• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Gelinin Çocuğu Olmuyor Hocam Bir Dua Et!

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
Belki bir kısmınıza çok normal gelecek ya da iyi niyetlilik ne var bunda diyeceksiniz ama benim derdim de bu bu akşam. Yarın kv. evi için mevlüt okutacak. Orda yine başıma aynı şey gelecek. Mevlütün arkasına o kadar kişinin içinde yine "bizim gelinin çocuğu olmuyor hocam onun için de bir dua et" diyecekler. Bütün gözler acır bir şekilde üstüme çevrilecek ben küçüldükçe küçüleceğim karşılarında belki gözlerim dolacak. Şimdiden yarının stresindeyim. Bu durumla karşılaştığımda ne yapsam da bu son olsa artık beni rahat bıraksalar.

Mevlüt öncesi söyleyin kayınvalidenize “Ben kendi duamı ederim. Allahla benim arama hacı hoca sokma” diyin. Yada bunu söylediği an “Çocuk için daha erken ama olsun ilerde lazım olur belki” diyin. Bi şey diyin ama mutlaka yani. Susarak memnun olmadıklarınızdan kurtulamazsınız.

Bir de cocugunuz olmuyor diye neden utaniyorsunuz? Benim de yaklasik 6 yildir cocugum olmuyor. Hic utanmadim. Allahin bilecegi is. Dilerse verir yani. Utanilacak ne var bunda.[/QUOTE

Normal zamanlarda sıkıntı yapmıyorum ama böyle topluluk içinde herkes bana acıdığı zamanlarda eziliyorum. Elimde değil.

O kadar cok yasadim ki bu durumu seni cok iyi anliyorum. Ne yaparsan yap ne dersen de vazgecmez bu huyundan. Ama esinle dertlesir gibi soyleyebilirsin annen boyle soyleyince com uzuluyorum yarin da soyleyince yine canim sikilicak falan de.

Bir arkadaşin da dediği gibi oğlunun olmuyor deyin bence de. Sonra bı düşünür kv densizligini. Ki kadın ya da erkek ne farkeder kimin sağlık sorunu olduğu çok sinirleniyorum bu zihniyete ya..

Aslında ne bende ne eşimde hiçbir sağlık sorunu görünmüyor. Ayrıca dediğiniz gibi ne fark eder ama insanlar empatiden o kadar uzak ki!

Son zamanlarda kv ile aram açık zaten. Gitmesem iyice kopukluk olur diye gelirim dedim.
Ne zamandır evlisin ben gide gide soğudum valla 8-10 aydır gitmiyorum haftada bir gittim iki haftaya çıktı sonra ay oldu en sonunda sonuç bu...

Aslında ne bende ne eşimde hiçbir sağlık sorunu görünmüyor. Ayrıca dediğiniz gibi ne fark eder ama insanlar empatiden o kadar uzak ki!

Madem ikinizde de sorun yok kv neden gelinin çocuğu olmuyor diyor. Oğlunun sorunu yoktur tabii gelinde vardır bir şey.Bu densizlik terbiyesizlik. Annem sormaz bana böyle konularda soru. Bakın annem diyorum. Nasıl izin veriyorsunuz. Haddini bilsin biraz. Hemde herkesin içinde. Ay çok sinirlendim. Benim değil oğlunun olmuyor deyin. Daha da dua almak için bile açamaz ağzını. Malum erkek ya onun gururu vardır şimdi.

Back
X