Bizim Evin Halleri

selduşum bora da böyle yandık biz bu oğlanlardan kaydirigubbakcemile3

ay çok tatlı maşallah, işin var valla selduş topla durursun arkasından artık.
kilo problemin de yoktur sanırım:)))

kilo mu??? o da ne:))sempatiksalakcinni ya cok ena oldu hele hele su son 2 haftadır kudurdu iice..ne kucakta duruyor ne yerde..bi bakmıssın sandalye altında bi bakmıssın masa altında ayakları kanepenin altına sıkışnış..offf annemle benim haşatımız cıkıyor inan:))))

selduşum bora da böyle yandık biz bu oğlanlardan kaydirigubbakcemile3

kız zeyneeeeppp kız bu ne hal:)))) cok yakısmıs bikinin maasallah sana !!! manken gibi olmus annesi bu:)))

dora paşa ohh götüüüürr!!!!afiyet bal seker olsun.

Dora kuzusuuuu götürr teyzemmm yarasın lop lop et olsun can olsun kuzucuğumaa bende bi yakalasam öyle seni yicem de bakalım ne zaman

Çok tatlısınnn Adammmm güzel kuzum cilveli kuzum çok yakışmış bikiniciğin

Dora, tosun pasaligin nedeni simdi anlasildi,meger goturuyormussun cop sisleri gizli gizli

zeyneb ada da megerse bikinilerin icinde fit gorunmek icin kilosuna dikkat ediyormus, biz de bu kiz niye kilo almiyor diye uzuluyoduk,seni zilliiii

Dora, tosun pasaligin nedeni simdi anlasildi,meger goturuyormussun cop sisleri gizli gizli

zeyneb ada da megerse bikinilerin icinde fit gorunmek icin kilosuna dikkat ediyormus, biz de bu kiz niye kilo almiyor diye uzuluyoduk,seni zilliiii

yaz geldi baktım annesi formda kalamıyo zeynebdedi bari ben dikkat ediyim yediklerime hehe saolun teyzeleri öpüyoruz prenseslerinizle siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah kuzulara çöp şişler falan ohhh..
bıkınıler gıyılmıs bnde oğluma sort mayo aldım bır ayımız var denıze havuza ama

Artık sıcaklardan bunalım vaziyetindeyiz bizde küvetimizi doldurup doldurup içine giriyoruz hiç çıkasımız olmuyookaydirigubbakcemile3

yerim seni fındık.çok tatlısın.benim oğlanda suda oynamaya bayılıyor.Allah bütün bebişleri nazarlardan saklasın.bütün ekim bebişlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…