Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
yok beeeeee çetin ağır adam seliyle pek yakışmazlar bence ama bu hiç iyi olmaz safa daha çok çıldırır onu görünce siz dua edinde rüya ile çetin birbirlerine aşık olmasınlarsenağlama

canım diğer sitelerdede hep bu konuşuluyo ve herkes çetinin yeni biriyle olacağını duymuş gibi konuşuyo ve hatta %90 rüyaya aşık olcak diyolar...yani ben onların yalancısıyım kızlar...ayrıca yeni rüyanın suratı çok tatlı nedense bu sefer bende ısındım bu kıza....ayrıca şeyda ayrılmaz ama rüzgara daha seviyeli davranır gibi gelio....kullanılmayı kabul edemez bence...ama rüzgar çok ayıp etti...bu kadar ağır laflar sarfetmemeliydi...misket hatalı ama herşey ailelerin özelliklede rikkatin yüzünden bu hallere geldi...

e onlara söyleyiverseydi bu kadar insana güneri kabul ettireceğine rüzgarla ilşikilerini kabul ettirseydi

misketin müthiş zekası işte...perişan etti hem kendini hemde rüzgarı..hiç değmezdi bu kadar üzülmeye valla

yaaa rüzgarı o halde görünce içim parçalanıyoo boynu bükük bir garip (( ama iyi laf soktu miskete yaa ohh Kötü Kazen hele o utanmak mı?? misket utanmaz dedi yaa offffff sırnaşık şey

kimsede ağzıı acıp rüzgar niye böyle söylüyor demedi rüzgar zamanında o da evlenmişti şeydayla misket niye ona laf sokmadı

öncelikle bu topiği açan deryama teşekkürler ve burda senaryo yazmakta bizleri yanlız bırakmayan arkadaşlar:cemre su,deniz,diğer deniz,kujum ve bütün arkadaşlar,belki size garip gelebilir ama ben sayenizde güzel1hafta geçirdim.çünki senaryomu yazarken hayal etmiştim.ben Ankaradaydım;dizi setinde ve bütün dizi oyuncularıyla hayalimde tanışmıştım,senaryo yazarlarıyla da tanışmış onlarda dizi setinin arkasında senaryolar yazıyordum.bu bir haftalık senaryomu ben böyle yazmıştım ve çıkan sahneler oluncada yüzünü görmediğim tanışmadığım insanlarla aynı şeyleri düşünüyor olmak beni sevindirmiştia.s:teytey:evet size garip gelebilir ama benim için güzel bir hafta olmuştu a.s ama hafta içerisinde bu tatlı rüyadan uyandırıldım:çok üzgünüm: şimdi bir yandan seviniyorum yazdıklarımın düşündüklerim çıkmasına:dance:bir yandanda kendimi bir daha toparlayıp yazabilirmiyim diye düşünüyorum:a015:evet belki bizlerin yazdıklarını okumuyor olabilirler fazla zamanları olmadığı için ama ben okuduklarını hayal ediyorum.buda belki size garip gelebilir ama öyleyerimsenibenşunuda söylemeden edemiyeceğim sizler için belki ankaraya gitmek o insanlarla tanışmak konuşmak çok kolay olabilir ama benim için sizler için kolay olan şeyler çok zor hatta imkansız şeyler şuan için. ama bende böyle mutluyum;güzel bir rüyaydı bu hafta ama ne yazıkki uyandırıldım yazamam belki diyorum bundan sonraki haftalar için ama yinede kendimi toparlıyacağım ve yazmaya çalışıcam yazamazsamda beni bu haftalık affedin ve şimdiye kadar hiç söylemediysem şimdi söylüyorum arkadaşlar hayalde olsa bana güzel bir hafta yaşattığınız için teşekkürler.hepinizi çok ama çok seviyorum arkadaşlar
dizide emeği geçen herkeside çok seviyorum.a.s.

canım bende senin gibi düşünüyorum.çok mantıksız çetin-rüya aşkı.yani sen ölümüne seviyosun nevayı sonra git kardeşine aşık ol varmı böyle şey yaa :1shok:

semuşcum ne dememkmiş o öyle paylaşımlarına devam et belki bundan sonraki haftalarınıda böyle güzel geçirme fırsatın olabilir ebrarın da dediği gibi dizi keyifli ama burda paylaşınca daha güzel oluyor hayallerine devam etmeni diliyorum hem bak gerçekleşiyorda:))))))))))))))))))))))))

semuşum pemboşun deyimiyle 'girçekten' naptın sen yaa nasıl duygu dolu bi msj o öyle.ellerine saglık. teşekkür ederim kendi adıma . sende iyiki aramızdasın iyiki burda paylaşımlarda bulunuyosun arkadaşlar bu sizler içinde geçerli iyiki böyle güzel bir ortam bizi karşılaştırdı iyiki tanıdım sizleri,çok seviyorum hepinizi.

semuş tşk bu yazı için çok güzel yamısın arkadaşım bende düşüne düşüne rüyalarıma girmeye başladılar

ya şuan misketle rüzgarın şarkısını dinliyorum. Değseler ağlıyacağım. Yaa bu kadar büyük bir aşkı ne hale getirdiler... Sanki onlar gerçekten ailemiz.. Üzüldüm birden

benim oğlan ne dedi anne çetin nereye gidiyor dedi neva kızdıdamı gidiyor dedi nerey gidiyor dedim uzaklara dedi şaşırdım öyle deyince çocuk bile etkilenmiş

semuşun mesajına dondum kaldım bişi yazamıyorum semuşum biliyosun pes etmek yok helede hayallere ara verirsek bittik biz demektir...haylsiz insan olabilir mi pazar günü senaryonu görmek istiyoruz umarım üzmezsin bizi

Katılıyorum arkadaşım .İnsan hayal etmeden yaşayamaz , hayaller tükendiğinde ise ölüden farkımız kalmaz....Hayallerimiz daim olsun. Bol bol senaryo göndermeye devam ( Semuş cum)

kızlar size iyi muhabbetler ben çıkıyorum öptüm hepiniziŞenizŞenizŞeniz yarın görüşmek üzere inşallah:a015::a015::a015:

kızlar bende kaçıyorum.....daha sonra tekrar girerim....hepinize iyi muhabbetler....semuşum kelimelerle cevap vermek yetmez senin bu yazdığına.....bizde sana teşekkür ederiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…