Bizim Evin Halleri

yerim onu beeen delikafadulden kızz şeymoş tattırıyon mu bişeyler çocuğa daha erken değil mi?

mavı çiçeğim tatırıyom valla benı bıle yer bu genelde memeyı batırıyom geçen bı lokma muz verdım evırdı çevırdı aldım..kerem sabah ç.kraker verdı boğuluyodu elimi bi daldırdım boğazına aldım çıkarttım..

Allah korusun kızzz... dur bi daha çok erken canım bi 4 aylık olsunlar en azından dillerine sıvı bişeyler tattırırız... ama katıları sakın verme lmaz:

aferm şeyma tatr kıs.bende tatrıom sabahları peynr sürüom ağzına:))dün barbunya pilaki yaptım havucundan ezdm verdm patatesndende arkasndan ermeynce ağlıo beni bilem yicek:)))bişicik olmass.bilsnler herşeyn tadını..tabi ölee çok değil parmağmn ucunla sürüom arda eserse yemeklern suyundan ve tabi bunları vernce içi yanmasn die 4 5 çay kaşığı suda veriom:)))))

bahair kuzun çok tatlı maşallah kıvır kıvırda saçlar bende alyanın saçı kıvırcık olsun istiyordum demek boşuna bekliyormuşum şimdiden belli oluyormuş..
süt oğluma pudding verme annesi döferim seniklava:

tattırıom valla kuzum allaha emanet ıyı yapıyon 3.aydan sonra zatne tattırmak lazım..

süt anne ama bende insanım değişik tatlar istiyom kızma anneme

bende emziğini elmaya hurmaya batırıyorum bazen çok hoşuna gidiyo ama bide arada bir çikolata yalıyo azıcık annem ben 40 günlükken kurufasülyenin suyundan bile veriyomuş..çok abartmamak kaydıyla bi sakıncası yok bence ..

a.s.

Ya pardon, aktif olan topik burası diye buraya yazmak zorunda kaldım ekim anneleriiii :ecrin_bebek:. Bir şey sorucam pırasa yemeği nasıl yapılır tam olarak? Yani tarif var ama güzelce olması için mesela ne kadar pişiricem, soğan koyulmaz diyen var, koyulur diyen var? Bir yardımcı oluverseniz. :gitme:

soğanı yağda kavur zeytinyağlı tıpı istersen salça koyma sonra pırsaları kavur su ekle bıraz şeker 1 küp pişsin hafif pırasana görede pinç bu kadar afiyet olsun..

Zeytinyağlı olunca salça koyulmuyormuş evet.. Çok pirinçte koymucam lapa olmasn diye. Öğrenicez :) Çok sağol cnm

bu pırasada sut yaparmı acaba:) sogan turu bişi sevmiyorm ama merak ettim yapıyorsa yeriz artık arkadas sorunca aklıma geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…