Kesinlikle canım. en en en az 1 yılı ikimiz başbaşa evli geçirmek istiyoruz.sonrası için allah bilir yeniden plan program yaparız
insaallah dusundugunuz gibi olur. bebis surpriz yapmaz sizeevliligin ilk aylari muhtesem en azindan benim acimdan oyleydi, hic bitmeyecek gibi geliyor insana keske hep surse cicim aylari
inşallah süpriz yapmaz.
bide ben çocuk olunca evde oturmak istiyorum ama 5 yıldırda aynı yerde çalışıyorum işimi bırakmakta istemiyorum.
Biz böyle erteleye erteleye 10 yıl sonra ancak olur
insallah planladigin gibi olur hersey, 2 sene sonra bebis olur gibime geliyor. kuslar haber verdi bana
silammmmmmmmmm
bende katılabilirmiyimm muhabbetinizee
tabisiii kuzum hoşgeldin sefalar getirdin :)))
eski nickini de bakayım banayaşlandım sanırsam hatırlayamadım
hoşbuldum tatlım
eski bi topik vardı kkda kankasını bulamayanlar diyee işte ben teeee ordan yprksnn nickli arkadaşş
hehh kuzum şimdi oldu :))
orda konuştuğumuzu biliyorum sonra
paris muhabbetini de hatırlıyorum
napıyosun anlat bakiim
şimdi nerde takılıyosunuz
ben bulamadım o topiği
meşhur paris muhabbetleri ne güzeldi ayy
o topiğe girmiyoruz artık yeni topik açtık nöbetçi muhabbetçi diye ama orayada kimse gelmiyor eskisi gibi aktif değil
artık buraya takılırızz kaynatırız:82:
parisss hosgeldin kuzumm
kizlar bana bi ilham verin ya sabahtan beri pogaca yapcam hic canim istemiyor yapmak.
cumartesi misafirlerim var simdiden yapip buzluga atcam ama dedigim gibi hic yapmak istemiyorum
aynenn canım konuşursan kızlarla falan gelsinler beklerim :))
kaynatalım yaa
eski sohbetleri özledim valla
tuh nen hamis hamis canini cektirdim valla kusura bakmasağol hazalım hoşbuldum
ayy poçamı şöle pamuk gibi olacak yumuşacık ohh miss
ben bişeye üşendiğimde şöle bi zengin kalkışı yapayım diyorum kendi kendime hızla bi kalkııyorum üşengeçlik falan kalmıyo
sende dene zengin kalkışıişe yarar belki
olur yolaarim ama size gelene kadar yollarda mahvolur yaa en iyisi siz gelin ben size sicak sicak yapar servis ederim.hazal kalk yap kız
bize de yolla hatta pek iyi olur şimdi acıktım gibi de
geliriz canım dimi hazal geliriz bacım özledik bizde eski sohbetleriii vallaa
tuh nen hamis hamis canini cektirdim valla kusura bakmadeneyim bakalim o zengin kalkisini.zengin olamadik bari kalkisini yapalim.
yok tatlım canım çekmedi rahat ol yiyemiyorumki zaten herşeyi:97:
ben çıkıyorum yarın görüşürüz kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?