Bizim Evin Halleri

teşekkürler teyzoşlar öperiz sizi
cicilerimiz zelda teyzemizin güzelliğ..
aldığını arabanın içine atmayı dabiliyormuş meğerr
bu kuzular çok fena gözlemci ona göre davranın heeaklinialirimsmile
nazcığım maşallah kilo almış görünce nasıl mutlu oldum
bu arada kudurukluk ona da bulaşmış evin altından üstünden çıkıveriyorlar hehe
canı saklambaç mı oynamak istedi ne:)

yaramazlık mııı işte size yaramazlıklarımızdan sadece biri......

Son düzenleme:
hayaaaatt off cok güldük sana annemle:))) maasallah sana kızım aferin devam anneni çileden cıkarmaya:))))

hayaaaatt off cok güldük sana annemle:))) maasallah sana kızım aferin devam anneni çileden cıkarmaya:))))

ahh canım o dolap gün içinde kaç kere toplanıp o hale geliyoo bir bilsenn ağlarsın halime...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

oyy maşallah bebişlere...
esmacım ce eeee yapmış sana annesi =))
hayaaatt sen de mi yaramazlık yapıyorsunnn =) ahh bu kuzular elifcim ben peşinde dolanmaktan yoruldum ama canları sağolsun ne yapalım...
ececim gülçincim hans sizi öper...turkish delight oldu paşam hehe

sağol aybikecim. evet kilo aldı çok şükür. baya toparladı ama kasımda tekrar bi ameliyatımız var. 1 ay boyunca sıvı tüketicek (( Allah yardımcımız olsun bakalım artık bizi zorlu günler yine bekliyor...
sağolun kızlar. :)) artık arkasını toplamakdan yoruldum valla. ben düzeltiyorum o yatınca , uyandığında 5 dk ev yine aynıı....
kız hayat sende bizdensin desene.. bu ekim bebklerin hepsi afacan sanırım.

yaramazlarrrrrrr birde kiz olacaksiniz azcik duzenli toplu olun bu siteye erkek analari da giriyor unuttunuz mu kaydirigubbakcemile3 valla ogullarina almazlar

esmacim simdiden gecmis olsun :Saruboceq:

ay süpermiş burasıııı
bende ekliyeyim de ysufu resil olsun azcık :)))

seyma bacım böle topiğin vardıda benim gibi bıcırığı olan birine neen haber vermedinn :)))
bizim topiğe bıraktığın msj dan aklıma geldi
açtığın konulara bakmak :))) iyikide bakmışım hee :)))
eklerim arada

canım hoşgeldin bileydim haber verirdim şekerrr
İyiki bakmışsın o zamna ekle kuzuyu görelim....

aslında çok tiitzimdir ama oğluma gelince çok özgür bırakıyorum
doya doya yaşasın herşeyi diye kısıtlama getirmiyorum

batrısın,kirletsin,kırsın ondan kıymetlimi aşkım benimmm :)

Ohhh maşallah yerim onu bennnn ne kadar tatlı yiyor...
Öyle dediğin gibi çocuk bi yaşa kadar özgür olmalı

Ohhh maşallah yerim onu bennnn ne kadar tatlı yiyor...
Öyle dediğin gibi çocuk bi yaşa kadar özgür olmalı

evet
kasım kasıntı olursan kendini yıpratıyorsun çünkü
çocuk o çocuk bile değil bebek
yeni keşfediyo herşeyi
sıkarsam kısıtlarsam daha meraklı daha arsız olur diye düşünüyorum
boşverr tatını çıkarsın çocukluğunun benimde kafam çok rahat :lepi:

yaramazlık mııı işte size yaramazlıklarımızdan sadece biri......

hohohohho süper ya, Allahım bende bizimkinin enerjisi çok, yaramazlığı bol sanıyordum, yalnız değilmişiz:lepi:
candycim gene açıcak biliyorum ama bir süre rahat edersin diye düşünüyorum biz öyle yaptık çünkü bütün kulpları çıkar. çekmece dolap ne varsa çıkar. O yenidden keşfedene kadar accik rahat et be yawwfopuyorumnanaktan

maşallah cimcimeye biz bu sahneyi çok yaşıyoz üstelim kıyafet dolabımızda belki, günde 3lkere tektek katlıyom yarım saat sonra yemek yaparken bi sessizlik ve ortam aynı bu çok meraklı hjatun bunlar ya bezini dagıttın ee kim toplucak hehe fıstıkyaa maşallah

evet haklısınnn bende arada bakıyorum ev felaket sonra diyorum aman oynasın

esra tam şirine olmuş küçük prenses nede güzel keşfe çıkmış annesi, uyurken bakıyım annem dip köşe temizlemişmi dyo yakalanmış ama:)maşallah hepsinede

maşallah sen ne güzel karpuz yiyorsun öyle annesi bir iki mıncıkla benim yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…