Bnm gißi Çok ßuLantı Yaşayan Varmıydı yada Var mı



Ay bebeğim sağlıklı sıhhatli olsunda bulantı benim içün sorun olmaz rabbim hapimize sağlıklı sıhhatli salih güzel ahlaklı evlatlar nasip eder inşallah
 
sürekli kusmak vücudun asit-baz dengesini bozar. ilaç kullanımında bazı durumlarda kar-zarar ilişkisi yapılır.
 


Bol bol su içiyorum kraker yiyorum ağır yemeklerin görüntüsü kokusu bile bulantı yapıyor. Az az bişeyler yemeye çalışıyorum seninde bebeğin hayırlı olsun rabbim sana bağışlasın onu :)
 
6 aylık olana kadar toplamda 10 kilo verdim.hiperemezis teşhisi ile 10 gün yattım.20 serum yemişimdir haftalık oda.ikinci gebeliğimdede hamile kalınca aynı bulantılar başladı ve ben böğüre böğüre ölmek istiyorum diye ağladım.aynısı tıpkısı ondada oldu.sonuç mız mız yemeyen bebekler.benim öle oldu.kv görümcede demesinlermi anası neki bebesi ne olsun ben şok.
 
sürekli kusmak vücudun asit-baz dengesini bozar. ilaç kullanımında bazı durumlarda kar-zarar ilişkisi yapılır.


Bnm sabah çok bulantı oluyor öğlene doğru kesiliyo akşm biraz daha bulantı oluyo geçiyor sonra ilaç almayı düşünmüyorm c.nm bn
 

Aman tipik kayın valide işte takma dediklerini sanki onlar hiç hamile kalmadı kusmadı şimdi ancak atıp tutarlar :/
 

Eğer beslenemeyecek kadar kusarsan doktor ilaç verir. Ama sadece mide bulantısıysa veya hafif kusmalarsa ilaç vermez. Malesef en yoğun geçirilen dönemdesin. Genelde en az 1 ve 1,5 daha yaşarsın.
Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor merak etme. Sonra da çok rahatlıyorsun.

Ben hep çubuk kraker yiyordum. O baya tutuyordu midemi. Leblebi falan hikayeymiş.
Gebelik topiğinde arkadaşlar ayva, kahve, zeytin gibi şeylerin rahatlattığını yazmıştı. Herkese iyi gelen şey farklı deneyip göreceksin.
 
Kiyamam yaa kendi hamileligim geldi aklima ben de konu acmistim bu yüzden. Bulanti ve kusmalarim o kadar siddetliydi ki 10 kilo vermistim

O gunler hic bitmeyecek gibiydi hatta hayatimin geri kalanini hep öyle gecirecekmisim gibi geliyordu depresif olmustum resmen. Ama inan ki geciyor az sabir lazim en kötü ihtimalle bile bikaç aya geçer :-D
Az daha disini sık 12.ci haftalarda cok daha rahatlicaksin insallah.
Bana cok güzel tavsiyelerde bulunmuslardi kk nin uyeleri istersen eski konumdan link gonderebilirim.
 


Sabahları çok kötü midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum ama kusmuyorum daha beter ediyo bu beni en azından çıkarsam rahatlarım diyorum. Bişeyde yiyemiyorum sadece çubuk kraker meyve ve suyla besleniyorum. İnşallah çabucak geçer cnm swnin de bebegin hayırlı olsun :)
 
En yakın arkadaşlarım 5.ay sonuna kadar çok şiddetli bulantı çektiler.
Bazı geceleri hastanede geçirecek kadar ağır yaşadılar o dönemi.
Haşlanmış patates, tuzlu çubuk kraker yiyerek biraz bastırmaya çalışıyorlardı.
Dayanılmaz derecede ise, doktorunuza danışıp ilaç isteyebilirsiniz.

Bu arada ben hiç bulantı çekmedim.
Zaten karın ve baş ağrısı hariç hiçbir hamilelik tepkimesi yaşamıyorum.
Bende mi sorun var acaba?
 

Bn zaten 48 kiloyum 10 kilo daha versem ölürüm gıı
 



Yok o kadarda değil yaşanmayacak kadar bulantım yok sabahtan öğlene kadar oluyo bnde haşlanmış patates tuzlayıp yiyorum yada çubuk kraker falan. İnşllah ilaç kullanacak kadar çoğalmaz
 

Amin hepimizin bebeği hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar inşallah.
Sen yine su içebiliyorsun maşallah. Ben sabahları tam evden çıkacakken öğürüyordum. O daha kötü inan. Safra geldiği için tahriş oluyor boğaz. Su içemiyordum üstelik bir de idrar yolu enfeksiyonu çıktı zorla içmek zorunda kaldım. Hala daha sabahları diş fırçalayamam gün içinde fırçalıyorum.
Kalkmadan yemeye başla mutlaka. Ben pek uymadım bu kurala. Yemek zamanı tribe girmeye başlamıştım. Önüme gelen yemeği didikliyordum.
Geçecek bu günler. Sonra ne zaman hissedeceğim telaşına düşeceksin.
 
Bu kadar olur ben de 10 kilo vermistim hatta cevremde zor hamilelik deyince hemen benden bahsedilir referans oldum bu konuda. Ama ben 2.ci hamilelik oyle olmaz diye umit ediyordum ya korktum simdi bak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…