maşallah yusuf'a çok ama çok tatlı selduşumopuyorumnanaktan
:)) yaramazzz yusuf utkan ,ama he® halinle yakisiklisin sen masssallah
maşallah yusufumaaa nekadarda tatlı..koyma resim selduşçum ben bir müddet koymuyorum nazar değiyor paşalarımıza....iyi gözle bakan var BAKMAYAN var ...rabbim korusun kem gözlerden...
yusufa kayraya defneye ceyline bayıldım çok şekerler maşallah büyüdükçe serpiliyo çok şeker oluyolar rabbim hep güler yüzlerini böyle güzel kılsın bir ömür kem gözlerden korusun hepsinize bebeklerimizn hepsi çok tatlılarrr allah isteyen herkese böyle güzelliklerden versinn öpüyom hepsini
yusufa kayraya defneye ceyline bayıldım çok şekerler maşallah büyüdükçe serpiliyo çok şeker oluyolar rabbim hep güler yüzlerini böyle güzel kılsın bir ömür kem gözlerden korusun hepsinize bebeklerimizn hepsi çok tatlılarrr allah isteyen herkese böyle güzelliklerden versinn öpüyom hepsini
maallahhh hepsineee çok tatlı oldularrr ceylin, Kayra ,Yusuff adaşmımızz maşalalhh subhanallahhh...
Yazı getirdik artık bebişler açılmaya başladı
Bizde bugün yazlıklarımızı denedik olacakmı diye sevindirik oldu cıbıl cıbıl olunca :))
tesekkurler canimmm ayrica erkekimin kaslarina hasta oldum daha bir yakisikli olmus
bütün bebişlere maşallah.Allah nazarlardan korusun.bizde bugün itibariyle 7 aylık olduk.sağlıkla mutlulukla büyüsün bütün bebişler inşallah.
tesekkurler canim,nice yaslara insallah.
zemuszemus
merhaba fotoğraflarınıza hep bakıyorum maşşalah bebekleriniz çook tatlı
şeyma sana küvetini soracaktım çok kullanışlıya benziyor böylece mi satılıyor yoksa içini ayrı mı aldın bi de nerden aldın?
tesekkurler canim,kuvetin markasi summer,internetten arastirabilirsin bu modeli var mi bilmiyorum.
Defne ve Ceylin cok tatlısınız masallah
ay o mayolar ne ögle. ne kadarda süslü süslü bayılırım ben ögle süslü mayolara kaydirigubbakcemile3 cok sekersin yaaa. masallah. küvetde süpermisopuyorumnanaktan
tesekkur ederiz bengu teyzeeemiz,biz de sizi opuyoruz yanaktan kaydirigubbakcemile3
hepsi birbirinden tatliiii yerim ben onlari kocamaaann masaallahh Allah nazarlardan korusun...
bize ne olacağımızı şaşırdık topçu mu popçu mu :))
hayat'ım hoşgeldin canımmmm opuyorumnanaktan maşallah sana
tşkk kızlar hepinizeee kankyyy öptkkkkkk
zellda kaşlarımı ? :))))))))) sağol cnm bnm
Hayat' ım hoşgeldin karakızım artık beyazladın ama :)) Davul mu o :)) bizimkide vurmaya baylıyo lazım öyle bişey bi ok eksikti klarnet ve gitardan sonra :))
maşallah haytaıma boracığıma ne şekersiniz siz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?