Bizim Evin Halleri

maşallah yusuf'a çok ama çok tatlı selduşum opuyorumnanaktan

tsk ederiizzz canım benim tüm bebekler coook tatlı yakısıklı güzel bence MELEK ONLAR MELEK ♥ ♥ ♥ (hele ekim bebekleri :Ç))))

:)) yaramazzz yusuf utkan ,ama he® halinle yakisiklisin sen masssallah

opuyorumnanaktan ah seldam ahh cok fena abartmıyorum inan..mahfediyor beni daha şimdiden böle yakınma diyorlar ama ne bilim guclubacismile
kaşla göz arasında hallediyor bişeylerisempatiksalakcinni

maşallah yusufumaaa nekadarda tatlı..koyma resim selduşçum ben bir müddet koymuyorum nazar değiyor paşalarımıza....iyi gözle bakan var BAKMAYAN var ...rabbim korusun kem gözlerden...

yusufa kayraya defneye ceyline bayıldım çok şekerler maşallah büyüdükçe serpiliyo çok şeker oluyolar rabbim hep güler yüzlerini böyle güzel kılsın bir ömür kem gözlerden korusun hepsinize bebeklerimizn hepsi çok tatlılarrr allah isteyen herkese böyle güzelliklerden versinn öpüyom hepsini

maşallah yusufumaaa nekadarda tatlı..koyma resim selduşçum ben bir müddet koymuyorum nazar değiyor paşalarımıza....iyi gözle bakan var BAKMAYAN var ...rabbim korusun kem gözlerden...

olumunekankayizsmile tsk ederiz şeyma deyzesiii zaten cok fazla ekleyemiyorum resim arada :))))) Rabbim tüm bebekleri kem gözden nazardan korusun..KAYRA mı öp benim içinnnnn opuyorumnanaktan

zemuszemuszemuszemus
evet yasemin ya sana katılıyorum hepsi büyüdükce ballanıyorlar mı ne:))))) maasallah sübhanallah hepsine opuyorumnanaktan

maallahhh hepsineee çok tatlı oldularrr ceylin, Kayra ,Yusuff adaşmımızz maşalalhh subhanallahhh...
Yazı getirdik artık bebişler açılmaya başladı

Bizde bugün yazlıklarımızı denedik olacakmı diye sevindirik oldu cıbıl cıbıl olunca :))

Bide piknige gittik guzell guneslendik yuzune ruzgar geldikce kıkırdadı kikirik kızım:nazar

Son düzenleme:
ohh valla ne güzel piknikler.. Aslında şanslıyız kızlar yaza kadar büyüttük rahat rahat gezicez yazın doğuranlar düşünsün :))))))))

oyyy adaşımız maasallah sana yazlıkların cok cici olmus Rabbim nazarlardan esirgesin...
ececiimm cimlerin üzerinde bi çiçek mi acmıs ne opuyorumnanaktan????? ohh mistir o miss maasallah...

kankkyimmm maşallah sana

ececim maşallah prensesine

bütün bebişlere maşallah.Allah nazarlardan korusun.bizde bugün itibariyle 7 aylık olduk.sağlıkla mutlulukla büyüsün bütün bebişler inşallah.

tesekkur ederiz Yasemin teyzesi,amin insallah hep yuzleri gulsun ve Allah isteyen herkese bu guzel duygulari yasamayi nasip etsin insallah,.

hayat'ım hoşgeldin canımmmm opuyorumnanaktan maşallah sana

tşkk kızlar hepinizeee kankyyy öptkkkkkk
zellda kaşlarımı ? :))))))))) sağol cnm bnm
Hayat' ım hoşgeldin karakızım artık beyazladın ama :)) Davul mu o :)) bizimkide vurmaya baylıyo lazım öyle bişey bi ok eksikti klarnet ve gitardan sonra :))

hayat'ım hoşgeldin canımmmm opuyorumnanaktan maşallah sana

maşallah haytaıma boracığıma ne şekersiniz siz yaaaa

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…