inş böle olur hemde en kısa zaman içinde:):) süper olmuş bahar...hafta sonuda önümüzdeki haftanın senaryosunu bekliyoruz senden canımın içi:)
yazmaya çalışıcam deryacım.işin kötüsü yarın misafir geliyor sonraki günde gelicek izleyemicem:çok üzgünüm::uhm:umarım özet geçersiniz
iyi sorun yok o zaman rahatladım :) bende acaba yanlış bi cümle mi kullandım dedim kendi kendime
yok yok merak etme dedimya yanlışlıkla tıklamışım pıtırcığım a.s.(birden pembe geldi aklıma ) oda uyanıyor yavaş yavaş farkındamısın konduramıyor bir türlü ama bak görürsün bu olayların içine oda girecek
gerçekten ya takvime bakıyordu dimi kadına bak be çetin ceviz vallaevet evet pembede farketti ve ben gerisinin geleceğini düşünüyorum.ama işte şeydanın hamileliği herşeyi bozabilir umarım korktuğumuz başımıza gelmez valla :sm_confused: rikkatin bişeylerden kuşkulanacağını tahmin etmiştim ama olayı tamamen anlayacağı aklıma gelmemişti:) rüzgarla birlikte olduğu geceyi bile bildi yaninaniknanik
gerçekten ya takvime bakıyordu dimi kadına bak be çetin ceviz valla
slm kıslar eski bölünlerimi izlediniz bende izledimde sefaya çok gülüyorum
evet yaa bugunkü bölüm süperdi eski bölümler yani.adres almak için 40 takla attılar safanın üçkagıtları dalyanın jetski macerası :) bu arada o oturdukları kafe çok güzel biyerdir güneşin batışı dehşet oluyo orda eger bodrum yalıkavaga yolunuz düşerse mutlaka gidin :) yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?