Bizim kızlar haydin geyiğe =))

Kesinlikle canım. en en en az 1 yılı ikimiz başbaşa evli geçirmek istiyoruz. sonrası için allah bilir yeniden plan program yaparız

insaallah dusundugunuz gibi olur. bebis surpriz yapmaz size evliligin ilk aylari muhtesem en azindan benim acimdan oyleydi, hic bitmeyecek gibi geliyor insana keske hep surse cicim aylari

insaallah dusundugunuz gibi olur. bebis surpriz yapmaz size evliligin ilk aylari muhtesem en azindan benim acimdan oyleydi, hic bitmeyecek gibi geliyor insana keske hep surse cicim aylari

inşallah süpriz yapmaz.
bide ben çocuk olunca evde oturmak istiyorum ama 5 yıldırda aynı yerde çalışıyorum işimi bırakmakta istemiyorum.
Biz böyle erteleye erteleye 10 yıl sonra ancak olur

inşallah süpriz yapmaz.
bide ben çocuk olunca evde oturmak istiyorum ama 5 yıldırda aynı yerde çalışıyorum işimi bırakmakta istemiyorum.
Biz böyle erteleye erteleye 10 yıl sonra ancak olur

insallah planladigin gibi olur hersey, 2 sene sonra bebis olur gibime geliyor. kuslar haber verdi bana

tabisiii kuzum hoşgeldin sefalar getirdin :)))
eski nickini de bakayım bana yaşlandım sanırsam hatırlayamadım

hoşbuldum tatlım
eski bi topik vardı kkda kankasını bulamayanlar diyee işte ben teeee ordan yprksnn nickli arkadaşş

hoşbuldum tatlım
eski bi topik vardı kkda kankasını bulamayanlar diyee işte ben teeee ordan yprksnn nickli arkadaşş

hehh kuzum şimdi oldu :))
orda konuştuğumuzu biliyorum sonra
paris muhabbetini de hatırlıyorum

napıyosun anlat bakiim
şimdi nerde takılıyosunuz
ben bulamadım o topiği

hehh kuzum şimdi oldu :))
orda konuştuğumuzu biliyorum sonra
paris muhabbetini de hatırlıyorum

napıyosun anlat bakiim
şimdi nerde takılıyosunuz
ben bulamadım o topiği

meşhur paris muhabbetleri ne güzeldi ayy
o topiğe girmiyoruz artık yeni topik açtık nöbetçi muhabbetçi diye ama orayada kimse gelmiyor eskisi gibi aktif değil

artık buraya takılırızz kaynatırız:82:

parisss hosgeldin kuzumm

kizlar bana bi ilham verin ya sabahtan beri pogaca yapcam hic canim istemiyor yapmak.
cumartesi misafirlerim var simdiden yapip buzluga atcam ama dedigim gibi hic yapmak istemiyorum

meşhur paris muhabbetleri ne güzeldi ayy
o topiğe girmiyoruz artık yeni topik açtık nöbetçi muhabbetçi diye ama orayada kimse gelmiyor eskisi gibi aktif değil

artık buraya takılırızz kaynatırız:82:

aynenn canım konuşursan kızlarla falan gelsinler beklerim :))
kaynatalım yaa
eski sohbetleri özledim valla

parisss hosgeldin kuzumm

kizlar bana bi ilham verin ya sabahtan beri pogaca yapcam hic canim istemiyor yapmak.
cumartesi misafirlerim var simdiden yapip buzluga atcam ama dedigim gibi hic yapmak istemiyorum

sağol hazalım hoşbuldum

ayy poçamı şöle pamuk gibi olacak yumuşacık ohh miss

ben bişeye üşendiğimde şöle bi zengin kalkışı yapayım diyorum kendi kendime hızla bi kalkııyorum üşengeçlik falan kalmıyo
sende dene zengin kalkışıişe yarar belki

hazal kalk yap kız
bize de yolla hatta pek iyi olur şimdi acıktım gibi de

tuh nen hamis hamis canini cektirdim valla kusura bakma deneyim bakalim o zengin kalkisini.zengin olamadik bari kalkisini yapalim.
hazal kalk yap kız
bize de yolla hatta pek iyi olur şimdi acıktım gibi de
olur yolaarim ama size gelene kadar yollarda mahvolur yaa en iyisi siz gelin ben size sicak sicak yapar servis ederim.
geliriz canım dimi hazal geliriz bacım özledik bizde eski sohbetleriii vallaa

geliriz tabi cnm bizim kizlari gorursek onlarada deriz gelsinler.

tuh nen hamis hamis canini cektirdim valla kusura bakma deneyim bakalim o zengin kalkisini.zengin olamadik bari kalkisini yapalim.

yok tatlım canım çekmedi rahat ol yiyemiyorumki zaten herşeyi:97:

ben çıkıyorum yarın görüşürüz kızlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…