Bizim Evin Halleri

ayy masallah.. valla cok hızlı senın bu oglan sen dugun hazırlıklarına şimdiden başla:)
boracık kendı kendıne mı ayaga kalkıyor?
beyza da yatarken kendiliğinden dogrulup oturmaya basladı..tutun beni yurutun diyor :)

çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan maşallah oğluşuma koltuklara tutunarak yürümeye sıralamaya başladı bile =))

ben dün arkamı bi döndüm akıllı oğlan tezgaha tutmuş kalkmış kalkarken video bile çektim maşallah kuzumaa hemende poz verdi...Allahtan bağlıydı..

kaydirigubbakcemile3 doğru söylüyorsun...
evet canım kendi kendine kalkıyor yorulunca eğilerek oturuyor tekrar yere
maşallah beyza'ya annesi o da başlar yakında o zaman opuyorumnanaktan

maşallah canım oğluşuna o da bora gibi durmuyor yerinde sanırsam =)) gamyoncuiremsu

maşallahh oğluna

ay bu bebişler insana türlü türlü icat geliştittiriyolar sepet vs:)

cok şirin masallah benim kızım da camaşir sepetıne oturuyor yerde suruyorum okadar mutlu oluyor kı:)

sormayın kızlar bnmkıde hıc durmuyor emeklemeye basladı dısı cıktı cok hareketlı maşallah..

butun bebişlere maşallah...

yaramazlar hehehehe
şeyma keşke dünki saksı marifetini de koysaydın foto çekmedin mi?
bayadır eklemiyordum bende eklicem bugün bütün gün car car vır vır kuduran alyanın bi an sesi kesildi merak ettim koşa koşa odasına gittim gittim ki ne görem
karşılaştığım manzarayı aynen buraya yansıtıyorum kaydirigubbakcemile3

tşk ederiz yürücek inşşş koltuktan tutunuyıorrr..

Alya naptın yatağınımı söktün kuzuuuu
Aybik ben şaşırdım o anı çekemedimmm ama ilk bu son değil yine yapar kuduruk oğlan :))

masallah kayraya yurumeleri yakın ıyıce ayaklanmaya basladılar...

kayra ve alya masallah size yaramazlar ,2dk bos birakmaya gelmiyorlar artik gamyoncuiremsu

ah bız bu toktıklerın daha nasıl pozlarını yakalıcaz kımbılır....dur durak bılmeyecekler sanırım Allah hepımıze kolaylık versın....otursun emeklesın derken yakında pesınden kosturmaya baslayacagız...zaman ne kadar hızlı gecıyo.gecen yıl karnımızda gun sayıyorduk.sımdı pesındeyız...butun bebeklere benden de kocaman bı masallah....

alya kuzuumnmmm anneye iş mi çıkardın sen hehee kaydirigubbakcemile3

KAYRA KUZUSU VE ALYA KUZUSU maasallah sübhanallah size ..insallah yakında görecem canlı canlı sizi.cok istiyorum..yiyecem heryerlerinizi!!!!

ya benim kuzu tam bir çekmece delisi oldu cıktı:))) önce dayısının çekmecelrini boşalttı..sonrada komsumuzun kızının çekmecelerini..kızcağız masum masum duruyor YUSUF UTKAN ın tipine geliiinn!!!!!alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
ay çok tatlı maşallah, işin var valla selduş topla durursun arkasından artık.
kilo problemin de yoktur sanırım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…