• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Gelinin Çocuğu Olmuyor Hocam Bir Dua Et!

Çocugu hic olmayana hala kısır deniliyor mu ya...
Bir kere hamile kaldıniz diye bir daha kalacagınızın garantisi yok ki
Siz de kısır mi olacaksınız olmazsa evladınız

Evet hala Öyle diyorlar
Ve dedilerde.
Anlatmaya çalıştığımı anlamamışsınız olana bile hiç olmamış gibi davranıp kalp kırmaya çalışıyorlar...

Bazen sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir.

Ben evlendiğimde 3 yıl düşünmedim. Kayınvalidem bsy dediğinde direk düşünmüyorum sizi ilgilendirmez diyordum. Sonra hamile kaldım kaybettim. 1 yıl sonra yıne hamıle kaldım yine kaybettim. E şimdi kime istemiyorum diceksin. Mecbur insanlar artık biliyor istediğini.

Anlıyorum haklısınız aslında. Ama yine de kimse bi şey diyemez . Derse moral bozukluğu oluyor :/ insanın başaracağı varsa da olumsuz söylemler yüzünden olumsuz etkileniyor

Belki bir kısmınıza çok normal gelecek ya da iyi niyetlilik ne var bunda diyeceksiniz ama benim derdim de bu bu akşam. Yarın kv. evi için mevlüt okutacak. Orda yine başıma aynı şey gelecek. Mevlütün arkasına o kadar kişinin içinde yine "bizim gelinin çocuğu olmuyor hocam onun için de bir dua et" diyecekler. Bütün gözler acır bir şekilde üstüme çevrilecek ben küçüldükçe küçüleceğim karşılarında belki gözlerim dolacak. Şimdiden yarının stresindeyim. Bu durumla karşılaştığımda ne yapsam da bu son olsa artık beni rahat bıraksalar.

Baştan kayınvalidenizi uyarın. anne toplum içinde böyle böyle deme ben çok kötü hissediyorum ve sevmiyorum diye. Eğer yine de yaparsa art niyet arayın bence.

Belki bir kısmınıza çok normal gelecek ya da iyi niyetlilik ne var bunda diyeceksiniz ama benim derdim de bu bu akşam. Yarın kv. evi için mevlüt okutacak. Orda yine başıma aynı şey gelecek. Mevlütün arkasına o kadar kişinin içinde yine "bizim gelinin çocuğu olmuyor hocam onun için de bir dua et" diyecekler. Bütün gözler acır bir şekilde üstüme çevrilecek ben küçüldükçe küçüleceğim karşılarında belki gözlerim dolacak. Şimdiden yarının stresindeyim. Bu durumla karşılaştığımda ne yapsam da bu son olsa artık beni rahat bıraksalar.

mevlüt okutmayı biliyor ama densizliğine çözüm bulamamış mevlüt adı altında ne günahlara giriyolar bilerek veya bilmeyerek Allah isterse verir bu senin ya da kayınvalidenin elinde olan bişey değil hemen de gelinin çocuğu olmuyo ne biliyolar belki oğulları problemli hala hocalardan medet umuyorlar çok cahiller

İyi niyetli olsa da bu tarz tavırlar sende stres oluşturduğu için çocuk sahibi olma ihtimalini düşürüyo biz artık istemiyoruz deyin güzellikle bunu da kabullendirin ki düşsünler peşinizden hatta sizde bi kaç zaman düşünmeyin istedikçe ilişkiye çocuk amaçlı giriliyo bu da stresle engelliyo boşverin Allah nasip eder zaten hayırlısını

Hatta açıklama yapın annecim ben sana hep annem gibi davrandım sende bana o samimiyeti verdin Allah razı olsun seni kırmak hiç istemiyorum iyi niyetini de biliyorum istiyosun ki torun sev ama çocuğumuzun olmamasını doktor strese bağladı ikimizinde stresten uzaklaşması lazım istediğin duayı et Allah la senin aranda ama o kadar insanın içinde öyle dediğinde bende de oğlundada bi sorun olmamasına rağmen kendimi eksik hissediyorum bu stres yaptırıyo bana çocuk muhabbetini bi kaç zaman kapatalım hiç konuşmayalım Allah zaten hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip eder falan diye böyle nabza göre şerbetle arayı da toparlayabilirsiniz önüne geçmezseniz arabız açıldıkça açılıcak evliliğinize de yansıycak gerek yok insan gibi karşına alınca anlar bence

Ya yorumları okudumda ben çocuk istemiyodum ama oldu geçen söyledim işte hep bana eşimin babaannesi diyodu torun diye geçen şimdi gözüme girdin diyo :KK70:buna da alınıp kinlenelimöi yani yaşlı cahil kadın he diyip geçmek lazım çok da şeetmeyin:KK66:

kesinlikle gitmem

Kayınvalidenize söyleyeceksiniz böyle birşey deme milletin içinde diye nasılsa önden gidersiniz o da söyleyemez belki kötü niyet değil ama hoş değil bilirim senelerce tedavi gördüm.

Hırsızlık mı , arsızlık mı ?
Neden utanıyorsunuz olmadığından ?

Öyle bir ortamda şse bu muameleye izin vermem
Çok şükür aklım var ağzım var
Sapasağlam insanım Allah'la arama elçiye gerek yok arzu isteğimi belirtmek için

Ya konunuzu dün sabah okudum galiba.yorum yapamadım.çok komik bişey oldu.siz aklıma geldiniz.kaynanamla bir yere gidiyordum dolmusla.bir deli vardı orda.kadın daha önce de denk gelmiş.yolculardan biri dedi bu bana evin olsun diye dua etti evim oldu gekinime de
Çocuğun olsun dedi çocuğu oldu diye.iste sonra o deli adam bana döndü evin olur inşallah dedi.kaynanam da diyor ki çocuğun olsun diye dua et ona diyor :kızgın:durumum vahim benim zar,ümidini o adamcağıza bırakmış.

Ya konunuzu dün sabah okudum galiba.yorum yapamadım.çok komik bişey oldu.siz aklıma geldiniz.kaynanamla bir yere gidiyordum dolmusla.bir deli vardı orda.kadın daha önce de denk gelmiş.yolculardan biri dedi bu bana evin olsun diye dua etti evim oldu gekinime de
Çocuğun olsun dedi çocuğu oldu diye.iste sonra o deli adam bana döndü evin olur inşallah dedi.kaynanam da diyor ki çocuğun olsun diye dua et ona diyor :kızgın:durumum vahim benim zar,ümidini o adamcağıza bırakmış.
:halay:

Back
X