Bizim Evin Halleri

yasemin teyzesi çok teşekkür ederisss opuyorumnanaktan Şeniz

alya kuzum maşallah sana şimdi uyuyorsunuz yan odamızda bizde taniştık lisayla yarında bizi yalar.

teşekkürler bengü teyzesi aaamiinnnn opuyorumnanaktan

alya kuzum maşallah sana şimdi uyuyorsunuz yan odamızda bizde taniştık lisayla yarında bizi yalar.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
he tabi uyuduk ki ne uyuduk
sabaha kadar zırladı ödüm okoptu rahatsız olacaksınız diye
geldim sabaha karşı koyun koyuna kayloşumla uyuyordunuz öptümçıktım sizi ruhunuz duymadı,iyi yorulmuşsunuz dağ havası iyi geldi sanırım hehe

aybikim bu son gecemiz şimdi sesiniz çıkmıyor kızım uyuyor sanırım bende telefonumdan yazıyorum.demek öptün bizi ruhum duymadı havası çok güsel kayrama iyi geldi çocuk uyumuyo:)ama keyfi yerinde enginarları yedi uyuyor.

Son düzenleme:
Defne süpersin sen yaaa:) maşallah sana. Şuan aynı manzara bizim salondada var:) bir uçtan bir uca yuvarlanarak gidiyoruz bizde:)

Defne ne kadar güzel dagıtmısın evi. Ohhhhh masallah sana

Emrem cok güzel bir tatil olmus harika. Mangal fotoya bayıldım valla. masallah size

defne kuzusu maşallah sana

emreeee yazın buluşcaz orda inşallah :) ne iyi yapmışsınız ececim süper yaaa... maşallah oğluşuma sana da tabii yerimseniben

Defne süpersin sen yaaa:) maşallah sana. Şuan aynı manzara bizim salondada var:) bir uçtan bir uca yuvarlanarak gidiyoruz bizde:)

Demek bu kuzuların hepsi böylee yok ama çok mutlu kuzumm oynarken feda olsun bütün ev dağıtsın kuzularr hep gülsünlerr :Saruboceq:alkisalkisalkis
Defne ne kadar güzel dagıtmısın evi. Ohhhhh masallah sana

Emrem cok güzel bir tatil olmus harika. Mangal fotoya bayıldım valla. masallah size
Sağolasın cnm çok başarılıyız biz bu konudaaa belli oluyo sanırımm sempatiksalakcinni

Emrecimmmm yerim seni ben ne güzel pozlar onlar öyleee iice ısınsada havalar bizde çıksak şöyle kemiklerimiz ısınsa ŞenizŞeniz

defne kuzusu maşallah sana

emreeee yazın buluşcaz orda inşallah :) ne iyi yapmışsınız ececim süper yaaa... maşallah oğluşuma sana da tabii yerimseniben

Sağolasın tatlı teyzoşum...Şeniz
Bora tatlımmmm nede güzel pozlar vermişsinnn sen öyle oyun halındaa kocaman

ece asıl senin oğlan koccaman olmuş, maşallah emreme ne de yakışıklı o öle. on numara gülüşşşopuyorumnanaktan

yerim ben o defneyiii maşallah teyzem camdada oynuyodu arka arkaya taklalar atıyo benim jimnastikçi yigenimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…