Yalnız 2 isim konusunda haklı olabilir. Benim 2 ismim var,kizkardesimin ve teyze kizlarimin da 2 tane. Akli karışır degil de,kaderi zorlayici olabilir. Neden derseniz biz hepimiz birer enerjiyiz evrende sizde biliyorsunuz ki,isimlerimiz de harflerden olustugu icin her harfin bir enerjisi var. Bu isim surekli söylenecek bir cocuga birisi ahmet digeri mete diye seslense ( bu isimler nerden geldi aklima bilmiyorum da :) ) cocukta kisilik bölünmesi olabilir. Ornek veriyorum ahmet isminin anlamini bilmiyorum da agirbasli bir anlama geliyorsa mete de duygusal bir anlama geliyorsa karmasa yasayabilir ic dunyasinda. Suan sallladim tabi isimleri.
Yani bu hususta dogru söylemiş ama size karismasi akil vermesi hos degil ona ne yani isterseniz 5 tane koyarsaniz isterseniz yabanci isim koyarsaniz bizim millet herseye salca olmayi sever ama iyi niyetli soylemisse cokta takmamak lazim yani .
2 isim olunca cok fazla harf olabiliyor hir haf zenginligi temsil ederken oteki harf uzuntuyu temsil ediyorsa zor. Boyle seylere inanir misiniz bilmem ama ben enerjiye cok inanırım. Benim ismimin anlamini cok tasiyorum ben yani cuk diye oturmus desem yeridir. Resmen kisiligimle butunlesmis yani belkide ismim baska olsaydi karakterim daha baska olabilirdi diye düşünüyorum bazen