- Konu Sahibi hayatmesele
-
inan tam beni anlattın. mahvoldum burda... o şahsiyete de diyorum bak aidsten şüpheleniyorum diyorum. saçmalama ben eminim aids falan değilim diyor başından savuyor. Bu yolda tek başıma olmak çok yordu beni günlerdir.
anneme de mantar bulaştırdım hattadoktora da yüzeysel ilşki yaşadım genitsl bölgemde jilet kesikleri vardı ondan korktum bakireyim dicem. bakirelere göre de ilaç verir. çünkü zaten şu an mantarım yok.
e ne dicem herhangi bir eczaneye girip ödencek muayene ücreti var mı dicem
Beni ağlattın şurda yemin ederim... çok yalnı hissediyorum kendimi pişmanım ve kimseye anlatamıyorum. Alelade biri değildi koskoca 2 yıl.
tamam bu seferlik gt tahlil yaptır ve kendi kuruntun yuzunden oldugunu aslında hasta olmadıgını gözlerinle gör kulaklarınla duy. bundan sonra yasadıgın takıntılarında o anı hatırla gittim ama hasta cıkmadım bu da onun gbi kendine gel de sürekliçok iyisin teşekkürler... bakcağım hemen. korkum bana hastalık bulaştırması aldatıldıgımda zaten iyi tokat tekme uçurdum. geri dönse yüzüne bile bakmam.
aids yaptırdın mı peki???
diyorum ya eski erkek arkadaş bozuntusu çok temkinlidir bu konuda seçer yani. biri zaten sınıf arkadaşıydı benim de arakadaşımdı. diğerini de bulmuş bi yerden. parası yok hayat kadınıyla da yatmaz. ama ben rahat duramıyorum işte. iyiki varsın yorumların için teşekkürler. hepatitle aids testleri genelde birlite yapılır ondan sordum. aids testi yaptırıkenki tutumları nasıl diye soracaktım ondan aids testi yaptırdın mı diye sordum...
Evet bunları biliyorum sorum şu zaten benim tc kimliğim olmadan benim aldıgım ilaçları göremezler değil mi?
İnsallah gorur...
Afedersiniz ama uzun zamandır sürekli denk geliyorum. Neden hep ters ve negatif yorumlar yapıyorsunuz? Herkes burda derdini paylaşıyor ancak siz genelde ya dalga geçiyor ya da ters yorumlarda bulunuyorsunuz.
Evet sanırım fazlasıyla yarası var. Her şeye atlayıp moral bozmaktan başka bir şey yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?