- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Tedavi gör desek bile dinlemez ki. Babam da dedi '' xxx gel kızının evine ye, iç, eğlen, keyfine bak git. Hem sen kendini hem onları üzüyorsun'' Kadın buna alınmış ve babam neden öyle demişmiş. Boşanma konuusu da onların bileceği iş onlar 2 yetişkin ben bu durum da sadece yeğenime üzülüyorumaaaaa çok sinirlendim ben ya yazmadan duramıyorum..abinin eşi bence hemen tedavi görmeli ve annesinden uzaklaşmalı.asla anne denilen manyakla görüştürülmemeli.eğer bu düşünceleri devam ederse de abinin yerinde olsam o kadından boşanır çocuğun velayetini de alırım.
20 li yaşlarında canımTe Allahım Yarabbim ya.... Bunların kafa normal mi arkadaşım? Gelin kaç yaşında bilmiyorum ama beyni oluşmamış sanırım. Manyak mı bu ya? Bu gelinin iyi bir derse ihtiyacı gerek ama neysee.... Allahın tokadı yok işte.
anne nasıl bir manyaksa kızı ondan 10 kat daha manyak yetişmiş.demek ki kadın kızları küçükken onlara neler neler yapmış ki böyle bir travma içerisinde gelin hanım.
acaba karnındakinin pipisi olsa ne olur olmasa ne olur anacım ne önemliymiş o şey ya!
benim de bir kızım var hergün şükrediyorum Allah'a ona bana gönderdiği için.
Bence de normal değiller.Konu sahibi arkadaşım keşke bunlar kötü bir şaka olsa kanım dondu ama bak şu kadarını söyleyeyim gelininizin muhtemelen psikolojisi iyi değil, kendi anneside belki kız çocuk dünyaya getirdiği için baskı altında kalmış olabilir ve bu toptan ruh sağlıklarını bozmuş, çünkü sergiledikleri davranışlar asla ve asla normal ve sağlıklı değil....şimdi bebek doğunca gelininiz ya yavrusunu kucağına alınca herşeyi farkedecek yada mevcut anne psikolojik baskısıyla ciddi bir lohusa depresyonuna girecek hatta bebeğine zarar vermeye kadar gidebilir bu iş, çünkü ikisininde akıl sağlığının yerinde olduğunu düşünmüyorum....bence güzellikle ikna edip bir psikiyatrisi götürseniz ileride gelişebilecek kötü olayların bir nebze olsun önüne geçebilirsiniz...
Valla o zaman ben onlara naparım Allah bilirdogurduktan sonra çocugu diri diri mezara koymasınlar
Kızdan değil de o gece annesi dedi ki '' xxx hep derdi ki keşke erkek olsaydım o kaçan ablalarımı yaşatmazdım''Kadın Orta Çağı geçtim Taş Devri'nden günümüze kalmış herhalde.
Bu nasıl bir geri kafalılık yahu?
Kendisi de kız çocuğu değil miymiş zamanında?
Amiiiin.. Yavruma bere öreceğim başlıyorum elim titriyor, korkuyorum.anlamıyorum bu insanları ya..
kız erkek ne fark eder.
Allah lütfedip evlat göndermiş, beğenmemezlik ne hadlerine!!!
dua edin kardeşinizin ve sizin iyi düşünceleriniz için Allah evlatla sınamasın onları.
sağlıkla doğsun inşallah halası mis kokulu kuzunuz
bu gelini ve ailesini çok mu aradınız?allah kardeşinizin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?