• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Blöf için boşanma davası

O blöfünüz elinizde patlıyor, yorulduğunuzla kalıyorsunuz. O kapıyı bir gün gerçekten çıkıp gitmek için açın, böyle yaparsanız yalama olacak.
Ben bitsin istemiyorum bu evlilik için çabalamak istiyorum her yolu denedim, bana sürekli şartlar sunuyor bıktım artık elinin altında sanıyor beni

Ben bitsin istemiyorum bu evlilik için çabalamak istiyorum her yolu denedim, bana sürekli şartlar sunuyor bıktım artık elinin altında sanıyor beni
İyi olur hakim savcı avukatlar yatıyorlar bütün gün canları sıkılmış olabilir eğlence çıkar onlara da.
Saçmalık ne yaptınız evliliğinin için eşiniz ne yapıyor bir anlatın

Elinin altındasınız zaten. Şu an uğraştığınız şey bu evliliği bitirmek, boşanmak değil boşanmak için blöf yapmak. Tek taraflı çabanın kimseye faydası yok. Benim için uğraşsın kaybedeceğini anlasın diyorsanız da blöfünüz elinizde patlarsa ne yapacaksınız?

Elinin altındasınız çünkü. Blöf yapmaktan bahsediyorsunuz.

Evet başlığımda da yazdığım gibi blöf için boşanma davası açsam mı, beni kaybedeceğini anlamasını istiyorum zaten kabul ederse bitmiştir bu iş kabul etmezse de işe yarar mı
Saçmalık kabul etmezse bundan sonra amaaan zaten naparsam yapim affeder o beni olacak iyice kendini bir şey sanacak

herkesin de dediği gibi ise yaramaz ama onun yerine Bi süre ayrı kalmayı deneyebilirsiniz belki dava açmadan. tabiki bosancam senden diyerek değil zaman isteyerek

Back
X