Valla bunun çözümü yok boşuna bulantı hapı falan kullanma.
Benim 5. aya girdiğim haftaydı sanırım bir sabah bir kalktım hafif bulantı var ama istifra etmedim. Diğer sabah hiç bulantı bile yoktu birden geçmişti. İnşaallah sizin de öyle olacak. Azıcık sabır bebişler için.
Bir yerde okumuştum, hamileliklerinde bulantı yaşayanların düşük ve sorunlu çocuk oranı çok düşükmüş. Bulantı sağlıklı bir hamileliğin göstergesiymiş,
Ayy canim şuan seni cok iyi anliyorum.Benim de 6. Haftada başlamıştı 2 gündür eskisi kadar yok şükür. Günlük hayatını kısıtlayan derecede olursa ilaç veriyor doktor ben inatla kullanmadım. Başucunda çubuk kraker bulundur ayrıca leblebi ye demişti bana doktor. Şu içmeyi bırakmamak gerekiyor meyve suyu çay falan değil. Bir de sık ve az az yemeğe çalış aç kalıp halsiz düşme bebek besleniyor ama sen zayiflarsin. Ben havuç kivi ekşi elma portakal suyu limonata iciyordum bastırıyor biraz içebilirsen tabii. Umarım uzun surmez hayırlı olsun bebişin
sürekli kusmak vücudun asit-baz dengesini bozar. ilaç kullanımında bazı durumlarda kar-zarar ilişkisi yapılır.
6 aylık olana kadar toplamda 10 kilo verdim.hiperemezis teşhisi ile 10 gün yattım.20 serum yemişimdir haftalık oda.ikinci gebeliğimdede hamile kalınca aynı bulantılar başladı ve ben böğüre böğüre ölmek istiyorum diye ağladım.aynısı tıpkısı ondada oldu.sonuç mız mız yemeyen bebekler.benim öle oldu.kv görümcede demesinlermi anası neki bebesi ne olsun ben şok.
İyi günler bayanlar 6 haftalık hamileyim ve çok kötü mide bulantısı yaşıyorum gözlerimi uykudan açmaya korkuyorum çünkü gözlerimi açar açmaz çok fena midem bulanıyor. Çıkarsam belki biraz rahatlicam ama çıkaramıyorum. Mide bulantısı yüzünden yemekte yiyemiyorum baktığım herşey midemi bulandırıyor. Mide bulantısını geçirecek yada hafifletecek bi çözümü olan varsa bana yardım edebilirmi lütfen.
Eğer beslenemeyecek kadar kusarsan doktor ilaç verir. Ama sadece mide bulantısıysa veya hafif kusmalarsa ilaç vermez. Malesef en yoğun geçirilen dönemdesin. Genelde en az 1 ve 1,5 daha yaşarsın.
Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor merak etme. Sonra da çok rahatlıyorsun.
Ben hep çubuk kraker yiyordum. O baya tutuyordu midemi. Leblebi falan hikayeymiş.
Gebelik topiğinde arkadaşlar ayva, kahve, zeytin gibi şeylerin rahatlattığını yazmıştı. Herkese iyi gelen şey farklı deneyip göreceksin.
Kiyamam yaa kendi hamileligim geldi aklima ben de konu acmistim bu yüzden. Bulanti ve kusmalarim o kadar siddetliydi ki 10 kilo vermistim
O gunler hic bitmeyecek gibiydi hatta hayatimin geri kalanini hep öyle gecirecekmisim gibi geliyordu depresif olmustum resmen. Ama inan ki geciyor az sabir lazim en kötü ihtimalle bile bikaç aya geçer :-D
Az daha disini sık 12.ci haftalarda cok daha rahatlicaksin insallah.
Bana cok güzel tavsiyelerde bulunmuslardi kk nin uyeleri istersen eski konumdan link gonderebilirim.
En yakın arkadaşlarım 5.ay sonuna kadar çok şiddetli bulantı çektiler.
Bazı geceleri hastanede geçirecek kadar ağır yaşadılar o dönemi.
Haşlanmış patates, tuzlu çubuk kraker yiyerek biraz bastırmaya çalışıyorlardı.
Dayanılmaz derecede ise, doktorunuza danışıp ilaç isteyebilirsiniz.
Sabahları çok kötü midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum ama kusmuyorum daha beter ediyo bu beni en azından çıkarsam rahatlarım diyorum. Bişeyde yiyemiyorum sadece çubuk kraker meyve ve suyla besleniyorum. İnşallah çabucak geçer cnm swnin de bebegin hayırlı olsun :)
Bu kadar olur ben de 10 kilo vermistim hatta cevremde zor hamilelik deyince hemen benden bahsedilir referans oldum bu konuda. Ama ben 2.ci hamilelik oyle olmaz diye umit ediyordum ya korktum simdi bak6 aylık olana kadar toplamda 10 kilo verdim.hiperemezis teşhisi ile 10 gün yattım.20 serum yemişimdir haftalık oda.ikinci gebeliğimdede hamile kalınca aynı bulantılar başladı ve ben böğüre böğüre ölmek istiyorum diye ağladım.aynısı tıpkısı ondada oldu.sonuç mız mız yemeyen bebekler.benim öle oldu.kv görümcede demesinlermi anası neki bebesi ne olsun ben şok.
valla ne bileyim cinsiyetleride faklıydı ama aynısı oldu verdiğim kiloya kadarBu kadar olur ben de 10 kilo vermistim hatta cevremde zor hamilelik deyince hemen benden bahsedilir referans oldum bu konuda. Ama ben 2.ci hamilelik oyle olmaz diye umit ediyordum ya korktum simdi bak
Bn zaten 48 kiloyum 10 kilo daha versem ölürüm gıı
aboww kız troid sorunun felan var mıydı? baktındın mı?Kız bn zaten çok zayıfım daha ne kilo vercem48 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?