Bizim Evin Halleri

maşşallah cnm ...cok tatlı...

gecen aksam bnmkıde odaya bi girdim ust acık corabını ckarmıs ayak ağızda gulüpduruyo:)

tşk ederiz:) artık durmuyo dönüyo uyurken
çoraplardan cok rahatsız oluyolar zaten:)

jade yerim senin o kızını ben cok dadlu uyuyor maasallah...bizimki de aynen öle sıgamıyor beşiğe cok komik:))))))

yasemincim zeynep adanın arkidişleri de kendi de süper maasallah..küçükkken ben de cok severdim civcivleri annem her pazara gidişinde bana renkli civciv alır gelirdi ..bak her pazara gidişinde diyorum çünkü hemen ölürlerdi((( sanırım cok haşin seviyordum:))) maasallah adaya !!!!!!

tşkler selduş :) evet artık durmuyolar ara katı kaldırdık mecbur atıcak kendini döne döne :)

yerinde duramayan kızım :))

kolu dışarıda kalmış :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Emre geliyorumm

ay canım kollu dısarda kalmıs. kenarlık yokmu? zaten cok harektlı olunca o bacaklar kollar hep morarıyor o kenarlara carpakdan. ondan ben hep uzun kenarlık aldım. kıyamam ay.

Emre geliyorumm

ay canım kollu dısarda kalmıs. kenarlık yokmu? zaten cok harektlı olunca o bacaklar kollar hep morarıyor o kenarlara carpakdan. ondan ben hep uzun kenarlık aldım. kıyamam ay.
miraycım çok tatlı olmuşsun maşallah
Bora : :1closedeyes: :dilcikar: miraaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy :1shok:

hlibacımmm maşallah prensesine,bizimkininde uyandığında genelde ayak ve baş yer değiştirmiş oluyor kaydirigubbakcemile3

Bora sende gel tabiki kaydirigubbakcemile3 Sende hemen mayonu giy gel opuyorumnanaktan. Sapkan ama bende kaldı basına günes gecmesin yanımda getirim bari :kedi:

Bora sende gel tabiki kaydirigubbakcemile3 Sende hemen mayonu giy gel opuyorumnanaktan. Sapkan ama bende kaldı basına günes gecmesin yanımda getirim bari :kedi:

Bora : iyi o zaman annem giydirsin mayomu gelirim bende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…