Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bitsin istemiyorum bu evlilik için çabalamak istiyorum her yolu denedim, bana sürekli şartlar sunuyor bıktım artık elinin altında sanıyor beniO blöfünüz elinizde patlıyor, yorulduğunuzla kalıyorsunuz. O kapıyı bir gün gerçekten çıkıp gitmek için açın, böyle yaparsanız yalama olacak.
İyi olur hakim savcı avukatlar yatıyorlar bütün gün canları sıkılmış olabilir eğlence çıkar onlara da.Ben bitsin istemiyorum bu evlilik için çabalamak istiyorum her yolu denedim, bana sürekli şartlar sunuyor bıktım artık elinin altında sanıyor beni
Lütfen bu tarz şeyler için adliyeleri mahkemeleri meşgul etmeyinEvet başlığımda da yazdığım gibi blöf için boşanma davası açsam mı, beni kaybedeceğini anlamasını istiyorum zaten kabul ederse bitmiştir bu iş kabul etmezse de işe yarar mı
Ben bitsin istemiyorum bu evlilik için çabalamak istiyorum her yolu denedim, bana sürekli şartlar sunuyor bıktım artık elinin altında sanıyor beni
Elinin altındasınız çünkü. Blöf yapmaktan bahsediyorsunuz.Ben bitsin istemiyorum bu evlilik için çabalamak istiyorum her yolu denedim, bana sürekli şartlar sunuyor bıktım artık elinin altında sanıyor beni
Daha açık anlatsaniz boşanma blöfü yapmaktansa boşan diyeceğiz belki.Ben bitsin istemiyorum bu evlilik için çabalamak istiyorum her yolu denedim, bana sürekli şartlar sunuyor bıktım artık elinin altında sanıyor beni
Saçmalık kabul etmezse bundan sonra amaaan zaten naparsam yapim affeder o beni olacak iyice kendini bir şey sanacakEvet başlığımda da yazdığım gibi blöf için boşanma davası açsam mı, beni kaybedeceğini anlamasını istiyorum zaten kabul ederse bitmiştir bu iş kabul etmezse de işe yarar mı