- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
ben kendi kardesimle birlikte buyudum aramizda hicbir mesefa yoktur cevremdeki insanlarda oyledir bu zamana kadar onlar kadar seviyeli bir iliski hic gormedim garipsedim insan kardesine yakin olmazmi sonucta kardes bu ya diye kendisinede soyledim. Oda aliskin degilim ailemden oyle gormedim vs dedi sonucta bende bir ablayim kendimi dusunerek dogum gunu lanin kutladinmi kutlamayi unutma dedim bunda ne varki ? Yeri geldi ablasina babasina kizdi derdini paylasti destek oldum onlar senin ailn git ozur dile fln dedim bunda garip olan ne var ?
Onceden sorunlar yasamistik burda bir kac ufak mesele yuzunden baslikta acmistim. Bana ailemle tanisma konusunu kendi acti bende sana guvenemiyorum bugun tanisirsin yarin kaybolursun dedim. O yuzdende tanismadan once teklif etmek istemisti tanismadan kisa sure sonrada ailelerimiz tanissin demisti. O yuzden yuzuk icin acele ediyordu.İlk tanışmaya eşim gayet spor bir şekilde ve yuzuk falan değil ikramlık birseyler almıştı bir cay içip oturuldu o kadar... İlk tanışma ve yuzuk bence bağdaşmıyor ama tanışmaya gelecek kadar bile param yok diyorsada bilmiyorum tanışmak istemiyor mu acaba ailenle
Teklif etmesi ayrılmayacağının garantisi mi oluyormuş?Onceden sorunlar yasamistik burda bir kac ufak mesele yuzunden baslikta acmistim. Bana ailemle tanisma konusunu kendi acti bende sana guvenemiyorum bugun tanisirsin yarin kaybolursun dedim. O yuzdende tanismadan once teklif etmek istemisti tanismadan kisa sure sonrada ailelerimiz tanissin demisti. O yuzden yuzuk icin acele ediyordu.
Ablasina kotu seyler soyleseydim evet haklisiniz derdim ama kotu hicbir sey soylemedim en azindan kotu oldugunu dusunmedim soylediklerimin sadece ablan ihtiyaci oldugunu sana soyleyememistir dedim bu lafimla birlikte ablamla arami acmaya calisiyorsun diye bagirmaya basladi kes sesini yat uyu konusma dedi olaylarda sonra gelisti egerki ben haksizsam gidip hemen ozur dilerim ama haksiz oldugumu pek sanmiyorumbu kadar pozitif bir bakış açısından sonra "ablan kim oluyor ki?" cümlesi olmamış o zaman. Yani bu iki cümleden biri senin değil. Senin gerçek düşüncen değil o halde.
Kendince oyleymis onun dusuncelerine aklim ermiyor ne yazikkiTeklif etmesi ayrılmayacağının garantisi mi oluyormuş?
Yani içindekileri en iyi sen bilirsin.Ablasina kotu seyler soyleseydim evet haklisiniz derdim ama kotu hicbir sey soylemedim en azindan kotu oldugunu dusunmedim soylediklerimin sadece ablan ihtiyaci oldugunu sana soyleyememistir dedim bu lafimla birlikte ablamla arami acmaya calisiyorsun diye bagirmaya basladi kes sesini yat uyu konusma dedi olaylarda sonra gelisti egerki ben haksizsam gidip hemen ozur dilerim ama haksiz oldugumu pek sanmiyorum
aklının ermediği şeyi neden yapıyorsun madem?Kendince oyleymis onun dusuncelerine aklim ermiyor ne yazikki
Onceden sorunlar yasamistik burda bir kac ufak mesele yuzunden baslikta acmistim. Bana ailemle tanisma konusunu kendi acti bende sana guvenemiyorum bugun tanisirsin yarin kaybolursun dedim. O yuzdende tanismadan once teklif etmek istemisti tanismadan kisa sure sonrada ailelerimiz tanissin demisti. O yuzden yuzuk icin acele ediyordu.
Ben onu saka olarak soyledim en son ayrildiktan sonra tekrar bir araya geldik bana tek sartla bu iliskiye devam ederim kabul etmiyorsan bitsin demisti. Sartida sevgili doneminin daha fazla uzamamasiydi birbirimizi fazlasiyla taniyoruz benimle ciddi dusunmeyeceksen ben bu iliskiye baslamam demisti. Bende o olaya vurgu yapmak icin oylesine soylemistim oda cok ciddiye aldi son iki yildir evlilik konusundan kaciyordum.O değil de hemen ortadan kaybolacağını düşündüğün adamla yüzük takmak,evlenmek istemek de neyin nesidir?
Çoktan bu ilişkinin bitmiş olması gerekmez miydi?
Ayol bende mi tuhaflık var acep?
Evet inmedi zaten sozde beni cok seviyorlar hemen evlenelim diye bana bile baski kuruyorlar telefinda tatli tatli konusmalar ama aklim almiyor madem bnm icin kotu dusunuyorsunuz o zaman niye evlenelim diye baski kuruyorsunuz ? Sonrada boyle engel olmalar. Kafam karmakarisik dusunemiyorum bile artik"Yüzük alacaktım ama ablam bütün parayı borçlar için aldı" bunu sevdiğiniz adam mı dedi? Belki de yalan yok öyle bir şey... Olsa bile ne bileyim ben yine sizin gibi yapamazdım "Neden,niçin" diye falan... Her şeyin zamanı vardır hem böyle şeyler de sizin haberinizin olmaması gerekiyor ki ailede de adınız çıkmış 9'a inmez daha 8'e söyleyeyim :)
Ablan kim oluyor mu dediniz . Bence az bile tepki vermiş.Yanlis anlasilmalar yuzunden gel-gitli bir iliskim var(di). Her turlu sorunu bir sekilde cozume kavusturmustuk derken bu kezde beyefendinin ablasi aniden cikiverdi.
Sorun su ki sevgilim yuzuk alip teklif edicekti ama ablasi ne yapti ne etti engel oldu borclar varmis annesiyle bir olup benim yuzuk parasina borclari kapattirmak zorunda birakmislar adamin elinde avucunda bir sey kalmamis ve kredi fln oduyor.
Bende sinirlendim tabi duyunca ama benimki israrla ablamin kotu bir amaci yoktu diyip savunmaya gecti daha agzimi actirmadan bana bagirdi . Neymis ablasiyla arasini acmaya calisiyormusum. Annesi duysa oyle dermis bana kizarmis.
Bende sinirlendim ablan kim oluyorki onun yuzunden bana bagirabiliyorsun daha simdiden beni ailen icin kendin eziyorsun ilerde nolucak ?
Ablanin dogum gununu bile ben hatirlatiyorum aksama kadar kutla diye soyluyorumda anca kutluyorsun aranizi acmak isteseydim ablana yakin ol demezdim eger bu kadar art niyetli oldugumu dusunuyorsan adam olda bir daha karsima cikma dedim
not: daha ilk yillarimizda da ailesinin yanlis anlamasi uzerine babasiyla annesi benim icin bu kiz ablanla senin aranizi acmaya calisiyor demislerdi bu yuzden bu kadar cildirdim.
Sizce haksizmiyim kizlar cok mu tepki verdim cevremdeki herkes normal olur boyle seyler bunlar daha bisey degil fln dedi ama bana cok buyuk bir sorun gibi geldi sonucta ben bu insanlarla ayni binada yasayacaktim her ne kadar istemesemde onu sevdigim icin mecburdum ama o beni sevmiyormus demekki
Evet soyledim ama bana bagirdiktan sonra soyledim . Kotu bisey soylemis olsaydimda bana bagirsaydi hakli derdim daha dusuncemi bile ifade etmeme izin vermeden bana bagirmasini kaldiramadim . Beni kardesimden bile kiskanan bir insan ama ben ne kardesime laf soylettim nede kardesim icin sevgilime bagirdim.Ablan kim oluyor mu dediniz . Bence az bile tepki vermiş.
Sizi haklı buluyorum bu söylediğiniz çok doğru ama herhalde cümleniz biraz sivri olmuş.Evet soyledim ama bana bagirdiktan sonra soyledim . Kotu bisey soylemis olsaydimda bana bagirsaydi hakli derdim daha dusuncemi bile ifade etmeme izin vermeden bana bagirmasini kaldiramadim . Beni kardesimden bile kiskanan bir insan ama ben ne kardesime laf soylettim nede kardesim icin sevgilime bagirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?