• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bmw alacakmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya nedir ben bu yaşadığım sacma sapan problemler bu devirde millet aç nisanlim BMW alacagim diye tutturdu tmm düğün bu olaylar unutulsun sonra dedik kredi de çekmeyecek ama hem nazardan korkuyorum nedir bu erkek milleti araba merakı
Konuyu uydurdun gibime geliyor.Eger gerçekse de alsın arabasını. Herkesin arabası var nazar falan olmaz korkma.

ya nedir ben bu yaşadığım sacma sapan problemler bu devirde millet aç nisanlim BMW alacagim diye tutturdu tmm düğün bu olaylar unutulsun sonra dedik kredi de çekmeyecek ama hem nazardan korkuyorum nedir bu erkek milleti araba merakı
nazar var diye at arabasına binip çuval mı giyelim, para onun değil mi alsın oh sefası olsun :KK70: Benim de param olsun audi alıcam sıfırından :KK70: Yalnız konularınız , tepkileriniz, yorumlarınız, yorumlara cevaplarınız, sinir krizleriniz falan o kadar agresif bi insansınız ki, bu yüzden de sinir patlamaları sebebiniz kullanıcı adınızla paralel sorry

nazar var diye at arabasına binip çuval mı giyelim, para onun değil mi alsın oh sefası olsun :KK70: Benim de param olsun audi alıcam sıfırından :KK70: Yalnız konularınız , tepkileriniz, yorumlarınız, yorumlara cevaplarınız, sinir krizleriniz falan o kadar agresif bi insansınız ki.
Öyle deme biz nazara gelmeyelim diye 5 yıldır aynı arabayı kullanıyoruz misal. Maksat kem gözlerden korunmak yoksa piyuu neler alırız da durduruyoruz kendimizi :KK70:

Genelde insanlar kendi çevresinde üç aşağı beş yukarı benzer gelirdedir. Yani dolayısıyla üç aşağı beş yukarı benzer arabaları olab akraba, iş arkadaşı veya normal arkadaşın neden nazarı değsin?
Bizim arkadaşlarla arabalarımız arasında çok oynamıyor yani😁😁

Öyle deme biz nazara gelmeyelim diye 5 yıldır aynı arabayı kullanıyoruz misal. Maksat kem gözlerden korunmak yoksa piyuu neler alırız da durduruyoruz kendimizi :KK70:
ben de bundan sonra niye bmw , mercedes segment araba almıyosun diye soranlara nazardan diycem, asla paramın olmayışından fakirlikten falan değil :D komple nazar.herkes kenafir gözlü

Ay cnm yaaaa. Boşver kıskananlar catlasınnnn. Yasıyorsun bu hayatıııı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X