Bizim Evin Halleri

iş öğreniyor musyas, dökmeden dağıtmadan nasıl olcak bu iş değil mi?canları saolsun:))) sanada tavsiyem kulpları çıkar

esra tam şirine olmuş küçük prenses nede güzel keşfe çıkmış annesi, uyurken bakıyım annem dip köşe temizlemişmi dyo yakalanmış ama:)maşallah hepsinede

bir de misafir gelince yaparlar ya halının altına bakarlar:))) Benimki bizim evde yaptığı gibi kime gidersek onun evindede yapıyor. Hep bir halı altı kontrolu. bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

kıs şeymacım çok güzel valla bak bak doyamadım çoktatlı bebişler

ne güzel düşünmüşsün bu tpiği

ay evet kuşum onu babanneye gdine çok yapıyo babaanneside bak kızım kalmışmı pis biyer diyo kopuyoz aaaa diyo bide halıyı kaldırdıkçaaa agız bikarış açık maşallah hepsidnede yaa

Paşaların paşası minyon kuzum benimmm kibarcığımmm

ce yapan aklını yerim seninn

alo annane pek sever muhabbeti özellikle arda paşayşa ne güzel muhabbet ediyorlar

Paşaların paşası minyon kuzum benimmm kibarcığımmm

ce yapan aklını yerim seninn

alo annane pek sever muhabbeti özellikle arda paşayşa ne güzel muhabbet ediyorlar

oy oy paşaya bak ceee de yapıyoo
baya büyümüş oğlun yaa
maşalhhh

kıs şeymacım çok güzel valla bak bak doyamadım çoktatlı bebişler

ne güzel düşünmüşsün bu tpiği
evet aklıma sağlık :))

Çok güzel topığım bende çok seviyorumm sende iyi buldun burayı çatlak :):) herzamn gel

evet aklıma sağlık :))

Çok güzel topığım bende çok seviyorumm sende iyi buldun burayı çatlak :):) herzamn gel

ya ben önceden mart annelerine takılıyodum oğlum küçükken
oğlum mart doğumlu :)
orada ekliyoduk eskiden
ama bu topik genel olduğu için buraya eklerim artık
yusuf çok fenadır
mutfak lavabosuna girer
çorba karıştırır
bi görsen tam buralık sempatiksalakcinni

oy oy paşaya bak ceee de yapıyoo
baya büyümüş oğlun yaa
maşalhhh

iyi yaptın hoşgeldın.
evet genel açtım bu topıcı ben ama buraya takıldığım için buraya açtım
merak Ediyorum Yusufun maceralarını...

resimlerin hiçbirini göremiyorum( bağlantımdamı bişi war acep çok da yawaş açlıyo

maşallah kayra paşama benim çok akıllı minik oğlum benim biz anasıyla muhabette ardada kayrayla ne olcak analarından ne görüyorlarsa onu yapıyorlar

resimlerin hiçbirini göremiyorum( bağlantımdamı bişi war acep çok da yawaş açlıyo

cnm sanırım bağlantıda sen kuzunun resimini eklemesssen eee böyle bizimkileride göremessin :)))

maşallah kayra paşama benim çok akıllı minik oğlum benim biz anasıyla muhabette ardada kayrayla ne olcak analarından ne görüyorlarsa onu yapıyorlar

sağol teyzoşuuuuu minik lafına bayılıyorummmmmmmmmm sırnaşık şey aynen öyle bırak konuşsunlarrr zaten onlara bi telefon şart böyle olmuyooo :))

:kedi: kaydirigubbakcemile3

dogum günümüzü burdan kutlayan herkeze cok tesekkürler cok öpüyorum sizi.

uzun zaman bakamadım ondan gec kaldı yazım.

yaramazlık mııı işte size yaramazlıklarımızdan sadece biri......

aaa ben bu fotoyu yeni gördüm süpermiş yaramazlıga devam hayatcım.
asyada dün bir paket kırmızı mercimeği mutfagın ortasına boşalltı yer gök mercimek oldu valla o sinirle aklıma foto çekmek gelmedi hala etrafda mercimek taneleri ayıtlıyorum.

yaramazlarrrrrrr birde kiz olacaksiniz azcik duzenli toplu olun bu siteye erkek analari da giriyor unuttunuz mu kaydirigubbakcemile3 valla ogullarina almazlar

esmacim simdiden gecmis olsun :Saruboceq:

Hayata maşallah Hayat tam gaz devam :)))

Esmacım Rabbim yardımcınız olsun..

teşekkür ederim. :Saruboceq:

aslında çok tiitzimdir ama oğluma gelince çok özgür bırakıyorum
doya doya yaşasın herşeyi diye kısıtlama getirmiyorum

batrısın,kirletsin,kırsın ondan kıymetlimi aşkım benimmm :)

aaayyyyy betüşşş nasıl üzgünüm ben bilemezsin
Yaaa yusufun gözlerine bakıp artık büyüde rahat rahat gezelim derdim ya hep
vazgeçtim büyümesin
Mini kalsın beee
Ben çok özlemişim bu hallerini
Paşam yaaaaa
geldiğimde bir ara hatırlat bu resimlerine bakalım yaw
şimdi bana cevap bile veriyor yaaasempatiksalakcinni adam oldu adammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…