• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim tasarımlarımız

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar bu bölüm benim açılmasını dört gözle beklediğim bölümlerden biriydi moda bölümünü oluşturan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorumm.

Stilist ve Modelist arkadaşlar çizimlerimizi burda paylaşalım...

kimler var kimler yok önce tanışalım diyorum ben güzel bi topik olucağına inanıyorumma.s.​

Son düzenleyen: Moderatör:
bu bölümün açılması gerçektende çok iyi olmuşkaydirigubbakcemile5
sabırsızlıkla bekliyeceğim paylaşımları:lepi:

Çok önemli bir ayrıntı ;

Burada paylaştığınız çalışmaların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

Bu uyarıyı yapalımda sizler paylaşımlarınızı rahat rahat yapın...

emeğe saygı...

Çok önemli bir ayrıntı ;

Burada paylaştığınız çalışmaların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

Bu uyarıyı yapalımda sizler paylaşımlarınızı rahat rahat yapın...

emeğe saygı...

kazen e kesinlikle katılıyorum içimizde kuşkular taşıyarak çizimlerimizi paylaşmayalım emeğe saygılı olalım ve yararlı olucak şekilde paylaaşımlar yapalımmmsositososito meselaaa ben açılışı yapayım a.s.

..............

.....

çok güzelller gerçektende.:lepi:a.sa.s..ben bukadar iyi değilim ama yinede koyucam resimlerimi en kısa zamanda:utangac:

çok güzelller gerçektende.:lepi:a.sa.s..ben bukadar iyi değilim ama yinede koyucam resimlerimi en kısa zamanda:utangac:

emek verdıgımız seylerı paylasalım sen yıne de koy canımmm belkı ben begenıcem nerden bılıyonnnnaniknanik

Bunlarda benden o zaman...yerimseniben $fuşya.webp

$fuşya2.webp

$tara0029.webp

$stil.webp

cok guzeller canım bılg. yaptın dıymı valla elıne saglıkkaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim,ama sanırım bilgisayarda yapıp yapmadığımı soruyosun,hayır çizimler bana ait sende dikkat edersen fırça vuruşlarını göreceksin:)

Teşekkür ederim,ama sanırım bilgisayarda yapıp yapmadığımı soruyosun,hayır çizimler bana ait sende dikkat edersen fırça vuruşlarını göreceksin:)

hımmm super hangı malzemelerı kullandın tatlım bılgısayarlı programda cızılmıs gıbı cok sırın duruyor ben genelde kuru boya ve toz pastel tercih ediyorum:jeyyar:

yaa hepsi birbirinden güzel bayıldım yaniii tebrik ediyorum sizi

Son düzenleme:
özlem canım 3.elbiseye bayıldım...hepsi güzel ama o başka..

benım gorumcemde cızıyo ama o kendı çabalarıyla bıseyler yapmasına ragmen gusell çiziyooo bende insallh onun cızımlerını eklerım sizinkılere gelınce çook gusel tabıkı :teselli:

işte bnm bidenecik görümcemin acemi çizimleri :) henüz kursa fln gitmedi kendi kendine çiziyo.. bakalım beğenick misinz? :)

ben şu gögüs altın da gül olanı çok beğendim eline sağlıkkk

Back
X