arkadaşlar benimki tuttu 2 tane 5,gün embriyosuydu.dondurulmuştu.10.gün 238 12.gün 658 değerlerim 23 aralık keseyi görmeye gidicem ,
doğru söylüyosun canım allah herşeyin hayırlısını versin.dondurulmuşların tutucak görüceksin .onlar daha kolay tutunuyo.kesin olucak inacını yitirme sakın
İnşallah canım benim . Tüm bekleyenlerin yüzü güler inşallah.
kızlar kimse yokmuuu sakunya ordamısın
Ne güzel canım darısı bizim başımıza inşallah. Allah tamamına erdirsin.
Ben tüp bebek yaptırırken olacağına okadar inandım güvendimki ama olmayınca tam bir hayal kırıklığına uğradım bu tüp bebeğede hiç inancım kalmadı. Ocakta dondurulmuşlarla yaptırcam ama içimde hiç istek heves sevinç yok. Ruhsuzlaştım iyicene. Şöyle derdim 4 seneden beri olmayınca amannnnn olmazsa olmasın yaptırırım tüp bebek keyfime bakarım derdim okadar inanıyordum yani ama koca Negatifi alınca bende herşey bitti. İnşallah 2011 bana süprizler yaparda şu ruhsuz halim yeşerir.
Allahım hayırlısını versin geç olsun güç olmasın sağlıkla gelsinler inşallah.
kızlar benim oğlumda dondurulmuş blakosit emb.ve şimdi 8 aylıkkk benim eşim azospermdi.;sperm bulundu tedavi başladı 5 güne 5 tane embr.ulaştı 2 tane transfer edildi ama olmadı aynen bende yıkıldım ağla ağla içim çıktı hiçbir şeyden zevk olmıyordum;sonra 3 tane daha vardı 3 nü de transfer ettirdik ve sadece oğlum inatçı çıktı inş. sizlerde ulaşırsınız inatçılarınıza
herkese merhabalar. başka kimse yokmuşöyle bolca pozitif sonuç anlatlasalar keşke...
benim 4. denemem ilk defa 5.gün embriosu konuldu. bu gün 7. günüm idrarda bakıyorum ama hiç bişey yok. idrarda bakan arkadaşlar ne zaman çıktı sizin ....
merhaba kızlar rabbim hepinize bu güzel mutluluğu biran önce yaşatsın emeklerinizin karşılığını biran önce versin inşşşş
bende bilastokist anne adayıyım ilk deneme tek embriyo transferi eşte azosperm sorunu ama 34 haftalık ve meleğini kucağına almaya az kalmış bir anne adayıyım rabbim hepinize yardım etsin umutlarınız hiç kaybolmasın ve en büyük destek hep olacak deyin hoşçakalınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?