Bizim gelin anormal mi? Ben mi öyle görüyorum?

Hanımefendi kadınlar kulübü bir derdim var da vakit geciriyorsunuz. Burada ben hiç "ya bir derdim var ana akım medya ve toplum akışına etkisi aklıma takıldı " veya" üretim araçlarına erisememenin üçüncü dünya ülkelerine verdiği zarar " gibi konular görmedim. Ya görümce ya kaynana ya aldatma . Madem öyle bizi küçük dünyamızda bırakın biz bunları tartışalım siz de bizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak şeyler üzerinde kafa yorum

şimdi burada konu gelin hanmın resmiyeti. nezaket kuralları değil.olması gerekenleri konuşmuyoruz. bu gelin böyle sorun bu. çözüm ne?

resmiyetle nezaket kurallarına uyulmaması? ne alaka allah aşkına
resmiyetin alası kraliyet ailelerinde var ama hepside çok nazik nazik görünüyor. en azından uzaktan şahsen tanışmadım ne güzel selamlaşıyorlar halkla

Son düzenleme:
[QUOTE="pandoragandhi, post: 36687804, member: 613855"Ben ortaya yorum yapiyorum, [/QUOTE]
hani ortaya atmıyordun?
yoksa ortaya atmanın ne olduğunu bilmiyormusun bir eğitimci olarak?

Sizin tarafı sevmediği davranışlarıyla ortada çok üstüne düşmeyin kendi haline bırakın,ne hali varsa görsün

Bu mesaj alkislanir

Benim kardeşim de böyle yapıda valla hiç de kötü insan değil ben de tam tersiyim selam verene selam verir nasılsın derim kardeşim iyiyim der bırakır bu tamamen kişilik bence eğitimse aynı ailedeniz işte ama bu onun kötü niyetli görgüsüz olduğu anlamına da gelmez o da farklı yapıda işte.Belki de hoşlanmıyor hem sizdne olabilir...Muhabbeti ilerletmek istemiyor olabilir ki bence çok normal o zaman böyle davranması kötü olmaktansa mesafeli kalıyor belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…