bln var mi acba

babana kuaförde bişey yaptırıken makas falan battı de ya da agda yaptırırken cok kanadı korktum de mikrop kaptım mi diye korkuyorum test yaptırcam de. agda baslıgı ortaktı falan de bişeyler uydur zaten anlamaz adamcagız

sanırım edemez çünkü reçetede tc yazıyor ve geçenlerde üni hastanesine gitmiştim kaydımı yaptırdım ama ücret ödemedim aradan birkaç ay geçti ilaç yazdırdım eczanede üni hastanesindeki muayene ücreti karşıma çıktı
baban memursa öğrenmesi zor yani kimse arayıp da kızın test yaptırdı demez

tc kimliğin olmadan sadece özele gidebilirsin yani sgk dan yararlanmadan muayene olursan ilacında sgk sız olur ek muayene ücreti olmaz ve evzanede görünmez. Devlette muayene tc siz muayene olamazsın ve hepsi ilaç alırken çıkar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet o da mantar enfeksiyonu yani bi daha cıkmasın diye iyice arastırtmak istedim de cildiyeye gidince gecse bile tekrar cıkıyo de en iyisi gidip türünü cinsini öğrenip tedavş olayım dedim bi daha cıkmasın diye de

ben biriyle ilişki yaşadın onun için gidip emin olamk istiyosun sandım ama meger okb denmiş :26: ben de obsesifim çok takıntılı düşüncelerim oluyo ama bu takıntı senin aklına nerden geldi merak ettim illa ki bi dürtü olmustur :26:

Sorun senin okb olman bu konuda tedavi görüyor musun?
Yazdıklarından anladığım kadarıyla bu takıntılara da annenin aşırı soruları neden oluyor ya da hastalığını nüksettiriyor yanlış mı düşünüyorum?

malesef ilşki yaşadım 3 ay önce... ve aldatıldıgımı öğrendim. ondan şüphelendim...
önceki konundan hatırlıyorum bu detayı

aslında 0 belirtim var. Bendeki sorun ya ilerde hastalanırsam? ya sevdiklerime bulaştırıyorsam şu an? soruları.

canım aklına gelen her sorunda böyle kesinliğe baglayarak çözmeye calısırsan hayat zindan olur sana. elinii pis bi yere sürdüğünde her seferinde hastaneye gidip test yaptıramazsın. her basın dönmende hastayıom diye test yaptıramazsın. aklımna biriyle ilgili bişey takıldıgında her zaman onunla konusamazsın. bunlar senin için cok yorucu olur ve cok psikolojin bozulur. :26: yani onla ilişkiye girdim hepatitit aids var mıydı hemen doktora gideyim falan diye düşünmen cok yorucu hareketler. gene gt için rahat etsin ama herseyde yapma bunu

Tamam öyleyse şöyle yapayım yarın. Hem aids hem hepatit testlerini yaptırayım hem de mantar ilacı yazdırayım. eve geldiğimde de böyle böyle doktora gittim derim. kendim bi şeyler yapmak istedim diyim.

evet öyle yap. annen ac bakayım mantarın var mı ya da doktora gidip soracam doğru diye gibi seyler demez zaten

aslında 0 belirtim var. Bendeki sorun ya ilerde hastalanırsam? ya sevdiklerime bulaştırıyorsam şu an? soruları.

Canım içinde kalacağına yaptırmak mantıklı birşey çıkacağıni sanmıyorum. ..ben takıntılı miyim bilmiyorum ama korkarım böyle şeylerden, ağda yaptırmıştım kız batik olmuş tüyü iğneyle çıkardi o an aklıma gelmedi ne yapıyorsun demek sonra çok korktum o iğneyle kaç kişiye yapti diye açıktan aldı hepatitden korkmustum doktora dedim yaptırdim..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…