Bizim gelin!

Aynen benim yengem iyi bir insandır merhametli bir kadındıt mesela ama ne zaman ablasına gidip dönse huy değiştirir koskocaman kadın olmasına rağmen. Belki ablası da kardeş hassasiyetiyle konuşuyordur ama artık nasıl konuşuyorsa aile bağlarımız öyle bir koptu ki. İnsan kardeşine ya da evladına öğüt verirken çok dikkatli olmalı

onun evini biz temızlerken onun seyretmesinin ne gibi bi sebebi olabilir ?
Kahvaltıyı yaptım balkona cıktım cunku masada hala kahvaltı yapılıyodu.
eger bende görümceme eşimin ailesene onun bize davrandığı gibi davranırsam daha ağırlarınıda söyleyebilr.

herkes 'gelin' ya ondan. Valla bende gelinim bende eşimin ailesine öyle davranım benımdearkadamdan nankor kopek desinler hakederm çunku.

yengemle aynı yaştayım.
tutan yoktu tabiki ama ben üniv gitseydim onlara ev alınmayacaktı..?
sendromda falan değilim tabikide yengem kıskanılcak bi konumda değil benm gözümde :)

dayımın hanımıda oyleydi aşşalagımdan değil görmediği için böyle davranıyordu kendi ailelerinden görmediklerini bekliyorlar sanki

iyi kadın bana gelip kırıgın çok desin biz onun evini temızlerken seyretsin gitsin bide üstüne temızlıgı begenmeyın agzını büksün anneme babama surat yapsın ben ondan şikayetçı olmayayım

benim annem ona napsın bu yasına kadar annesınden terbiye almamıs annem ne desin ona

işe bak yaa kimi kv de yemek yemek istemez kimi yemek yapmak istemeyince oraya gider
herkesin ayrı derdi var

1. si sen o fedakarliklari deyim yerindeyse elin kizi icin yapmadin, erkek kardesin/abin icin yaptin.
2. si gelin gorumce olmakla arkadas olmak zorunda degilsiniz.
3. su sen fedakarlik yaptin diye, aynisini beklemen anlamsiz
4. su sen balkona cikinca yengen soyleniyormus sofraya yardim etmiyorsun diye, aynisini sende yapiyorsun...

sev ya da sevme kardesin seviyorsa yengeni is bitmistir..onlar gecinsinler yapacak birsey yok inan bana...sana tavsiyem; bu saatten sonra sinirini ciz ve gereksiz fedakarliklarda bulunup gereksiz yuksek beklentilere girme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…