ben umutlanmıştım sayhanın kerimanın özgeçmişinden çok şeyler öğrenir diye ama olmadı :1no2:bakalım nası öğrenecek sayhan kerimanla güneri senaristler onları nası karşı karşıya getirecek:uhm: çetinle rüya karşılaşmasıda ilginçti yerimseniben elini nası sıktı çetin rüyanın çok güldüm o sahneye :roflol: ben yazmaya başladım bile ama senaristler gibi yazamam tabikide a.so zaman kermit okulu bitince ismini değiştirmiş hıh bende anlam veremiyorum :uhm:
ben umutlanmıştım sayhanın kerimanın özgeçmişinden çok şeyler öğrenir diye ama olmadı :1no2:bakalım nası öğrenecek sayhan kerimanla güneri senaristler onları nası karşı karşıya getirecek:uhm: çetinle rüya karşılaşmasıda ilginçti yerimseniben elini nası sıktı çetin rüyanın çok güldüm o sahneye :roflol: ben yazmaya başladım bile ama senaristler gibi yazamam tabikide a.s
cemrem misket hep öyle ki o saçları hep yolunmuş gibi :)
peki ya çetinin karşısına cihan kız arkadaşını çıkarıncaki bakışı donup kaldı:1shok: ya resmi yakarken elini yakması kıyamam ben ona:teselli:hiç beklemediği anda cihan karşısına yeni kız arkadaşıyla çıktı çetinin ve sol eliyle tokalaştı canım ya ne kibar bir beyefendi yerimseniben:roflol:HAkikatende nasıl sıkdı öyle valla belli olmuyor nerde ne oluca:roflol:
rüzgarın söylediklerinden sonra bakalım misket ne edecek
genelde türk filimlerinde olurya sevgilis hakaret eder sonra o düşünceli düşünceli yürüken araba çarpar
aynı türk filmi tadında ilerliyo zaten :) ama rüzgarın bu oyunu misketin pes etmesine neden olabilir aslında rüzgar çok doğru oynuyo kozlarını...misket çok fazla dayanamayacak bence ve rüzgarı yeniden elde etmeye çalışcak
kızlarrrrrrrr selam......ya lütfen biri bana dün ve bugünün özetini yazıversin şöööllleee detaylı bir şekilde yazmayanın kaynanası ölsün:roflol:şaka yapıyorum vallaklava:yazanında yazmayanında kaynanasına bişey olmasın
çok haklısın deryacım ben kaçtım hem düşüneceğim hem yazacağım hepinizi kocaman öptümŞeniz yarın inş.görüşürüz hayat bu nerde nezaman başımıza ne gelir bilinmez a.s.canlarım valla çok güzel yerde kaldı bu hafta...semuş gibi yapalım bu gece düşünelim biraz ve senaryomuzu yazalım...herkes yazmaya çalışsın lütfeeen :)a.s.
amannnn bu ne yaaaa.neler yapmış böyle rüzgar paşa....tüühhh valla yazık şeydaya ....miskete üzülmüyorum haketti biraz.çetinin rüya ile karşılaşması güzel olmuş yeni aşklar yeni başlangıçlar...olurmu olur yani eğer olursa safa kesin tımarhanelik olur herhalde...keriman da baya ilerleme kaydetmiş desene ...eee artık pazartesini iple çekicem çünkü dünde bugünde izlemedim ya çok şey kaçırmışım önceden böyle olmazdı hızlı ilerliyor dizi.....semuşum çoookkk teşekkürr ederim hayatım ellerin dert görmesin ..a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?