Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
Kritik Sezon FinaliYayın Tarihi : 27 Haziran 2008

Dağ başında doğum sancıları başlayan Misket’le baş başa kalan Rüzgar hiçbir araç bulamamıştır; Misket’in doğumunu kendisi yapmak zorunda kalır… Öte yandan Rikkat ve Peyami ise arabada Dağ evine yetişmeye çalışmaktadırlar. Çok hızlı oldukları için Peyami direksiyon hakimiyetini kaybeder.

Çetin’i evde bayılmış bir şekilde bulan Rüya, Çetin’i hastaneye götürür, Neva ve Füsun’la konuşur, Çetin’i Safa’nın öldürdüğünü söyler. Çetin’i vuran tetikçi ise Çetin’i Safa’nın vurduğunu ihbar eder. Rüya, Neva ve Füsun hastanededir, Safa da Neva’nın peşinden gelmiştir, İhbar üzerine hastaneye gelen polisler Safa’yı götürürler. Çetin ise ölmek üzeredir.

Güner, Keriman’ın ölümünden sonra hayata küsmüş ve yaşama sebebinin kalmadığını söylemektedir… İsmet, Sayhan, Nemide ve Dila Güner’i yeniden hayata döndürmeye çalışırlar.

yokk yaaa mısketı öldürmezler fılm onların askı üzerıne kuruldu gibi bişey.of yaaa buda bıtıyo ne izlicez bız yazın şimdi bütün diziler sezonu kapadı.:a015:

kızlar yaa gelsenize bizim topiğe.diğer topiğe girdim dün,bugunkü bölümün özetini kopyalamak için,2 kişi teşekkür etmiş,bişey söylüyosun üstüne cullanıyolar resmen :1no2:bizim topik gibisi varmı yaa :dilcikar:

ayyy deme kuşum aman canım ben sana bi rep veremde moralin yerine gelsin:içelim:

nan naparsınız bakem burda bugün bitio dizi şükür
dizisi tatile girince sevinen bi biz varızdır nan
valla ben çok sevincem kuşum.eve bağlıyo çünkü dizi

ayyy deme kuşum aman canım ben sana bi rep veremde moralin yerine gelsin:içelim:

öyle valla ebuşum yaa anaa sinir oldum,daha da girmem çok bilmişler :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…