- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Gelene hoşgeldin demek saygısızlık değilse, yapmıyordur.karakter icabı öyle olabilir.
soğuktur kimi insan.. zor alışır.. samimi olmayı sevmez herkesle..
öyledir belki de..
kimseye saygısızlık yapmıyorsa, eşiyle de iyi ve mutluysa boş verin.. :)
İşte bakı tezatlık yapıyorsunuz burada. Size böyle güzel sözler söylediğine, zevkine güveniyorum dediğine göre sizi sayıyor seviyor yani. Konserve bilmeyebilir verilen hediyeyi kabul etmemek zaten görgüsüzlüktür. Bir dediğiniz birini tutmuyor hem soğuk konuşmuyor aramıyor diyorsunuz hem de arıyor zevkine güvenirim dedi diyorsunuz. Size bariz ne kötülüğü var ki bu insanın. Size geleceğim dediniz de evine mi kabul etmedi, saygısızlık mı yaptı, dedikodunuzu mu yaptı ne yaptı yani.Tamam diyelim ki böyle. Mesela beni aradığında abla zenin zevkine güveniyorum bana şunları alır mısın? Neden diyor. Samimi olmak istemediğiniz birini bu şekil de arar mısınız? Ya da konserve vs. yaptığımda bunu da kabul edip '' Ay bu çok iyi oldu yine yaparsın di mi? '' Der misiniz?
BU görümceleri mutlu etmek zor iş azizimGelmediği zaman da tenezzül edip gelmedi diye konu açardı buraya. Kız görüşmek istemiyorum demiyor ki samimi olmak istemiyor. Hem neden birşeye ihtiyacın var mı dedin onu anlamadım konu sahibi küçük çocuk mu. Kız çalışıyor mu ev hanımı mı onu bile bilmiyoruz ayrıca yemeğini filan yapmak götürmek birşeyler almak zorunda değil. Dediğin gibi çok içli dışlı olmak başak şey çağrıldığı yere icabet etmek başka şey bir kere kocası var ve bu kişi onun kardeşi g,decek tabii ki kocasının kardeşinin çağırdığı yere.
Arasa kötü aramasa kötü,ben anlamadım.Tamam diyelim ki böyle. Mesela beni aradığında abla zenin zevkine güveniyorum bana şunları alır mısın? Neden diyor. Samimi olmak istemediğiniz birini bu şekil de arar mısınız? Ya da konserve vs. yaptığımda bunu da kabul edip '' Ay bu çok iyi oldu yine yaparsın di mi? '' Der misiniz?
Mahallede laf cıktıysa görümce lafı onların ağzına tıkasaydı keşkeArasa kötü aramasa kötü,ben anlamadım.
Mahallede laf çıkmış vs.. millet ne meraklı arkadan konuşmaya.
Mesafeyi sevenlerdenim bende,gelinizin de bir sorun görmedim.
Gayet "insan" olduğunu düşünüyorum gelininizin.
Valla bana anlattıklarınız enteresan geldi annenizin evde olmadığını bile bile boş eve neden gittiniz tek başınıza evde ne yapacaksınız ki anneniz yokken siz annenizi görmeye gittiniz herhalde ama anneniz evde yok yani ne işiniz var. Ne alaka boş evde durmak orasını anlamadım. Ayrıca aramadı sormadı ihtiyacın var mı demedi gelmedi diyorsunuz sonra da yemeğe çağırdım geldi diyorsunuz. Sürekli kendinizi övüyorsunuz sevilen biriyim de, güzel yemekler yaptım da filan diye. Yok bunu diyorlarmış hakkında yok soğuk diyorlarmış nasılsın diyene iyiyim denir. Kardeşinizle anlaşıyorsa gerisi teferruat hayır yani size karşı da bariz bir kötülüğü olmamış sonuçta demek ki çok içli dışlı olmayı sevmiyor. Siz de yemek yapıp çağırmasaydanız hem zaten yalnız mışsınız sıkılmışsınızdır evde yemek yapmışsınız. Rica edin yardım eder misin diye söyleyin ama samimiyet konusunda zorlamayın.
Tam aksine oda bize kötülüyor Elmik.Mahallede laf cıktıysa görümce lafı onların ağzına tıkasaydı keşke
Kardeşim ev de yoktu ki sadece kendisi vardı. Çok içli dışlı olsun demiyorum ama bir şeyin adabı vardır bazen bir şeyler bize de uymaz ama öyle icab ettiğini biliriz,uyarızGelmediği zaman da tenezzül edip gelmedi diye konu açardı buraya. Kız görüşmek istemiyorum demiyor ki samimi olmak istemiyor. Hem neden birşeye ihtiyacın var mı dedin onu anlamadım konu sahibi küçük çocuk mu. Kız çalışıyor mu ev hanımı mı onu bile bilmiyoruz ayrıca yemeğini filan yapmak götürmek birşeyler almak zorunda değil. Dediğin gibi çok içli dışlı olmak başak şey çağrıldığı yere icabet etmek başka şey bir kere kocası var ve bu kişi onun kardeşi g,decek tabii ki kocasının kardeşinin çağırdığı yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?