Bizim Evin Halleri

defneeee kapat kukunu kızım görmesinler :roflol: maşallah sana çooooook tatlısın annen getirsin seni izmire denize girin emreyle...Şeniz

yerim seni fındık.çok tatlısın.benim oğlanda suda oynamaya bayılıyor.Allah bütün bebişleri nazarlardan saklasın.bütün ekim bebişlerine
sağolasın cnm evet bayılıyoo suyaa sıcaklardan bayılıyo kuzucuklar naapsınlar kaydirigubbakcemile3
defnecim çok şekersin tatlım ...

Allahhhhhhh yerim seni kuzuuuummmm maşallah
Oğluşlarımın İzmirli güzel analarıı opuyorumnanaktan
şirine suyun tadını çıkarıyo ohh sefası olsun maşallah
sormaa cnm çıkmak bilmedii sudan sıpam naniknanik
defneeee kapat kukunu kızım görmesinler :roflol: maşallah sana çooooook tatlısın annen getirsin seni izmire denize girin emreyle...Şeniz
kapatırrr cnm naniknanik ördeği kamufile yaptı hemencecikk kuzumm valla keşke cnm yaa hemen tatile gidesimiz var ama ay başına kalcak anca belki İzmir e de kaçarız belli mi olur...bilmiyorumkismile
maşallah tüm boncuklara
ne kadar şirin hepsi yaramazlıklar da diz boyu hehe
yasmincim tatlım eklediğin fotoları göremedim ben amaa:sinifsinif:
a.s.
kocamann masalllahhhhh

a.s.

çuf çufff hadi yarıştıralım trenleri kayra paşa maşallah
aybike kuşum ekli, topicte resmi olmazsa albümde var cnm ordan bakabilirsin

kayra paşam maasallah sana atla trenne gel yanıma yiyeyim seni paşammm!!!!
zeynep ada ya bikinine bittim:))))cok dadlusun ohhhh sefanız olsun yaa..keske ben de bi girsem serin sulara((((

ah bende hasretim hamişken yasaktı şimdide izni bitti eşimin zeynebin havuzu doldurayım dalıyımmmm kuş bakışıı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…