Bizimkisi de böyle bir şey...

evet bu konuda haklısınız. madem günah konusunda bu kadar hassas gelip birlikte uyumasın benimle. ama dayanamam diyor bir yandan da. şimdi burda dinine bağlı olmak nasıl oluyor ben anlamıyorum. bunu söylediğimde de ben onun günahını göze aldım diyor bana.

Böyle konularda hakimiyet güçleri çok zayıf erkeklerin..Belirleyici her zaman bayandır.Bir bayanın izin verdiği sınırca bir erkek o bayana yaklaşabilir.
Bir çok yerde bunu yazıp duruyorum; sonuna kaar arkasında olduğum bir sonuç.

FAKAT ; madem bunun günahını üsteliyor, sizinde günahınızı üstleneceklerinize burnunu sokmasın öyleyse.

Birsen Hanım benden çok şey götürdüğü kesin bu ilişkinin. Yaptığım her şeyi saklayan, dışardayken evdeyim diyen, facebook'a bile bir şey yazarken 30 kere düşünen bir insan oldum artık. ben benlikten çıktım açıkçası. yalan söylüyorum çünkü tartışmaya onun triplerini çekmeye gücüm kalmadı. erkeklerle gezen, içki içen serseri kız damgası yemekten sıkıldım.

O zaman lütfen çıkarın hayatınızdan.. Hiç açıklama yapmadan , direkt olarak söyleyin bunu.

Ruhunuzu bu denli hapsetmesine hiç hakkı yok.

Madem sizden birşeyler istiyor, bunu ailesi istiyor diye değil, sizin için iyi olacagına sizi samimiyetle ve aşkla ikna ederek yapsın öyleyse.

Neresinden tutarsanız tutun elinizde kalır bu ilişki. Size yalan söyletmesi bile yeter..Hele 2 yıl ayrılık sizi iyice sizlikten çıkarır.

İzin vermeyin buna.Yani akışına bırakmayın lütfen.

Şimdi ben ona içkinin günahı benim boynuma desem, günah kısmı beni ilgilendirmiyor, ben senin içip sapıtmandan korkuyorum diyecek biliyorum. ne zaman dışarda arkadaşlarla oturuyoruz desem hemen içiyo musunuz diye soruyor bana. bu çok gücüme gidiyor ya. tersliyorum ben de sinirleniyorum, kavga çıkıyor her seferinde. aynı şehirde olmamanın da verdiği bir zorluk yaşıyoruz. ortamımı bilmiyor hiç. kafasında öyle bir model var ki...

akışına bırakmak en büyük hata olur bencede..zaman gectikçe hayatınızdaki bir alışkanlığa dönüşecek ve bırakması daha zor olabilir. bence bu ilişkinin neresinden dönerseniz o kdar iyi olur sizin için..

akışına bırakmak en büyük hata olur bencede..zaman gectikçe hayatınızdaki bir alışkanlığa dönüşecek ve bırakması daha zor olabilir. bence bu ilişkinin neresinden dönerseniz o kdar iyi olur sizin için..

akışına bırakınca ne olduğunu gördüm. her şey daha da kötüye gitti. bunun bir çözüm olmadığının farkındayım. ama ayrılık için doğru zamanı kestiremiyorum.

sırf başkası istemiyor yada uygun bulmuyor diye kendi kişilğiniz kendi hayatınızdan vazgecip bambaşka biri mi olacaksınız..bugün içkiye karışır yarın kıyafetine sonrakigün cevrendekilere derken bir bakmıssın sen sen değilsin..

Son düzenleme:
size somut bir örnek daha vereyim. şimdi ben öğrenci evinde kalıyorum. iki kişi kalıyoruz. o benim evime geliyo, hep beraber ev arkadaşımla falan gayet iyi anlaşıyorlar falan bir sorun yok. ama ev arkadaşımın erkek arkadaşının bizim eve gelmesinden rahatsızlık duyuyor. ben buna da kızdım. ev arkadaşım duysa ne kadar alınır dedim. onun erkek arkadaşı senin gelişinden rahatsız olmuyor da sen neden oluyorsun dedim doğal olarak. verdiği cevap şu: rahatsız olmuyorsa kendi sorunu, ben rahatsız oluyorum. böyle bir mantık var mı yaa. o çocuk size çok sık geliyor mu? odana girerse öldürürüm bilmem ne böyle laflar ediyor bana. oysa benim için hiç sorun olacak şeyler değil bunlar.

biraz ağır gelebilir ama...

bana göre bu adamın ayrılamadığı şey ruhunuz değil...bedeniniz...

muhtemelen dış görünüş olarak çok güzel bir bayansınız ve bu sebepten sizden vazgeçemiyor...

kişiliğinizden, düşüncelerinizden, duygularınızdan, yaşantınızdan, manevi dünyanızdan

çoktan vazgeçmiş...çoktan ayrılmış...öyle ki sevdiği bedene yeni bir maneviyat yüklemekle meşgul

olacak kadar...

size somut bir örnek daha vereyim. şimdi ben öğrenci evinde kalıyorum. iki kişi kalıyoruz. o benim evime geliyo, hep beraber ev arkadaşımla falan gayet iyi anlaşıyorlar falan bir sorun yok. ama ev arkadaşımın erkek arkadaşının bizim eve gelmesinden rahatsızlık duyuyor. ben buna da kızdım. ev arkadaşım duysa ne kadar alınır dedim. onun erkek arkadaşı senin gelişinden rahatsız olmuyor da sen neden oluyorsun dedim doğal olarak. verdiği cevap şu: rahatsız olmuyorsa kendi sorunu, ben rahatsız oluyorum. böyle bir mantık var mı yaa. o çocuk size çok sık geliyor mu? odana girerse öldürürüm bilmem ne böyle laflar ediyor bana. oysa benim için hiç sorun olacak şeyler değil bunlar.

Konunuzun başında olgun bir genç kız olduğunuzu düşündüğümü söyledim...

İlerleyen mesajlarınızda görüyorum ki siz ne kadar olgunsanız erkek arkadaşınız bir o kadar çocuk... Yaptıklarının mantıklı açıklaması yok, açıklama gayreti de yok zaten...

O da bu ilişkinin geleceğini parlak görmüyor, çekinceleri var... Hal böyleyken bir noktada kopacaksınız... Sonu olmayan bir yolda yürüyüp canınızı acıtmak faydasız... "Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır" derler... Sizin için o gün gelmeyecek ama çile devam ediyor... Yazık...

ne olduğunu benim de anlamadığım bir şey var elimde artık. ilişki mi saçmalık mı ben de bilemiyorum. birbirimizi değiştirmeye çalışacağız hayat boyu. ben vizyonunu genişlet dedikçe o beni kapalı düşünmeye zorlayacak. her şeyin farkındayım. mantığım bas bas bağırıyor.

ya bu nasıl bir insan böyle...şu dediği şeylere bak... herkes yanlış bir kendi mi doğru...herkes namussuz da bir kendimi namus sahibi... bir tek kendisi güvenilir... ev arkadaşının sevgilisi sanki kötü amaçla mı geliyor..babalarımızın söylediği tipik laf...kızım sana güveniyorum ama topluma güvenmiyorum... sanki toplumda herkes sapıkmış da bir tek kendileri doğrular...

Son düzenleme:
sen cevabı bulmuşsun zaten.

uygula daha cok acı cekersın uzattıkca

[Bhani filmler de derler yaaa biz ayrı dünyaların insanlarıyız diye işte aynen öle cnm siz ayrı dünyaların insanlarısınız :68::68:[/B]

yetişme tarzlarınız o kadar farklı ki bu konu da ne sen suçlusun ne de erkek arkadasın suçlu aileden böle yetişmişsiniz ama bu filmin sonunda mutlu son görünmüyor bnm gözüme cnm ayrılık zamanı yaprak dökümü çoktan gelmişte geçio bile

ilerde daha çok kıvranmamak daha çok acı çekmemek için ayrılık zamanı bu limandan ... çünkü insanın hayatında aşkın yanında huzur da gerekliii bence

Back
X