Kendisi soyledi ablasina kizmis anlatti baya plan yapmisti ama sorun ablasinin bilincli olarak bunu yapmasiydi borc acil bisey degildi aile icinde ve keyfiydi kadin ozellikle yapti ona sinirlendimGelecek tekliften ve yüzükten nasıl haberdarsınız ki? O mu söyledi alacaktım ama borç kapatmak zorunda kaldım diye, sinirlenmek de haklısınız o zaman ama ablayı keşke araya katmasaymış, diyen kim olursa olsun yapan sevgiliniz.
Ablasinin yaptigina kizdigi icin soyledi tum planlarim berbat oldu yaza kadar duzeltemem artik kendimi dediEvlilik teklifi süpriz olarak yapılmaz mı? Siz bu kadar ayrıntıyı nerden biliyorsunuz? Plan program mı yaptınız?
Önemsiz bu tür şeyler bence.. Benim eşimde evlenme teklif etmedi, pırlanta tek taş alıp ardından hayatı zehir edenlerden değil çok şükür..
Borçları varmış lazımmış para, art niyet göremedim ben ortada
Ablasiylada hic yakin samimi degiller cok resmiler bende surekli o senin ablan bu kadar uzak olmaniz dogru degil fln diyorum dogum gunlerinde ozel gunlerde ablani ara diye aksama kadar soyleniyorum zorla ariyor ama ablasinin hatasini soyledigimde birden aile baglari guclendi bn kotu oldumParaya gercekten ihtiyaclari var miydi bilemem ama genel olarak sizi kotu gosterme cabalari var gibi geldi bana. Daha simdiden kendilerini belli etmisler. Ustelik ablasina yakin olmasini ona soylediginiz halde aralarini acmaya calismakla suclanmaniz hic hos degil. Kiymet bilmeyen ve bilmeyecek insanlar oldugu benim gozumde net. Ben bu isi evlilikle sonuclandirmaz, bitirirdim.
Hayir elbetteki onemli degil parmagima anahtarligin halkasini gecirip sorsa yine evlnirdim bugune kadar bir igne bile almadim ondan istemedim hicbirsey ama yuzuk yok teklifte yok yaza kaldi diyor onuda gectim acelem yok fakat ablasinin hatali oldugu bir yerde bana bagirmasina katlanamadimAğır konuşmuşsun adam ol falan. Yüzükle evlenme teklifi çok mu gerekli, önemli olan huzur ve mutluluktur, kaldı ki adam kredi borcu ödüyormuş, o parayla ablasının borcunu kapatmamış.
Abimin eşine senelerdir hediye yollarım, bir iğne göndermeyi bırak, teşekkür bile etmedi. En son takı seti almıştım, şu forumda okuduklarımdan sonra fazla iyi niyetli gördüm kendimi, hediyeyi göndermekten de vazgeçtim.
Valla bu yaptigi affedilecek bir sey degil benim gozumde. Bu davranislar ileride bircok kotu seyin yasanacaginin gostergesi. Ben bitirirdim, net. Hele ki evli bir insan olarak tecrubelerimden yararlanarak soyluyorum ki hicbir sekilde affetmezdim. Ciddi bir sey bu.Ablasiylada hic yakin samimi degiller cok resmiler bende surekli o senin ablan bu kadar uzak olmaniz dogru degil fln diyorum dogum gunlerinde ozel gunlerde ablani ara diye aksama kadar soyleniyorum zorla ariyor ama ablasinin hatasini soyledigimde birden aile baglari guclendi bn kotu oldumonlar ailesi diye masum ben yedi kat elim diye seytanim sanki cok zoruma gitti
O sen beklentiye girme diye, sana açıklama yapmış demek ki..Ablasinin yaptigina kizdigi icin soyledi tum planlarim berbat oldu yaza kadar duzeltemem artik kendimi dedi
Sevgilimle telde konusuyorduk biraz sinirliydim arkadasima onu anlatiyordum o sirada ablasi odaya girmis babasida varmis adam konusmamizi dinlemis benim hararetli konusmami duyuncada esine bizim kiz odaya girince sevgilisi kizdi bu kiz iki kardesin arasini acmaya calisiyor demis bunuda bana sevgilim soyledi ailem boyle dusundu diye sonrada her konuda karsima cikti surekli ablamla arami aciyorsun demeye basladi su gune kadar ailesi icin tek kotu soz soylemedimZaten gelgitli yanlış anlamalarla dolu bir ilişki...
Adamın elindeki avcundaki tek birikim tek sermaye yüzük parası mıydı?
Adam ol da bir daha karşıma çıkma. .. Ne kadar ağır bir cümle bir erkeğe karşı. ..
Iliskinizin ilk yıllarında ailesinin size bu ithamda bulunma sebebi olan şu yanlış anlama neydi?
Kesinlikle fazla bir tepki bu...
Tuz biber meselesi bayağı kaçmış. ..
Kendisi soyledi ablasina kizmis anlatti baya plan yapmisti ama sorun ablasinin bilincli olarak bunu yapmasiydi borc acil bisey degildi aile icinde ve keyfiydi kadin ozellikle yapti ona sinirlendim
'ablamla aramiz bozmaya calisiyosun' yaftasi ile baslayan uretmeler, omur boyu boyut ve sekil degistirerek devam edebilir.. iyi analiz etmeye calis..Yanlis anlasilmalar yuzunden gel-gitli bir iliskim var(di). Her turlu sorunu bir sekilde cozume kavusturmustuk derken bu kezde beyefendinin ablasi aniden cikiverdi.
Sorun su ki sevgilim yuzuk alip teklif edicekti ama ablasi ne yapti ne etti engel oldu borclar varmis annesiyle bir olup benim yuzuk parasina borclari kapattirmak zorunda birakmislar adamin elinde avucunda bir sey kalmamis ve kredi fln oduyor.
Bende sinirlendim tabi duyunca ama benimki israrla ablamin kotu bir amaci yoktu diyip savunmaya gecti daha agzimi actirmadan bana bagirdi . Neymis ablasiyla arasini acmaya calisiyormusum. Annesi duysa oyle dermis bana kizarmis.
Bende sinirlendim ablan kim oluyorki onun yuzunden bana bagirabiliyorsun daha simdiden beni ailen icin kendin eziyorsun ilerde nolucak ?
Ablanin dogum gununu bile ben hatirlatiyorum aksama kadar kutla diye soyluyorumda anca kutluyorsun aranizi acmak isteseydim ablana yakin ol demezdim eger bu kadar art niyetli oldugumu dusunuyorsan adam olda bir daha karsima cikma dedim
not: daha ilk yillarimizda da ailesinin yanlis anlamasi uzerine babasiyla annesi benim icin bu kiz ablanla senin aranizi acmaya calisiyor demislerdi bu yuzden bu kadar cildirdim.
Sizce haksizmiyim kizlar cok mu tepki verdim cevremdeki herkes normal olur boyle seyler bunlar daha bisey degil fln dedi ama bana cok buyuk bir sorun gibi geldi sonucta ben bu insanlarla ayni binada yasayacaktim her ne kadar istemesemde onu sevdigim icin mecburdum ama o beni sevmiyormus demekki
Sevgilinle tlf da konuşuyorsun.Sevgilimle telde konusuyorduk biraz sinirliydim arkadasima onu anlatiyordum o sirada ablasi odaya girmis babasida varmis adam konusmamizi dinlemis benim hararetli konusmami duyuncada esine bizim kiz odaya girince sevgilisi kizdi bu kiz iki kardesin arasini acmaya calisiyor demis bunuda bana sevgilim soyledi ailem boyle dusundu diye sonrada her konuda karsima cikti surekli ablamla arami aciyorsun demeye basladi su gune kadar ailesi icin tek kotu soz soylemedim
Arkadasima kizmistim univ zamani arkadasimda kalmistim gece giydigim camasirlarim bir kac esyam arkadasimin evinde kalmisti kizda ic camasirlarimin oldugu cantayi sevgilisine teslim etmis ondan alayim diye bnde telefinda sevgilime anlatiyordum olayi cok sinirliydim o sirada kardesi girmis odaya babasida sesimi yukselttigimi duymus yanlis anlamislar iki kardesin arasini aciyor oldum o gunden sonraSevgilinle tlf da konuşuyorsun.
Sinirlisin. ..
Arkadaşına onu anlatiyorsun. ..
Burayı anlayamadım. tlf da sevgilin var o sırada arkadaş kim?
Kötü söz demememis olman güzel bir şey
Gerek yok aile ve sevgili arasında tercih yaptırmayın aman ha...
Genelde kaybeden sevgili oluyor.
Düz mantık bakan adam aile bulunmaz ama sevgili bulunur diyor.
Sevgilimle telde konusuyorduk biraz sinirliydim arkadasima onu anlatiyordum o sirada ablasi odaya girmis babasida varmis adam konusmamizi dinlemis benim hararetli konusmami duyuncada esine bizim kiz odaya girince sevgilisi kizdi bu kiz iki kardesin arasini acmaya calisiyor demis bunuda bana sevgilim soyledi ailem boyle dusundu diye sonrada her konuda karsima cikti surekli ablamla arami aciyorsun demeye basladi su gune kadar ailesi icin tek kotu soz soylemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?