.
niloşa 41 kere masallah Allahım esirgesin
sağol nalancım Allah hepimizinkini esirgesin...
Hani özel çekilmiş bebek resimleri olurya,
onlar gibi maşallah canım bebeğine..biblo gibi Allahm nazarlardan saklasın..
sağol beyazcım bütün bebekler çok tatlı

gözlerde cok masummm bakıyo.sankı poz vermeyı ogrenıp dogmus gıbı masallah
çok masum ve çok pozcudur kızım benim:) teşekkür ederiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…