- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Hanımefendi kadınlar kulübü bir derdim var da vakit geciriyorsunuz. Burada ben hiç "ya bir derdim var ana akım medya ve toplum akışına etkisi aklıma takıldı " veya" üretim araçlarına erisememenin üçüncü dünya ülkelerine verdiği zarar " gibi konular görmedim. Ya görümce ya kaynana ya aldatma . Madem öyle bizi küçük dünyamızda bırakın biz bunları tartışalım siz de bizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak şeyler üzerinde kafa yorumEveet son cümlenizle sokak ağzına da geçmişsiniz. Geç bile kalmıştınız, tebrik ediyorum.
Heralde farkli şeyler düşünücez. Ben ortaya yorum yapiyorum, siz benim üzerimden oynuyorsunuz; fark bu.
Ve evet, küçümsüyorum. Hayati gelin, görümce, kaynana, elti dedikodudindian ibaret olan küçük dünyali insanlari küçümsemeye de devam edicem. Gelin-görümce gibi tartişmalarin tek sebebi bu başka hayatlari olmayan insanlar çünkü.
Bana daha fazla cevap vermeyin, muhattabim degilsiniz.
şimdi burada konu gelin hanmın resmiyeti. nezaket kuralları değil.olması gerekenleri konuşmuyoruz. bu gelin böyle sorun bu. çözüm ne?
Şizofrenik sancilar içerisindesiniz. Allah çevrenizdekilere sabir versin : ))
Ben de böyle soğuk bir insanımdır,kolay kaynaşamam.Kişiden kişiye değişir bu işler..
Hanımefendi kadınlar kulübü bir derdim var da vakit geciriyorsunuz. Burada ben hiç "ya bir derdim var ana akım medya ve toplum akışına etkisi aklıma takıldı " veya" üretim araçlarına erisememenin üçüncü dünya ülkelerine verdiği zarar " gibi konular görmedim. Ya görümce ya kaynana ya aldatma . Madem öyle bizi küçük dünyamızda bırakın biz bunları tartışalım siz de bizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak şeyler üzerinde kafa yorum
iyiyim carrie,hangi konuda gelsem imzan var maşallah.slm naber break
iyiyim carrie,hangi konuda gelsem imzan var maşallah.
Konuyu tam okujmadım,geline naber sanılsın demişler de cevap vermemiş mi?aa bak gördünmü cevap verdin bana, muhabbet kurdun.
demek ki hem soğuk olup hemde nezaket kurallarına uyabilir insan
Konuyu tam okujmadım,geline naber sanılsın demişler de cevap vermemiş mi?
Böyle konulara pek yorum yapamıyorum,abartılıyor da olabilir..aynen öyle gelen misafirlerede hoşgeldin demiyormuş.
Böyle konulara pek yorum yapamıyorum,abartılıyor da olabilir..
Bu arada carrie biraz önce bana kurduğun zalim ve hain pusuyu yazdım kenara..
koptum gülmekten:)bu nasıl bi benzetme yaw:):)Bence en guzelini yapıyor. Ne seytani gor, ne salavati getir mantigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?