Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu uydurdun gibime geliyor.Eger gerçekse de alsın arabasını. Herkesin arabası var nazar falan olmaz korkma.ya nedir ben bu yaşadığım sacma sapan problemler bu devirde millet aç nisanlim BMW alacagim diye tutturdu tmm düğün bu olaylar unutulsun sonra dedik kredi de çekmeyecek ama hem nazardan korkuyorum nedir bu erkek milleti araba merakı
nazar var diye at arabasına binip çuval mı giyelim, para onun değil mi alsın oh sefası olsunya nedir ben bu yaşadığım sacma sapan problemler bu devirde millet aç nisanlim BMW alacagim diye tutturdu tmm düğün bu olaylar unutulsun sonra dedik kredi de çekmeyecek ama hem nazardan korkuyorum nedir bu erkek milleti araba merakı
Daha az pahalı olan arabama nazar boncuğu koydum ben. Benimkinde işe yarıyor ama konu sahibininkini korumaya yeter mi bilmiyorum.At nali koyun arabanin aynasina, sarimsak baglayin, tutsuleyin.
Öyle deme biz nazara gelmeyelim diye 5 yıldır aynı arabayı kullanıyoruz misal. Maksat kem gözlerden korunmak yoksa piyuu neler alırız da durduruyoruz kendimizinazar var diye at arabasına binip çuval mı giyelim, para onun değil mi alsın oh sefası olsunBenim de param olsun audi alıcam sıfırından
Yalnız konularınız , tepkileriniz, yorumlarınız, yorumlara cevaplarınız, sinir krizleriniz falan o kadar agresif bi insansınız ki.
ben de bundan sonra niye bmw , mercedes segment araba almıyosun diye soranlara nazardan diycem, asla paramın olmayışından fakirlikten falan değilÖyle deme biz nazara gelmeyelim diye 5 yıldır aynı arabayı kullanıyoruz misal. Maksat kem gözlerden korunmak yoksa piyuu neler alırız da durduruyoruz kendimizi![]()
Ay cnm yaaaa. Boşver kıskananlar catlasınnnn. Yasıyorsun bu hayatııııya nedir ben bu yaşadığım sacma sapan problemler bu devirde millet aç nisanlim BMW alacagim diye tutturdu tmm düğün bu olaylar unutulsun sonra dedik kredi de çekmeyecek ama hem nazardan korkuyorum nedir bu erkek milleti araba merakı