bln var mi acba

hayatmesele

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
103
4
33
Merhabalar ben yarın ailemden gizli doktora gidicem. Ailem ezcaneden benim adıma ilaç alırken ek olarak muayene ücreti istiyolardı ara ara. Tc kimliğim olmadan benim gittiğim hastanelere ait muayene ücretlerini görmeleri mümkün değil değil mi? teşekkürler. ( Babamın sgksından yararlanıyorum, devlete bağlı hiçbir yerde ücret ödemiyoruz sadece işte eczane arada böyle ücret kesiyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
muayene ücretini de ver canım. zaten direkt listede ödendi olarak görüleceği içi, ailen ecz. ye gittiğine de dile getirilmez bence.

Ben hamileyim sürekli doktora gidiyorum ilaçlar alıyorum ama hiçbirinde birşey demedi..muayene ücreti filan diye. ..Hangi bölüme gideceksin?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Testlerini yaptır sonra git dr.a birkaç ilaç yazdır eczaneye git muayene ücretini de öde kafan rahat olsun
Bu arada baban emekliyse hesabından düşer yani eczanede alınmıyor, baban da o kadar detay sorgulamaz herhalde...
Geçen yıla kadar babamın sigortasınden yararlanıyordum ilaçlarımı da alırdım babam bir gün bile maaşımdan fazla kesilmiş dr.a mı gittin diye sormamıştır baban o derece pimpirik midir?

Haa canım eczane öyle mesela kimi zaman toplu ödeme alıyor atıyorum kimj zaman bir ilaç 4 lirayken daha fazla alınıyor...işte senin adına yazılmamasina bak muayene ücreti sonradan düşüyor...birde şeyi merak ediyorum ben tip Fakültesine gidiyorum 122 tl ödüyorum bundanda eczaneye ödeme yapılıyor mu muayene ücreti diye

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

basit bi ilaç yazdır demir hapı b12 vitamini falan gibi. onu alırken ödersin ücretin de parasını. benim babam da göruyo gittiğim yerleri görülür yani dikkat et. hepatit b c yi falan neden saklıyosun ki ailenden gayet herkesin yaptırması gereken seyler. ama öğrenirlerse ne derim diye korkuyosn onu anlamadım uydurursun bişey bu testler cok sebepten yaptırılıyo asıl sebebini gizlemek istiyosan bile bişeyler uydurursun

şöyle ki 24 yaşımda oldugum halde hep doktora annemle ailemle gittim. tek gideceğimi hiç düşünmezler. aids testi de yaptırıcam. senin baban nasıl görüyor? tc kimliğin olmadan görebiliyor mu?

bilmem ben hep ilaçlarımı babama aldırırım ama tanıdık eczane var o kimlik olmadan da gösterir heralde. ve babam da her ihtimale karsı hepimizin kimlik numarası yazılıdır. bu arada inşallah yaptırdıgın hiç bi test kötu cıkmaz baya agır testler yaptıracakmıssın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…