- Konu Sahibi hayatmesele
-
sanırım edemez çünkü reçetede tc yazıyor ve geçenlerde üni hastanesine gitmiştim kaydımı yaptırdım ama ücret ödemedim aradan birkaç ay geçti ilaç yazdırdım eczanede üni hastanesindeki muayene ücreti karşıma çıktıbabam emekli değil memur. fazla kesmezler zaten ama her muayene için 5 tl civarından ücret kesiliyor ve bunu eczane alıyor. Ve her muayeneden sonra da almıyorlar. Toplu alıyorlar. Benim merak ettiğim kısım benim Tc kimliğim olmadan ücret talep edemez değil mi eczane?
Merhabalar ben yarın ailemden gizli doktora gidicem. Ailem ezcaneden benim adıma ilaç alırken ek olarak muayene ücreti istiyolardı ara ara. Tc kimliğim olmadan benim gittiğim hastanelere ait muayene ücretlerini görmeleri mümkün değil değil mi? teşekkürler. ( Babamın sgksından yararlanıyorum, devlete bağlı hiçbir yerde ücret ödemiyoruz sadece işte eczane arada böyle ücret kesiyor.)
:) babam görse takılmaz pek annem çok inciğini cinciğini araştırır. Ağda hiç yaptırmam kuaförede gitmem. Asosyal olunca bahanede üretemiyorsun işte. :)) yakalanmamam lazım. 1 yıl içinde iş sahibi olup aileden ayrılmam gerek :) 1 yıl idare etse yeter. aa 2 ay önce bende mantar çıkmıştı onun için gittim dersem belki olur. enfeksiyon hastalıkları mantara bakıyor değil mi?
test için aramazlar zaten de. gizli hastaneye gittiğimi bilmeseler iyi olurdu. okb hastası oldugum için gidiyorum zaten sorunum yok eminim ama işte gidip rahatlamk istiyorum. onun da böyle bir bedeli var. İki ucu da b... değnek yani. Çok zor bazı şeyler.
Sorun senin okb olman bu konuda tedavi görüyor musun?test için aramazlar zaten de. gizli hastaneye gittiğimi bilmeseler iyi olurdu. okb hastası oldugum için gidiyorum zaten sorunum yok eminim ama işte gidip rahatlamk istiyorum. onun da böyle bir bedeli var. İki ucu da b... değnek yani. Çok zor bazı şeyler.
önceki konundan hatırlıyorum bu detayımalesef ilşki yaşadım 3 ay önce... ve aldatıldıgımı öğrendim. ondan şüphelendim...
peki bakire birinden nasıl kültür alırlar(ben bakire değilim) ailem öğrenirse diye soruyorum. benim anlatmama göre verir herhalde.
aslında 0 belirtim var. Bendeki sorun ya ilerde hastalanırsam? ya sevdiklerime bulaştırıyorsam şu an? soruları.
Tamam öyleyse şöyle yapayım yarın. Hem aids hem hepatit testlerini yaptırayım hem de mantar ilacı yazdırayım. eve geldiğimde de böyle böyle doktora gittim derim. kendim bi şeyler yapmak istedim diyim.
aslında 0 belirtim var. Bendeki sorun ya ilerde hastalanırsam? ya sevdiklerime bulaştırıyorsam şu an? soruları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?