• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bmw alacakmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zenginin parasi fakirin cenesini yorardı ama burda biraz farkli olmus 🤔
Valla belki de kendisi fakir 700binlik evde oturan birinin daha düşük segmentli bir evde yaşayıp kendi isini kurmamasi,4 daireye sahip olma,asgari ücretle oyuncak alma,babasinin mirasini 20 sene sonra isteme,babasi battigi halde satilmauan evler,5bin maasla her öğün kirmizi et yeme, nisanlinin o maasla bmw almasi bana artik inandirici gelmiyor.

Valla belki de kendisi fakir 700binlik evde oturan birinin daha düşük segmentli bir evde yaşayıp kendi isini kurmamasi,4 daireye sahip olma,asgari ücretle oyuncak alma,babasinin mirasini 20 sene sonra isteme,babasi battigi halde satilmauan evler, nisanlinin o maasla bmw almasi bana artik inandirici gelmiyor.
Ben pastacılık arkadasim evimi satıp 200 300 bin verip pastane işiyle uğraşamam babam hayattayken evleri satamazdi evler yapilali 1 1bucuk sene oldu bos arsayı ne yapayım 20 senedir ablacım

Bizim eski mahallede bir adam oğluna evlenecek kız mı bulalım araba mı alalım demiş oğlu araba alın demiş 😂 senin kide bmw alıcam deyince hemde kredisiz o geldi aklıma zaten düğünde kalmış ay neyse canım ben porscheme binip bir turlayayım her yer nazar aaaaaaa kızzz benim porschem yok ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X