- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.080
- 548
Ben de sevistim
helal olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sevistim
Valla belki de kendisi fakir 700binlik evde oturan birinin daha düşük segmentli bir evde yaşayıp kendi isini kurmamasi,4 daireye sahip olma,asgari ücretle oyuncak alma,babasinin mirasini 20 sene sonra isteme,babasi battigi halde satilmauan evler,5bin maasla her öğün kirmizi et yeme, nisanlinin o maasla bmw almasi bana artik inandirici gelmiyor.Zenginin parasi fakirin cenesini yorardı ama burda biraz farkli olmus![]()
Seni haklı bulmaya çalıştım diğer konularda ama sen buraya ya alay geçmek için konu açıyorsun fakesin yada ciddi psikolojik sıkıntıların var.
Bunu ciddi ciddi düşünüyorum ama![]()
Hayatımda böyle büyük bir başarı görmedimhelal olsun
Hayatımda böyle büyük bir başarı görmedim
Hayatımda böyle büyük bir başarı görmedim
Aga be audi be
mercedes alsin ben mercedesciyim![]()
Ben pastacılık arkadasim evimi satıp 200 300 bin verip pastane işiyle uğraşamam babam hayattayken evleri satamazdi evler yapilali 1 1bucuk sene oldu bos arsayı ne yapayım 20 senedir ablacımValla belki de kendisi fakir 700binlik evde oturan birinin daha düşük segmentli bir evde yaşayıp kendi isini kurmamasi,4 daireye sahip olma,asgari ücretle oyuncak alma,babasinin mirasini 20 sene sonra isteme,babasi battigi halde satilmauan evler, nisanlinin o maasla bmw almasi bana artik inandirici gelmiyor.
Porşem var sus.Ay gerkes yazmis ben yazmasam catlarım ben sizi trolledim bu zamana kadar aslında benim lamborginim var. Ama nazar değdirirsiniz diye yazmadim hic kem gözlüler sizi...
Aldırmaya nedir ben bu yaşadığım sacma sapan problemler bu devirde millet aç nisanlim BMW alacagim diye tutturdu tmm düğün bu olaylar unutulsun sonra dedik kredi de çekmeyecek ama hem nazardan korkuyorum nedir bu erkek milleti araba merakı
Ben de ben de
mercedes alsin ben mercedesciyim![]()