iş öğreniyor musyas, dökmeden dağıtmadan nasıl olcak bu iş değil mi?canları saolsun:))) sanada tavsiyem kulpları çıkarmaşallah cimcimeye biz bu sahneyi çok yaşıyoz üstelim kıyafet dolabımızda belki, günde 3lkere tektek katlıyom yarım saat sonra yemek yaparken bi sessizlik ve ortam aynı bu çok meraklı hjatun bunlar ya bezini dagıttın ee kim toplucak hehe fıstıkyaa maşallah
esra tam şirine olmuş küçük prenses nede güzel keşfe çıkmış annesi, uyurken bakıyım annem dip köşe temizlemişmi dyo yakalanmış ama:)maşallah hepsinede
maşallah sen ne güzel karpuz yiyorsun öyle annesi bir iki mıncıkla benim yerime
iş öğreniyor musyas, dökmeden dağıtmadan nasıl olcak bu iş değil mi?canları saolsun:))) sanada tavsiyem kulpları çıkar
bir de misafir gelince yaparlar ya halının altına bakarlar:))) Benimki bizim evde yaptığı gibi kime gidersek onun evindede yapıyor. Hep bir halı altı kontrolu. bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
Paşaların paşasıminyon kuzum benimmm kibarcığımmm
ce yapan aklını yerim seninn
alo annane pek sever muhabbeti özellikle arda paşayşa ne güzel muhabbet ediyorlar
evet aklıma sağlık :))kıs şeymacım çok güzel valla bak bak doyamadım çoktatlı bebişler
ne güzel düşünmüşsün bu tpiği
evet aklıma sağlık :))
Çok güzel topığım bende çok seviyorumm sende iyi buldun burayı çatlak :):) herzamn gel
oy oy paşaya bak ceee de yapıyoo
baya büyümüş oğlun yaa
maşalhhh
ya ben önceden mart annelerine takılıyodum oğlum küçükken
oğlum mart doğumlu :)
orada ekliyoduk eskiden
ama bu topik genel olduğu için buraya eklerim artık
yusuf çok fenadır
mutfak lavabosuna girer
çorba karıştırır
bi görsen tam buralık sempatiksalakcinni
resimlerin hiçbirini göremiyorum( bağlantımdamı bişi war acep çok da yawaş açlıyo
maşallah kayra paşama benim çok akıllı minik oğlum benim biz anasıyla muhabette ardada kayrayla ne olcak analarından ne görüyorlarsa onu yapıyorlar
cnm sanırım bağlantıda sen kuzunun resimini eklemesssen eee böyle bizimkileride göremessin :)))
sağol teyzoşuuuuu minik lafına bayılıyorummmmmmmmmm sırnaşık şey aynen öyle bırak konuşsunlarrr zaten onlara bi telefon şart böyle olmuyooo :))
yaramazlık mııı işte size yaramazlıklarımızdan sadece biri......
yaramazlarrrrrrr birde kiz olacaksiniz azcik duzenli toplu olun bu siteye erkek analari da giriyor unuttunuz mu kaydirigubbakcemile3 valla ogullarina almazlar
esmacim simdiden gecmis olsun :Saruboceq:
Hayata maşallah Hayat tam gaz devam :)))
Esmacım Rabbim yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?