Blueangel'in yeni gelin evi :))hoşgeldiniz...

cnm evın cok guzel gule gule otur mutfak dolaplarını guzel yapmıssın ama ben ole becerıklı degılım nasıl yapacaksam bılmıyorum bırde mutfak halın dehset guzel salon halıların cok hos ben ılk once ondan aldım cok tepkı alınca gerı gonderdık cok bılmısler var esım sulalesınden bır suru laf ettıler

cnm evın cok guzel gule gule otur mutfak dolaplarını guzel yapmıssın ama ben ole becerıklı degılım nasıl yapacaksam bılmıyorum bırde mutfak halın dehset guzel salon halıların cok hos ben ılk once ondan aldım cok tepkı alınca gerı gonderdık cok bılmısler var esım sulalesınden bır suru laf ettıler

canım zatn bn yapmadım onalrı bizim bi rkdş var bu konuda deneyimli ona yaptrdık.sağolsun oda ii yaptı.halı ya gelince bizede çook laf eden oldu bunalr kullanşsızdr şöle olur böle olur başta annem,anneannem vs vs.ama biz aldk yinede aldırdık yani :DD her kafadan illaki ses çıkar aldırış etmicen tatlım bn bunu öğrendim.:1hug:

kutfaktaki halının deseni çok ilginç gerçekten çok farklı gözüküuyo evinde çok hoş özellikle salonuna bayıldım güle güle otur

canım evin cok haş olmuş herşey uyumlu daha ne olsun.
sakıncası yoksa mutfaktaki kırmızılı morlu dolabı nerden aldın bende otarz istiyorum fakat bulamadım şimdiden teşekkür ederim

canım evin cok haş olmuş herşey uyumlu daha ne olsun.
sakıncası yoksa mutfaktaki kırmızılı morlu dolabı nerden aldın bende otarz istiyorum fakat bulamadım şimdiden teşekkür ederim

teşekkr ederim canım çok sağol.bnde o dolabı ıkeadan aldım.tekirdağdasın sanırım sen.orda varmıdır bilmiorum ama internetten sipariş verebilrsn yada telefonla arayıp.ıkea nın sitesine gir bir bak istersen.hala var onlardan.birde dolap tek olarak o morlu kırmızılı kapaklarda ayrı ayrı satılıor.biz 2 şer tane alıp kafamıza göre öle montaj yaptık.sen hepsine kapak yapablr yada yerleri değiştireblrsin.yada o dolabı dik değilde yatay olarkta kullanbilrsin.bu arada o aslnda mutfak dolabı değil kitaplk olark geçio.biz böle bişi yaptık eşim sayesinde ama çok kullanışlı kesnlkle al yern varsa eğer.:1hug:

canım evin güzelmiş güle güle otur. oturma odasındaki ve mutfaktaki kırmızı beyaz rafları hazır mı aldınız yaptırdınız mı? bir de o rafları altına destek koymadan nasıl duvara monte ettiniz düşmezmi?

canım evin güzelmiş güle güle otur. oturma odasındaki ve mutfaktaki kırmızı beyaz rafları hazır mı aldınız yaptırdınız mı? bir de o rafları altına destek koymadan nasıl duvara monte ettiniz düşmezmi?

teşekkürler canım.o rafları ikeadan aldım.iç kısımdan demirleri var o şekilde bir sistemle montajı yapılıor basit ama sağlam bir yöntem

fıstıgım yeni gordum yaa coook uzgunummsenağlama
kuşum herşeyin cok guzel.
oturma odan aynı benım istedigim gibi ama maalesef ben bekar evimin koltuklarını kullanıyorum biliyorsun tayinciyim
mutfagının halısı ayrıca mutfaktakı dolabın çok güzeller..
evinde senin kişiliğin gibi sıcak ve renkli...
güle güle otur canımın içi...
insallah en yakın zamanda kendi evinizi alırsınız...Şeniz

fıstıgım yeni gordum yaa coook uzgunummsenağlama
kuşum herşeyin cok guzel.
oturma odan aynı benım istedigim gibi ama maalesef ben bekar evimin koltuklarını kullanıyorum biliyorsun tayinciyim
mutfagının halısı ayrıca mutfaktakı dolabın çok güzeller..
evinde senin kişiliğin gibi sıcak ve renkli...
güle güle otur canımın içi...
insallah en yakın zamanda kendi evinizi alırsınız...Şeniz

:1hug: yerim seni benn olsun hayatım sen tayincisin allah sana daha iilerini versin bnim yerm sabit oldğu içn böyle oldu bunların hepsi dıştan şeyler önemi yok önemli olan huzurumuz sağlığmz yernde olsun biz mutlu olalım hayatım dimi ama.yerimseniben çok teşekkr ederim yorumn için amin canımcım inşallh hepimize verir allahım:Saruboceq:

Back
X