Bizim Evin Halleri

Ne zaman halı havalanıyor o zaman kayra bu çiçeği bu hale getiriyor Çiçeğime yazık oysaki ne güzel açmıştı ( birazda vitamın almış yemiş toprağı bi güzel

selam kızlar
haftasonu ilk kez denize girdik ve burak yine bir olay patlattı :)
suyun içinde uyudu
oysaki sadece 5 dk kaldık suda :)

ve nezire muazzez hanım deniz sezonunu açtı... tüm samsunlulara hayırlı olsun...

[/URL][/IMG]

green olive on numara gülüş valla, burda burak ve özellikle annesine maşallah demeyi borç bilirim.
Nezire Muazzez aferin kuzum maşallah sana, hayat naptın sen ya, köpük etmişsin heryeri sanada maşallah. Nazzzar değmesin maşallah.

canım benim teşekkür ederimm

bütün bebeklerimize maşalllaaahhh

Ne zaman halı havalanıyor o zaman kayra bu çiçeği bu hale getiriyor Çiçeğime yazık oysaki ne güzel açmıştı ( birazda vitamın almış yemiş toprağı bi güzel

hehe yaramaz kayra yerim seni beenn..yakısıklı kuzum benim.maasallah sübhanallah...
selam kızlar
haftasonu ilk kez denize girdik ve burak yine bir olay patlattı :)
suyun içinde uyudu
oysaki sadece 5 dk kaldık suda :)

ok seker görrünüyorsunuz maasallah size!!!!

ve nezire muazzez hanım deniz sezonunu açtı... tüm samsunlulara hayırlı olsun...

[/URL][/IMG]

sevsinler senin mayonu maasallah sana!!!

kızlar buda bizim banyo hallerimiz..
hayat tan köpük şovvvvv...

oyyyyy cok sexi görünüyorsun hayatım..maasallah sübhanallah sana kuzu!!!

maşallah kuzulara denız sezonlarıda acılmıs.bızımkı aksamları hala uzun kollu. burda havalar hala serın.yazı denızı özledım valla su kpss gelsın artık ta gıdelım su ankaradan

masaşşal kuuzucuğa...

gecen gun bnmkıde capslock tusunu kopardı yanında pc acamıyom yıne gelıyo bnm cıkıyom durduramıyom tırmnacak yanıma sımdı

İşte tatlı boncuğummmm benimm ve tatlı muzur kızımmm...:)))
Yawww kendi kuzundan başka tatlı melek varmı deseler Niloşum derim herhalde..:)))
Alllahım korusun!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…