Bizim gelin anormal mi? Ben mi öyle görüyorum?

siz onu çok şişirmişsiniz, şimdi havalı balon gibi geziyor gelininiz.. yerinizde olsam asıl ben semtine uğramam.. kardeşinizi özlediyseniz açın konuşun, buluşup görüşün ama gelininizle siz koyun mesafeyi.. ne bir şey gönderin, ne selam verin.. dondurucu kıvamında tek başına yaşasın madem..

Yapı olarak fazla samimiyeti sevmiyor olabilir.Başkasının evinde hizmeti sevmiyor olabilir.
Kardeşimin eşide böyledir ama yadırgamadım yani.Genç onlar bizde hoşgörü olması gerek.

valla gelin normal ama nasılsın dediginde arkasını getirmedigi için mahallece utanmadan gelinin dedikodusunu yapan kadınlar ANORMAL...

Kadının yapısı bu ise kafaya neden takıyosunuz ?

Misafir olarak çagırmışsınız yardım etmemiş..

o zaman siz niye hizmet etsin diye bekliyorsunuz..

İşte bakı tezatlık yapıyorsunuz burada. Size böyle güzel sözler söylediğine, zevkine güveniyorum dediğine göre sizi sayıyor seviyor yani. Konserve bilmeyebilir verilen hediyeyi kabul etmemek zaten görgüsüzlüktür. Bir dediğiniz birini tutmuyor hem soğuk konuşmuyor aramıyor diyorsunuz hem de arıyor zevkine güvenirim dedi diyorsunuz. Size bariz ne kötülüğü var ki bu insanın. Size geleceğim dediniz de evine mi kabul etmedi, saygısızlık mı yaptı, dedikodunuzu mu yaptı ne yaptı yani.

BU görümceleri mutlu etmek zor iş azizim

Arasa kötü aramasa kötü,ben anlamadım.
Mahallede laf çıkmış vs.. millet ne meraklı arkadan konuşmaya.
Mesafeyi sevenlerdenim bende,gelinizin de bir sorun görmedim.
Gayet "insan" olduğunu düşünüyorum gelininizin.

Ayrıca mahalledekiler nasıl bir yüz buluyor ki sizden gelininizin ne deyip ne demedine kafa yoruyorlar

diyemediniz mi SİZENE diye !

Valla işleriş güçleri yok milletin gelinine kafa yoruyorlar

Toplum algısı şu

GELİN=GÖNÜLLÜ HİZMETÇİ

Mahallede laf cıktıysa görümce lafı onların ağzına tıkasaydı keşke

Altında neden bir şey ariyorsunuz ?
Ben çok sicakkanli biriyim ama herkes benim gibi olmak zorunda değil.
Demek ki kişiliği bu.
Belki o da sizi fazla içli dışlı buluyor.
Bilemeyiz..

karakter icabı soğuk ve mesafeli duruşlu olmak başka, nasılsın diye sorana "iyiyim, siz nasılsınız" demeyi akıl edemeyecek denli yabani olmak bambaşka. yapısı öyledir diyen arkadaşlara anlam veremedim. yapısı icabı soğuksa, üç beş hal hatırdan sonra fazla özel konulara girmez, havadan sudan konuşmakla yetinir, mümkün mertebe davetlerden kaçınır. yedi kat yabancı bile "nasılsınız" diye sorarsa, "iyiyim, teşekkür ederim, sizi sormalı" demez mi insan? bu mesafeli olmak değil, görgüsüzlüğün dik alası. ömründe insan içine çıkmamış mı bu kişi?

Aynısı bana kv yapmıştı

Mahalle şöyle böyle diyor...İşte o gelini niye aldın ?

Kaynanamda oglum aldı ben almadım diye karşılık veriyor

Bunu da oturmuş bana ballandıra ballandıra anlatıyor..

Şunu dedim en son dayanamayıp ;

Mahalledeki kadınların ogullarıyla mı evlendimde ben bu kadar beni dert edinmişler kendilerine ?

Ortak mı aldınız beni ?

Ya ben dejavunun sorduğu soruyu merak ettim.
Anneniz yokken niye annenize gittiniz ki siz,hemde 3-4 gün kalmaya

Annem evde yok ama akarabalar falan orda. Ev boşken gidilmez diye bir kural var da ben mi bilmiyorum? Orda maksadım kendimi övmek değil, ifade edebilmek, sen ona nasıl davranıyorsun vs. gibi sorulara açıklayıcı olmak. Sıkılınca yemek yapmam ki ben. Söyleyince zorlamış gibi olmak istemediğimden kendisi akıl eder diye bekliyor insan. Samimi olması tabiki insanın yapısı ama görgü kurallarını bilmesi gerek

Mahallede laf cıktıysa görümce lafı onların ağzına tıkasaydı keşke
Tam aksine oda bize kötülüyor Elmik.
Sırf sohbet etmediği sıcak davranmadığı için etiketlenmiş kadıncağız.
Görümce bile arkasından bunları diyorsa mahallenin demesi çok tuhaf gelmedi.
Özetle herkes bir olmuş kadının arkasından atıp tutuyorlar.

Kardeşim ev de yoktu ki sadece kendisi vardı. Çok içli dışlı olsun demiyorum ama bir şeyin adabı vardır bazen bir şeyler bize de uymaz ama öyle icab ettiğini biliriz,uyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…