- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Mantıksız hanım(takma adınıza istinaden böyle yazım) burası bir derdim var bölümü,sizce dert mi bu ?ya nedir ben bu yaşadığım sacma sapan problemler bu devirde millet aç nisanlim BMW alacagim diye tutturdu tmm düğün bu olaylar unutulsun sonra dedik kredi de çekmeyecek ama hem nazardan korkuyorum nedir bu erkek milleti araba merakı
Iste onlar hep level level degisiyorDaha az pahalı olan arabama nazar boncuğu koydum ben. Benimkinde işe yarıyor ama konu sahibininkini korumaya yeter mi bilmiyorum.
Aynen kız bende bugün sokakta düştüm. Kocamin bmw si olsaydı düşmezdimDikkat etde nazardan çatlama kız.
Ben de o yüzden pek emin olamadım ufacık nazar boncuğu koca bmw'yi korumaya yeter mi. Sebep olmak istemem şimdi koruyamazsa.Iste onlar hep level level degisiyor
Evet çok önemli bir ayrıntı, kredi değil, parası var nişanlı beyin. Ne öyle bir araba için yıllarca kredi ödemek, fakir gibiOnemli detayi kacirmis cogunuz kredisiz alicakmis direk vericek parasını o kadar zengin yani( simdi bmw var bmw cik var yani kaç model belki 1990 model falandir onu belirtmemis o yuzden ben tam anlamadim ne kadar zengin)
Bende krediyle aldigimiz arabamiza nazar degicek diye korkuyodum neyse bu ablanin nisanlisi alsinda kem gozler bizden ciksinEvet çok önemli bir ayrıntı, kredi değil, parası var nişanlı beyin. Ne öyle bir araba için yıllarca kredi ödemek, fakir gibi
Önemli bir dert takdir ettim, nişanlınızı vazgeçirebilmeniz için bir görsel ekliyorumYan etki olarak merso almak isterse de kaderinize razı olun derim ben
Eki Görüntüle 2645152
Onu ben kredi çekip alacagjmSizin yazlık planınız hala gerçekleşiyor mu? Ben onu merak ettim
E sizin planlarınızı engellemiyorsa istediği arabayı alsın nişanlınız. Nazar için yukarıda bikaç öneride bulunuldu zaten.Onu ben kredi çekip alacagjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?