- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bmw ye neden nazar degsin?
herkesin var sonuçta.sanki dünyada tek
Krediyle alan almasın bence.bazılarıda kiralıyor çok komik oluyor.herkesin bmw si olabilir ama herkes kredisiz alamaz
Krediyle alan almasın bence.bazılarıda kiralıyor çok komik oluyor.
daha üst segment arabamız var cevremizinde öyle kimseye nazar fln değmiyor çok şükür
Zenginin parasi fakirin cenesini yorardı ama burda biraz farkli olmusSiz istisnasiz her konunuzda paradan bahsediyorsunuz
Tam yazacaktım siz yazmışsınız.sonradan farkettim pardon:)ben aslında konu sahibinin yazılarına istinaden espri amaçlı yazmıştım da emojisiz sert gibi oldu :)
yani herkes iyi kötü bir araç kullanıyor, bence temelde araba sahibi olmak çok zor değil zaten.
ama mantıksız hanım pek seviyor övünmeyi.
cogu makasci, sol seritte 10 km geriden selektor yapa yapa gelen apaci tipler.Nazar mı? Bmw ye kim niye nazar değdirsin ?:)
Kız bizim mercedes var nazardan araba felç oldu. Kocamı falan dövüyor hergun eve başı sarili geliyor bmv de aynı tepkiyi verse keşke bunlaraOnemli detayi kacirmis cogunuz kredisiz alicakmis direk vericek parasını o kadar zengin yani( simdi bmw var bmw cik var yani kaç model belki 1990 model falandir onu belirtmemis o yuzden ben tam anlamadim ne kadar zengin)
Eskilerden hatirlayan vardir muhakkak, bir uye vardi zamaninda, nickini tam hatırlayamıyorum tirsi gibi bi seydi. Uslubunuz, her yazilana verdiginiz ters cevaplar bana o uyeyi hatirlatti nedense...
Bunu ciddi ciddi düşünüyorum amaVah bacım sen o nazarları nişanlın seni alınca gör bir de , sizin gibi iki muhteşem insan evlenecek düşünebiliyor musun, gökten nazar yağsa yeridir![]()
Ben de sevistimhajshsjsha hatirladim ama o genelde cinsellikle ilgili konulara dalip “neee yaniiii ben de bakire degilimmmm sevistim bennn” derdi hajshsjshsjs ama tarzlari asiri benziyor