Bizim Evin Halleri

Bizde bugün hem öğlen uykumuzu aldık hemde artık evlerde bi bodyyle durmaya başladık ohh be ne rahattık gelsin bahar gelsin yazz çıplak çıplakkk hava alsın kuzucuklarımız kaydirigubbakcemile3

Bizde bugün hem öğlen uykumuzu aldık hemde artık evlerde bi bodyyle durmaya başladık ohh be ne rahattık gelsin bahar gelsin yazz çıplak çıplakkk hava alsın kuzucuklarımız kaydirigubbakcemile3

sen hep gul defnecim,gulmek sana cok yakisiyor.

masallah kayra pasaya,gelecegin ekonomistini gordum galiba az once , e artik odasina bu fotograf anlam katar ,daha bebekken ne olacagi belliymis derler :))

dun banyo suyuna kaka yapti bu pasakli ,ben de mayo giydirdim sanki ne degisecekse :))

Son düzenleme:
masallah kayra pasaya,gelecegin ekonomistini gordum galiba az once , e artik odasina bu fotograf anlam katar ,daha bebekken ne olacagi belliymis derler :))

tşk ederiz teyzoşuuu...evet bencede hayırlı evlat olsun büyük adam olsun...Allah yolundan ayrılmadan imanlı,azimli,dürüst bi insan olsun inşş.....
dun banyo suyuna kaka yapti bu pasakli ,ben de mayo giydirdim sanki ne degisecekse :))

çok tatlı ya yerim mayosunu onunnn maşşşşşş

ALLAHIM ALAHIM yaaaaa ceylin yesinler senin mayonu kız maasallah cok güzelsin cok dadlusun küvetine de bayıdım cok orijinal yaniii:)))) prety girl:)))

Maşallahhh Ceylin prensese mayosuda çok yakışmış fıstığımaa
Eşim gelir gelmez göstercemmm tutturmuştuu ufacık çocuğa mayomu giydirilir dieee görsün bakalım nasıl yakışıyoo kuzulara...alkisalkisalkis

amin hepimizin evlatlari insallah.tesekkur ederiz seyma teyzesi.

ALLAHIM ALAHIM yaaaaa ceylin yesinler senin mayonu kız maasallah cok güzelsin cok dadlusun küvetine de bayıdım cok orijinal yaniii:)))) prety girl:)))

tesekkur ederim adasim.valla kuvetine kurulusunu bir gorsen sanarsinki jakuzide keyif yapiyor,kollarini da yanlara atiyor soylee oh gel keyfim gel.

goster hayatim,asil bunlara yakisiyor hersey cuval giyseler bile cok seker oluyorlarkaydirigubbakcemile3

defne kuzusuuuu çok tatlısın sen yaaaaa maşallah Şeniz opuyorumnanaktan

ceylinnnnn maşallah sana oooohhh mayolarda giyilmiş ne güzel zemuszemus opuyorumnanaktan

merhaba fotoğraflarınıza hep bakıyorum maşşalah bebekleriniz çook tatlı
şeyma sana küvetini soracaktım çok kullanışlıya benziyor böylece mi satılıyor yoksa içini ayrı mı aldın bi de nerden aldın?

Defne ve Ceylin cok tatlısınız masallah

ay o mayolar ne ögle. ne kadarda süslü süslü bayılırım ben ögle süslü mayolara kaydirigubbakcemile3 cok sekersin yaaa. masallah. küvetde süpermisopuyorumnanaktan

maşallah yusuf'a çok ama çok tatlı selduşum opuyorumnanaktan

:)) yaramazzz yusuf utkan ,ama he® halinle yakisiklisin sen masssallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…