Bizim Evin Halleri

:çok üzgünüm:bende özlüyorum deryam
kıvır kvır ipek gibi saçları , daha tam dili dönemden anne demeye çalışması
pıtır pıtır emeklemesi :)
arada pc deki resimlerimize bakarken seni görüyo
"Hİİİİ anne deryya deyya" diyoo kaydirigubbakcemile3
görüşek bi ara canım
sen toparlada kendini :Saruboceq:

AH arzucumm walla ben topluyorum 10 dakika sonra yine aynı
olsun yapsın topluyorum aynen kuzumun canı sağolsun...

Hayata maşallah Hayat tam gaz devam :)))

Esmacım Rabbim yardımcınız olsun..

aynen şeyma kimse tutamıyoor kuzumu..

yaptım zencefine çıkardım tüm çekmece kulplarını gidiyor dolabın oraya açamayınca bağırıyorrr bende accık rahat ettim..

asyaa naptın sen teyzemm mercimekde minik minikk şimdi elini attığın heryerden çıkarr fotoğraf makinem boynumda geziyomm bennsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

b&m bizide unutmayın hep beraber görüşelim cnm kuzuları görmeyi çok istiyoruz

B & M oğlun maşallah çok tatlı :)
cok begendim Allah nazarlardan korusun

teşekkürederim kızlarr

ohh ohh doğum günü paşalarınada bak sen maşallah

buda bizim paşadan eskilerden bi kare
deryamın evindeyken :)))) yusuf herzamanki hibi iş başında

kayranın doğum gününden kareler...

[ımg]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/13/1867.jpg[/ımg]

[ımg]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/13/1890.jpg[/ımg]

kurban olsun teyzesi onlara paşa maşallah bunlar ikiside birbirinden güzel çok güzel bir gündü gerçekten çok eğlendik

B&m yusuf'ada maşallah tam bizlik yaramaz bizim oğlanında seninkinden aşağı kalır yanı yok yani aynı :)

Betülüm sağol tatlım...

Seninki nerelerde geziyor öyle yakışıklı kuzu...

Şeydoşum evet çok güğzel bi gündü bu kadar kalabalık ve Şamatalı geçeceğini bende sanmıyordum ama sevenlerimiz sağolsunlar..

kayra paşa yusuf paşa maasalah size yaaaff bu yusufklar hep böyle yaramaz mı olacak ühüüüüüüüüüüüü((( buarada keremi de unutmamak lazım...

B&m yusuf'ada maşallah tam bizlik yaramaz bizim oğlanında seninkinden aşağı kalır yanı yok yani aynı :)
opuyorumnanaktan

sempatiksalakcinni

kayra paşa yusuf paşa maasalah size yaaaff bu yusufklar hep böyle yaramaz mı olacak ühüüüüüüüüüüüü((( buarada keremi de unutmamak lazım...

ay herkes öyle söylüyo ya
ben ismini koyarken bilmiyordum yusufların yaramaz olduğunu sempatiksalakcinni

Taaaaaaaaa hamilikten beri konuşuyorduk Tubişle bugüne kısmet oldu...
haftada 2-3 kez çılgınlık yapıyoruz şeydoşumla tubişte bugun musait oldu ve saat 4 te buluştuk çok keyifli sohbet ettik çok kaliteli bi ortamdı doğrusu...
Kuzularımız çok iyi anlaştılarrr yedik içtik ciciler aldık ve saat 22:30 itibarıyle eve girdik :))optımum kesmedı birde ıkea yaptık oda kesmedi akşam çayına anneciğime gittik...
Tubişim güzel yüzlüm seni ve kaan tanı gördüğüme tanıdığıma çokkkk sevindim en kısa zamnda görüşürüz...inşşş çileği görmeye geleceğiz kısa zamnda :)))

gerçekten çok güzel ve eğlenceli bir gündü tuğba seni ve yakışıklı oğlunu tanıdığıma çok sevindim çok içten samimi ayrıca çok şekersin inşallahh en kısa zamanda çileği görmeyede geleceğiz
not: şeyma saat 10'da hazır olun yarında hümeyra'dayız kısmetse

Aktivitelerimize herzamanki gibi devam ediyoruz...
Çok isteyipte bir türlü gidemediğimiz ikizlerimize Hmyra gittik ne güzel bir gündü Hale ve Sare kardeşler çokkkkk tatlular doğrusu Rabbim nazardan saklasın...
Hümeyram ne içtenne samimi ne iyi bir insansın sen rabbim senin gibilerle karşılaştırsın seni ve bizim gibileri...
Telefonla uzun sohbetlerımız oldu ama yüzyüze ilk defa çokkk sevdim samimiyetine teşekkürler...Kızlarını çok sevdik :) aşkım diyen haleyi tekrar öppptümmm nazlı bıdık..

Kanz deposu bi harikaydııııı süperdi doğrusu cicilerimiz bi harikaaaaaa iyiki orayada gittik...
Hale annaneyle gitti bi fotosunu bile çekemedik ama Sare yeter :))aldı oğlanları yanına güzel kızım...neyse çok uzadı çokkk memnun olduk....

Son düzenleme:
gerçekten güzel bir gündü hümeyra çok tatlı özellikle çokkkkkk tatlı dilli yüreği tertemiz içten ve çok samimiydi herşey için çok teşekkürler canım arkadaşım hale'm ve sare'yede teşekkürler çok uslulardı maşallah bizim canavarların yanında herşey için tekrar tekrar teşekkürler
evet şeyma kanz'ın deposu muhteşemdi

canım arkadaşlasrıımm,
ta nerelerden bizim için kalkıp geldiniz,ne kadar mutlu oldum ne kadar sevindim anlatamamm,
güzel sözlerinize mahçubiyetle teşekkür ediyorum,
sizin güzel bakışınız ooo
yine gelin herkes gelsin gaarrii

canlarııımm güzel sözleriniz sizin güzelliğiniz mahçubiyetle teşekküe ederim
ta nerelerden bizim için geldinizz,çok mutlu ettiiniz biziii
yine gelin lütfenn,herkes gelsin lütfenn
çok öptük kuzularıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…