🐈‍⬛ Külkedisi'nin Günlüğü 🐈‍⬛

sheismaya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
2.352
2.628
83
Merhabalar buraya hayatımdan olan bitenleri günlük olarak yazmayı ve geriye dönüp baktığımda hatırlayacağım bazen gülüp bazen hüzünleneceğim şeyler bırakmayı temenni ediyorum. Paylaşmak güzeldir. Merhaba ben Külkedisi memnun oldum. 🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛

Bugün 10 aylık kızçemle bol bol oyun oynadık. Hava çok sıcaktı. Birazda arkadaşımla ev kiraları hakkında sayıp sövdük. Bu ay bizim kira zammı ayımız korkuyla gelecek o telefonu bekliyoruz. Hayat şartları bizim için gitgide zorlaşıyor. Bir gün buraya benimde evim var kendi zevkime göre döşediğim bir evim var yazmak istiyorum. Bebekli ve tek çalışanlı kirada olmak çok zor.

Bugün 10 aylık kızçemle bol bol oyun oynadık. Hava çok sıcaktı. Birazda arkadaşımla ev kiraları hakkında sayıp sövdük. Bu ay bizim kira zammı ayımız korkuyla gelecek o telefonu bekliyoruz. Hayat şartları bizim için gitgide zorlaşıyor. Bir gün buraya benimde evim var kendi zevkime göre döşediğim bir evim var yazmak istiyorum. Bebekli ve tek çalışanlı kirada olmak çok zor.
Allah o ev sahibinin gönlüne vicdan versin inşallah

1 sene önce kendi doğduğumdan mahalleden uzağa taşınarak büyük bir hata yaptım. Evet yeni taşındığım mahallede çok güzel fakat çocuğumla evimde yapayalnız kaldım. Ne bir tanıdık var ne bir arkadaş kızımla birbirimize yoldaş olduk. Şimdi ne taşınacak gücüm var ne bir yere gitmeye halim kaldı. Kiralar uçtu. Burada ne kadar çevre edinmeye çalışsam da olmadı. Komşularım var çok iyiler ama yaşıtım yok yada benim gibi olan biri yok. Parkta bir arkadaş buldum fakat onunlada sadece akşamları parkta görüşebiliyoruz o da denk gelebilirsek. İnsan da insan istiyor işte yanında..

1 sene önce kendi doğduğumdan mahalleden uzağa taşınarak büyük bir hata yaptım. Evet yeni taşındığım mahallede çok güzel fakat çocuğumla evimde yapayalnız kaldım. Ne bir tanıdık var ne bir arkadaş kızımla birbirimize yoldaş olduk. Şimdi ne taşınacak gücüm var ne bir yere gitmeye halim kaldı. Kiralar uçtu. Burada ne kadar çevre edinmeye çalışsam da olmadı. Komşularım var çok iyiler ama yaşıtım yok yada benim gibi olan biri yok. Parkta bir arkadaş buldum fakat onunlada sadece akşamları parkta görüşebiliyoruz o da denk gelebilirsek. İnsan da insan istiyor işte yanında..
Araban altında atla git alla alla😂

Bol yorulmalı bir gün. Bu dünyaya iş yapmaya gelmiş gibiyim. En son ne zaman doğru düzgün dinlendim uyudum hatırlamıyorum bile. 10 aylık bir bebe, sürekli iş isteyen bir ev, yemek bekleyen koca. Kısır döngü..

Bir kavanoz düşünün içi hayal kırıklıkları kalp kırıklarıyla dolu. İçinde iki tane yıldız parlıyor biri öbür taraftaki melek diğeri dünyadaki melek. O kavanoz birinin hayatı o melekte onun yaşama sebebi. Her şey bir kara delik öylesine derin ama öylesine bomboş.

Bugün dostlarımla güzel bir gün geçirdim. Uzun zamandır böylesine keyifli vakit geçirme iştim. Ailem.. İyi ki varlar. Kendi canımdan kanımdan insanlar. El gene el.. İnsan gene kendi insanın.. Bu minnak da günün tatlısı. Çünkü kızım ve beni anımsatıyor. Annesi birebir ikizini doğurmuş. Aynı ben ve kızçem gibi. ☺️
1000030911.webp

Bebeğin gece geç yatsın o yetmiyormuş gibi bütün gece kendini pışpışlatsın. Asla ama asla derin uyumayan bir bebek, gözünü bile kırpamayan sabaha kadar ayakta duran bir anne. Sabahın 7 sinde gülerek günaydına başlarsın sanki dinlenmiş gibi. O yetmez bütün gün gene sırtını rahatça dayayıp 1 saat bile uyuyamazsın. Tanıştırayım ben insansı robot. Yanlış anlamayın ben çocuğumdan dert yanmıyorum. O bebek tabiki böyle olacak. Ben beni insansı robot haline getirenleri söylüyorum. Bu bedende etten kemikten ve bir dayanma süresi var. Bayıldım bayılacağım zor ayakta duruyorum. Psikolojim ağlamaklı. Gözüm açık ama yok gibiyim. Bağırmak istiyorum deli gibi DAYANAMIYORUM.

Çok bir şey değil ben söylemeden bir kere de biri beni düşünsün istiyorum beni anlasın empati yapsın. Bu eşim de dahil ve diğerleri.. Sırf bu yüzden boşanma derecesine geldik. Şimdi anlıyorum ufak çocuğu olupta boşanan insanları. Kalbim paramparça, yüreğimde sızı, beynimde kocaman bir boşluk. Varım ama aslında yokum..

Bugün öğlende ağlayarak anneme geldim kocama da kendimi parçalıcam diye bağırdım ağlayarak 🥲 sinir krizi geçiriyorum artık. 1 yaş sendromu mu mudur diş midir nedir artık Allah ım bir an önce geçsin yoksa ben çıldırcam aşırı bunaldım ya uyku bile uyumuyor biraz olsun dinleneyim nasıl bir gün bu böyle 😭

48 saattir aralıksız çocuk bakıyorum uyku mu o da ne? Gece 12 de yatar sabah 6 da kalkar evet hala ayaktayız 😑 bende uykusuzluktan ağlıyorum 😬 benden anne felan olmazmış ama yarım yamalak oldu işte 👎 Uyumak istiyorum kendime gelmek istiyorum artık 😭😭😭😭😫😫😫😫😫😫

Back
X