Bugune kadar herseyini unuttum ama bu olayda buyuk bir tepki verdim bir cok kisi normal erkekler oyledir baskasida olsa ayni seyi yapicakti dedi fakat ben cok kirildim sogudumsorun ailesinde değil sevgilinizde, niye ailesinin her düşündüğünü her konuştuğunu gelip size anlatıyor !!! niye onlara da sizi savunmuyor !!
yüzük meselesinde de, sorun sevgilinizde niye gelip size anlatıyor ki demiştim, bu olayı anlatmanızla da fikrimden emin oldum
sizin lafınızı onlara onların lafını size getiren adamdan koca olmaz !
Canım bu eski bir olay ama ev arkadaşın tam sopalikmis.Arkadasima kizmistim univ zamani arkadasimda kalmistim gece giydigim camasirlarim bir kac esyam arkadasimin evinde kalmisti kizda ic camasirlarimin oldugu cantayi sevgilisine teslim etmis ondan alayim diye bnde telefinda sevgilime anlatiyordum olayi cok sinirliydim o sirada kardesi girmis odaya babasida sesimi yukselttigimi duymus yanlis anlamislar iki kardesin arasini aciyor oldum o gunden sonra
Bugune kadar herseyini unuttum ama bu olayda buyuk bir tepki verdim bir cok kisi normal erkekler oyledir baskasida olsa ayni seyi yapicakti dedi fakat ben cok kirildim sogudumbu yuzden iliskiyi bitirmek istiyorum dedim olayi kivirmaya calisti b oyle demek istemedim yanlis anladin fln dedi bir dahada bisey yazmadi
Bence bahane bir yüzük için bütün kış mı çalışıyormuş, kaç para vermişki yüzüğe.Ablasinin yaptigina kizdigi icin soyledi tum planlarim berbat oldu yaza kadar duzeltemem artik kendimi dedi
Yanlis anlasilmalar yuzunden gel-gitli bir iliskim var(di). Her turlu sorunu bir sekilde cozume kavusturmustuk derken bu kezde beyefendinin ablasi aniden cikiverdi.
Sorun su ki sevgilim yuzuk alip teklif edicekti ama ablasi ne yapti ne etti engel oldu borclar varmis annesiyle bir olup benim yuzuk parasina borclari kapattirmak zorunda birakmislar adamin elinde avucunda bir sey kalmamis ve kredi fln oduyor.
Bende sinirlendim tabi duyunca ama benimki israrla ablamin kotu bir amaci yoktu diyip savunmaya gecti daha agzimi actirmadan bana bagirdi . Neymis ablasiyla arasini acmaya calisiyormusum. Annesi duysa oyle dermis bana kizarmis.
Bende sinirlendim ablan kim oluyorki onun yuzunden bana bagirabiliyorsun daha simdiden beni ailen icin kendin eziyorsun ilerde nolucak ?
Ablanin dogum gununu bile ben hatirlatiyorum aksama kadar kutla diye soyluyorumda anca kutluyorsun aranizi acmak isteseydim ablana yakin ol demezdim eger bu kadar art niyetli oldugumu dusunuyorsan adam olda bir daha karsima cikma dedim
not: daha ilk yillarimizda da ailesinin yanlis anlamasi uzerine babasiyla annesi benim icin bu kiz ablanla senin aranizi acmaya calisiyor demislerdi bu yuzden bu kadar cildirdim.
Sizce haksizmiyim kizlar cok mu tepki verdim cevremdeki herkes normal olur boyle seyler bunlar daha bisey degil fln dedi ama bana cok buyuk bir sorun gibi geldi sonucta ben bu insanlarla ayni binada yasayacaktim her ne kadar istemesemde onu sevdigim icin mecburdum ama o beni sevmiyormus demekki
Yanlis anlasilmalar yuzunden gel-gitli bir iliskim var(di). Her turlu sorunu bir sekilde cozume kavusturmustuk derken bu kezde beyefendinin ablasi aniden cikiverdi.
Sorun su ki sevgilim yuzuk alip teklif edicekti ama ablasi ne yapti ne etti engel oldu borclar varmis annesiyle bir olup benim yuzuk parasina borclari kapattirmak zorunda birakmislar adamin elinde avucunda bir sey kalmamis ve kredi fln oduyor.
Bende sinirlendim tabi duyunca ama benimki israrla ablamin kotu bir amaci yoktu diyip savunmaya gecti daha agzimi actirmadan bana bagirdi . Neymis ablasiyla arasini acmaya calisiyormusum. Annesi duysa oyle dermis bana kizarmis.
Bende sinirlendim ablan kim oluyorki onun yuzunden bana bagirabiliyorsun daha simdiden beni ailen icin kendin eziyorsun ilerde nolucak ?
Ablanin dogum gununu bile ben hatirlatiyorum aksama kadar kutla diye soyluyorumda anca kutluyorsun aranizi acmak isteseydim ablana yakin ol demezdim eger bu kadar art niyetli oldugumu dusunuyorsan adam olda bir daha karsima cikma dedim
not: daha ilk yillarimizda da ailesinin yanlis anlamasi uzerine babasiyla annesi benim icin bu kiz ablanla senin aranizi acmaya calisiyor demislerdi bu yuzden bu kadar cildirdim.
Sizce haksizmiyim kizlar cok mu tepki verdim cevremdeki herkes normal olur boyle seyler bunlar daha bisey degil fln dedi ama bana cok buyuk bir sorun gibi geldi sonucta ben bu insanlarla ayni binada yasayacaktim her ne kadar istemesemde onu sevdigim icin mecburdum ama o beni sevmiyormus demekki
Ben neyi anlamıyorum biliyor musun.Dışarıda ki elin kızıiablamla ilişkimi yönetsin.Yok ablanın doğum günü yok kutla yok yakınlaş...Sanane güzelim.Herkesin aile içi durumu kendisini bağlar.Sen seninle olan ilişki boyutundan sorumlusun.Ablasının lafıyla yüzük almaktan vazgeçen,bunu da sana yansıtan bir suçlu modeli erkek varken,boşver ablayı suçlamayı.Yanlis anlasilmalar yuzunden gel-gitli bir iliskim var(di). Her turlu sorunu bir sekilde cozume kavusturmustuk derken bu kezde beyefendinin ablasi aniden cikiverdi.
Kendisi soyledi ablasina kizmis anlatti baya plan yapmisti ama sorun ablasinin bilincli olarak bunu yapmasiydi borc acil bisey degildi aile icinde ve keyfiydi kadin ozellikle yapti ona sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?