Blastokist koyulup başarıyı yakalayanlar kaç kişi?

SAKUNYA

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
253
19
318
Arkadaşlar bu sefer bana 2 adet Blastokist koyuldu. Bunun başarı şansını artırdığı söylediyor, fakat burada gerçekten başarıyı yakalamış arkadaşlarımın seslerini duymaya ihtiyacım var. Kimlerinki tuttu? Tutmayan da var mı?

Benim ilk tüp bebek denememdi. 5. gün blastokist embriyo konuldu ama maleseff tutmadı. Bu işler kısmet işi inşallah senin tutar canım. Ben ocakta 3 dondurulmuşum var onlarla tekrar denicem. Bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

arkadaşlar benimki tuttu 2 tane 5,gün embriyosuydu.dondurulmuştu.10.gün 238 12.gün 658 değerlerim 23 aralık keseyi görmeye gidicem ,

arkadaşlar benimki tuttu 2 tane 5,gün embriyosuydu.dondurulmuştu.10.gün 238 12.gün 658 değerlerim 23 aralık keseyi görmeye gidicem ,

Ne güzel canım darısı bizim başımıza inşallah. Allah tamamına erdirsin.

Ben tüp bebek yaptırırken olacağına okadar inandım güvendimki ama olmayınca tam bir hayal kırıklığına uğradım bu tüp bebeğede hiç inancım kalmadı. Ocakta dondurulmuşlarla yaptırcam ama içimde hiç istek heves sevinç yok. Ruhsuzlaştım iyicene. Şöyle derdim 4 seneden beri olmayınca amannnnn olmazsa olmasın yaptırırım tüp bebek keyfime bakarım derdim okadar inanıyordum yani ama koca Negatifi alınca bende herşey bitti. İnşallah 2011 bana süprizler yaparda şu ruhsuz halim yeşerir.

Allahım hayırlısını versin geç olsun güç olmasın sağlıkla gelsinler inşallah.

doğru söylüyosun canım allah herşeyin hayırlısını versin.dondurulmuşların tutucak görüceksin .onlar daha kolay tutunuyo.kesin olucak inacını yitirme sakın

İnşallah canım benim . Tüm bekleyenlerin yüzü güler inşallah.

kızlar benim oğlumda dondurulmuş blakosit emb.ve şimdi 8 aylıkkk benim eşim azospermdi.;sperm bulundu tedavi başladı 5 güne 5 tane embr.ulaştı 2 tane transfer edildi ama olmadı aynen bende yıkıldım ağla ağla içim çıktı hiçbir şeyden zevk olmıyordum;sonra 3 tane daha vardı 3 nü de transfer ettirdik ve sadece oğlum inatçı çıktı inş. sizlerde ulaşırsınız inatçılarınıza

kızlar kimse yokmuuu sakunya ordamısın

heyhancım burdayım, benim 10. günüm ve yarın teste gidiyorum Allah ın izniyle.

Akasyalar yapma böyle. Bu işe girerken zaten tüp denemesinin en fazla %50 %60 şans olduğunu bilerek giriyoruz. Bak ben 4. denememi yaptırıyorum. Evet ilk zamanlar kesin tutacak sanıyorsun, sonraki hüsranlarda daha da çaresiz hissettim fakat 4 üncüde afedersin kaşar oldu duygularım. Diyorum bebek tutmazsa ne yapayım sağlık olsun. İşim gücüm var çalışırım.

Bu arada eğer gittiğin merkezin lab. iyiyse dondurulmuşlar daha daha şanslı. Embriyolog tanıdığımz söyledi. Son sistem dondurma makineleri daha sağlam çözüyormuş. Sonra vüut o ilacı stresi yorgunluğu atınca sadece transfere gitmek başarıyı artırıyormuş.

Laremcim seninki de mucize gibi. Hep sperm yok, bulunuyor, üstelik blast olacak kadar kaliteli çıkıyor. Bir de bebiş geliyor maaşallah.

merhaba kızlar rabbim hepinize bu güzel mutluluğu biran önce yaşatsın emeklerinizin karşılığını biran önce versin inşşşş
bende bilastokist anne adayıyım ilk deneme tek embriyo transferi eşte azosperm sorunu ama 34 haftalık ve meleğini kucağına almaya az kalmış bir anne adayıyım rabbim hepinize yardım etsin umutlarınız hiç kaybolmasın ve en büyük destek hep olacak deyin hoşçakalınnn

herkese merhabalar. başka kimse yokmu şöyle bolca pozitif sonuç anlatlasalar keşke...
benim 4. denemem ilk defa 5.gün embriosu konuldu. bu gün 7. günüm idrarda bakıyorum ama hiç bişey yok. idrarda bakan arkadaşlar ne zaman çıktı sizin ....

hayırlı olsun bebişin canımm benimkide 5. gün embriyosuydu 9.gün kan testi istemişti doktorum 3 haftalık çıkmıştı idrarda henüz çıkmaz canım kanda bile değerler ilk testte düşük çıkıyo sonra yükseliyor rabbim sizlerle olsun

Son düzenleme:
slm kızlar inşlhhhh cevaplarımız umut olsun size ümitlerinizi yeşertsin bir an önce bu güzel duyguları yaşatsın rabbim sizlerede bnm de blasttı ilk deneme kızımı kucağımıza almamıza yaklaşık 8 hafta kaldı
olumlu düşünün olumlu olsun herşey

çok teşekkürler, içime su serptiniz...
sonucu pozitif olan arkadaşlar, bu gün 7. günüm ; az önce sildiğimde gelen kahve ve kırmızı kan başladı. adet mi oluyorum acaba bu arada 5.gün transfer edildi embriolar... yani norma adet tarihim yarın... lbu sefer her şey çok güzeldi ve çok umutluydum,halen adet olacağıma inanmıyorum ama ya artarsa kanamam.ütfen yardım...

Merhaba arkadaşlar..
Benimde bugün transferimin 3.günü... Merakla 18 aralığı bekliyorum..
Benim ilk tüp bebek denemem..
Mikroenjeksiyon..
5.gün embriyosu yani blast bilidğiniz üzere..
Ve tek embriyo...
Allah'ıma sığındım inş hepimiz mutlu sona ulaşırız...

Arkadaşım daha öncede okumuştum senin bilgileri.. Bana umut oldun..
Aynı şeyleri yaşıyoruz ilk deneme , tek embr ve blast ...
Transferden sonra neler yaptın , nasıl belirtiler yaşadın biraz payşaır mısın rica etsem ??

Benim yine olmadı kızlar. Bu 4. denememdi... Bilmiyorum bundan sonra ne yaparım devam eder miyim, artık bir dur mu derim yoksa. Boşluğa itilmiş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…