o sahneye bende dayanamadim ya agladim durdum.....
valla evet canım sanırım beh senaristlerine göre bu dizidekiler multimilyoner lülülülülülü baksanıza hiçbiri ayın sonunu nasıl getiririm diye düşünmüyo yada ne biliyim illaki herkesin paraya yada bişeye ihtiyacı vardır şuan yok diyen yalan söyler zaten bana saçma geliyo bilmiyorum dedigin gibi işe ugramıyolar yani rüzgar içinde öyle bu misket içinde digerleri içinde ohh be ne rahat hayat öyle bende öyle yaşamak istiyorum dert yok tasa yok tek derdin aşk olsun lülülülülülülülülülülülü
ben hala son sanedeyım çok guzeldı o son kısım
kızlar yaa sizde ağlıyacak yer arıyorsunuz herhaldeşakkıdı
ama misketi en sonunda taktir ettim susup susup çok güzel lafı oturttu hediye mevzusunda aaa öylemi hatırlamıyorum dedi yaa koptum ben afferin dedim oyun öyle olmaz böyle olurKötü Kazenbu şeydadada gerçekten gurur namına bir şey yok önceden onu sevmeyen biriyle zorla duruyordu şimdide o kişinin sevdiğine karşı kendisini kıskandırma amaçlı kullandırmasına göz yumuyor parçalarım herhalde ben o adamıKötü Kazen
kızlar yaa sizde ağlıyacak yer arıyorsunuz herhalde demişsiniz..
ama bana göre çok duygusal bi sahneydi duygusal oldugu içinde agladık yani boşa degil
bence bir nebze olsun ruzgar misketin duygularini anlamasi lazim....ayni sekilde miskette...ayol ben olsam o kadar davranisa umutlanirdim...dusunsenize adam seni sevmese asagi kadar inip neden salini versin bide ustune ustluk kendi ortmek istesin....
bence bir nebze olsun ruzgar misketin duygularini anlamasi lazim....ayni sekilde miskette...ayol ben olsam o kadar davranisa umutlanirdim...dusunsenize adam seni sevmese asagi kadar inip neden salini versin bide ustune ustluk kendi ortmek istesin....
valla ben olsaydım misket yerinde,rüzgara 1000 kere söylemiştim bebegi.yaa ben çok tezcanlyıımdır sevgilimle bile küs kalamam 1 saat bunu mu söyleyemicem amaan misket helal sana ne sabır taşısın sen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?