Blueangel'in yeni gelin evi :))hoşgeldiniz...

ohh misler gibi tertemiz sicacik ,huzur kokan yeni bi gelin evi :)
hersey cok güzel ,uyumlu
ins evliliginizde bi ömür , boyu esyalariniz gibi rengarenk civil civil , nese dolu gecer
size mutluluklar diliyorum....

sandalyelerimiz aynı canım dikkat et çok toz belli ediyolar güle güle otur özellikle aynalarına bayıldım

hadi ya bn en başta istememiştm ama eşim çok ısrar edince almştık şimdi iiki almşm diorum çok kullanışlılar herkeste sevio onları :D aynalarda ikeadan canım.buarada sandalyelere minder aldım pembe pembe :D riskm azaldı biraz daha kaydirigubbakcemile4

ohh misler gibi tertemiz sicacik ,huzur kokan yeni bi gelin evi :)
hersey cok güzel ,uyumlu
ins evliliginizde bi ömür , boyu esyalariniz gibi rengarenk civil civil , nese dolu gecer
size mutluluklar diliyorum....

teşekkr ederim canım yorumn ve ii dileklern için.amin allh hiçbirmzn yuvasını huzurunu bozmasın.herşey gönlümüzce olsunkaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

canım benim evin çok güzel..eşyaların okadar hoş ki yerlerin karo olması falan hiç göze takılmıyor inan..oturma odan da çok şeker ve şirinnnkaydirigubbakcemile3 Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin..

canım benim evin çok güzel..eşyaların okadar hoş ki yerlerin karo olması falan hiç göze takılmıyor inan..oturma odan da çok şeker ve şirinnnkaydirigubbakcemile3 Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin..

teşekkr edrim canım çok sağol.bni çok mutlu ettin.artık bnde takılmıorum o taşlara yerimseniben amin canım çok sağolkaydirigubbakcemile5

Evin çok güzel allah huzurla oturmayı nasip etsin...Salonda Konsul un üzerindeki aynalar biraz yukarıda kalmış...Az daha aşağıya alsan daha şık duracaktır :)

Back
X