bln var mi acba

Konuyu tam anlamadim ama eczaneye bir gittiğimde çok para istediler bende nedenini.sordum bana bir liste cikardi tee ne zamandan gittigim hastane doktor ve bölüm hepsi yazıyordu orada

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Parasini ver rica et o yaptrsin testleri bir şey cikmazsa sen hic uğraşma bosa

Hah iste dogru anlamissin tam da dedigim o. Ailem benim tc kimligim olmadan o bilgilere ulasamaz degil mi?

Ben kimliğimi verdim iste ücret istedi sevgilim de bende niye cok dedik sayfayi cikartti sevgilimin eline verdi vallahi ve yaklasik 6 7 yil önceki bile yazıyordu...

Ama kimliksiz babam gidip benim icin sorsa veremeyiz derler mi yoksa ezberinden kimlik no mu söylese verirler mi bilemeyecegim....
sanki eczaciya kalmis gibi bir şey sormak lazim eczacilara....

Ama orada bana değil sevgilime vermesi çokta onemsemediklerini düşündürdü bana o an benim söylemek istemedigim bir şey olabilirdi icinde ama pat uzattilar yani

Hah iste dogru anlamissin tam da dedigim o. Ailem benim tc kimligim olmadan o bilgilere ulasamaz degil mi?

E sen babanın üstüneysen ulaşır tabii babanın hastane dökümünde çıkar. Hastaneye girerken giriş yaptırmaman lazım sgk'dan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tam olarak sorunuzun cevabını bilmiyorum açıkçası. Ama mhrs randevu sisteminde de şimdiye kadar aldığınız tüm randevular yazılıdır. Belki bilmeniz gerekir diye söyliyim dedim .. yani anneniz eğer ki bu kadar dikkatliyse(ablam gibi otobüs kartımi bile netten takip eder nereye ne zaman gittim diye) anneniz tcniz ve sifrenizle de net üzerinden randevulariniza ulaşabilir ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…