Bnm gißi Çok ßuLantı Yaşayan Varmıydı yada Var mı

_CANSUMM_

Uğur ßöcüğümmm
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
43
7.368
58
İyi günler bayanlar 6 haftalık hamileyim ve çok kötü mide bulantısı yaşıyorum gözlerimi uykudan açmaya korkuyorum çünkü gözlerimi açar açmaz çok fena midem bulanıyor. Çıkarsam belki biraz rahatlicam ama çıkaramıyorum. Mide bulantısı yüzünden yemekte yiyemiyorum baktığım herşey midemi bulandırıyor. Mide bulantısını geçirecek yada hafifletecek bi çözümü olan varsa bana yardım edebilirmi lütfen. :KK72::KK61:

Son düzenleme:
başlıktaki b lerin çok hoşuma gitti
bende çok çıkarmıştım 5 6 ay hiçbir şey yemeden yaşadım 9 ay bile çıkaran var olabiliyor

dr un ilaç vermiyor mu bunun için bi işe yaramıyor ama olsun

Benim dört bucuk aylik olana kadar böyleydi bes ayi gectim tamamen bitti gibi birseydi. Ama her sabah normal kusmaya baslamistim. Öncesinde yiyemezdim ama besinci aydan sonra yiyebiliyordum cok sükür.
Belki sizin de az zamaniniz kalmistir, insallah bugünden yarina kesilir bulantilariniz. Cok zor bilirim, cok cektim bu bulantilardan. cok kilo vermestim ama yemeye baslayinca hemen toparliyor insan. Sabir dilerim size, gececek

Benim dört bucuk aylik olana kadar böyleydi bes ayi gectim tamamen bitti gibi birseydi. Ama her sabah normal kusmaya baslamistim. Öncesinde yiyemezdim ama besinci aydan sonra yiyebiliyordum cok sükür.
Belki sizin de az zamaniniz kalmistir, insallah bugünden yarina kesilir bulantilariniz. Cok zor bilirim, cok cektim bu bulantilardan. cok kilo vermestim ama yemeye baslayinca hemen toparliyor insan. Sabir dilerim size, gececek

Sağol canm inşallah dediğin gibi olur :/

İyi günler bayanlar 6 aylık hamileyim ve çok kötü mide bulantısı yaşıyorum gözlerimi uykudan açmaya korkuyorum çünkü gözlerimi açar açmaz çok fena midem bulanıyor. Çıkarsam belki biraz rahatlicam ama çıkaramıyorum. Mide bulantısı yüzünden yemekte yiyemiyorum baktığım herşey midemi bulandırıyor. Mide bulantısını geçirecek yada hafifletecek bi çözümü olan varsa bana yardım edebilirmi lütfen. :KK72::KK61:
canım benim 4de basladı 6.haftada kusmada grldi ne yediysem içtiysem cıkardım .en son halsiz susuz kalınca ve bulantı gecmeyince acile gidiyordum.esim yanımdaydı sagolsun bakıyordu ama kusacam diye az az yemeye calısıyodum.ama duzelme olmadı sonra annem geldi .midemi cok bulandırmayacak yiyecekler yaptı mesela patates haslama .pırınc pışav yayla corba gibi doyurdum karnımı bulantım aAzaldı be zaman midem boş ozaman bulantı siddetleniyordu . mide asidinde artmıs olabilr.doktoro soyle ilac için. birde ac karnına su içme ara öğünnlerini ihmal etme .kuru gıdalar mide asidi alcak seyler al

O kadar coksa ve kusuyorsanızda hastaneye yatırırlar sızı
gecmıs olsun

canım benim 4de basladı 6.haftada kusmada grldi ne yediysem içtiysem cıkardım .en son halsiz susuz kalınca ve bulantı gecmeyince acile gidiyordum.esim yanımdaydı sagolsun bakıyordu ama kusacam diye az az yemeye calısıyodum.ama duzelme olmadı sonra annem geldi .midemi cok bulandırmayacak yiyecekler yaptı mesela patates haslama .pırınc pışav yayla corba gibi doyurdum karnımı bulantım aAzaldı be zaman midem boş ozaman bulantı siddetleniyordu . mide asidinde artmıs olabilr.doktoro soyle ilac için. birde ac karnına su içme ara öğünnlerini ihmal etme .kuru gıdalar mide asidi alcak seyler al
Benim çok sussuzluğum oluyo aç karına da su içiyorum ama içmicem bundan sonra çubuk kraker ve meyve yiyebiliyorum sadece ilaç kullanmamaya özen göstericem inşllah zamanla düzelirim sağol cnm ♥♥

Benim 5. aya kadar çok yoğun bulantılarım vardı ama sadece sabahları aç karnına çıkarıyordum. Ben de su içemiyordum ve idrarımda keton çıktı. Yani kaslar erimeye başlamış vücutta da aşırı susuzluk söz konusuydu. Ben de maden suyu, hoşaf, çay vs. ile susuzluğumu gidermeye çalıştım. Sonra düzeldim ama merak etmeyin siz de düzeleceksiniz. Sanki ömür boyu böyle devam edecekmiş gibi geliyor ama geçiyor.

İyi günler bayanlar 6 haftalık hamileyim ve çok kötü mide bulantısı yaşıyorum gözlerimi uykudan açmaya korkuyorum çünkü gözlerimi açar açmaz çok fena midem bulanıyor. Çıkarsam belki biraz rahatlicam ama çıkaramıyorum. Mide bulantısı yüzünden yemekte yiyemiyorum baktığım herşey midemi bulandırıyor. Mide bulantısını geçirecek yada hafifletecek bi çözümü olan varsa bana yardım edebilirmi lütfen. :KK72::KK61:
akşamdan başucuma tuzlu çubuk kraker koyuyordum. sabah uyanınca hiç kımıldamadan onları yiyordum:KK45:

ayy dayan daa bu haftalarda kilo verirsin sonradan çok almamış olursun.bebege hiç bir zararıı yok.16. haftadan sonra düzeliyor

Benim 5. aya kadar çok yoğun bulantılarım vardı ama sadece sabahları aç karnına çıkarıyordum. Ben de su içemiyordum ve idrarımda keton çıktı. Yani kaslar erimeye başlamış vücutta da aşırı susuzluk söz konusuydu. Ben de maden suyu, hoşaf, çay vs. ile susuzluğumu gidermeye çalıştım. Sonra düzeldim ama merak etmeyin siz de düzeleceksiniz. Sanki ömür boyu böyle devam edecekmiş gibi geliyor ama geçiyor.

Ayy hiç sorma cnm gözümü açar açmaz çok fena mide bulantısı yaşıyorum başım da dönüyor. Bişeyler yemeye çalışıyorum ama yok olmuyo :/ bu dönemler bayağı zorlayacak beni ama inşllah geçici bir durumdur bazı bayanlar dpğuma kadar yaşıyormuş

Ayy hiç sorma cnm gözümü açar açmaz çok fena mide bulantısı yaşıyorum başım da dönüyor. Bişeyler yemeye çalışıyorum ama yok olmuyo :/ bu dönemler bayağı zorlayacak beni ama inşllah geçici bir durumdur bazı bayanlar dpğuma kadar yaşıyormuş

Valla bunun çözümü yok boşuna bulantı hapı falan kullanma.

Benim 5. aya girdiğim haftaydı sanırım bir sabah bir kalktım hafif bulantı var ama istifra etmedim. Diğer sabah hiç bulantı bile yoktu birden geçmişti. İnşaallah sizin de öyle olacak. Azıcık sabır bebişler için.

Bir yerde okumuştum, hamileliklerinde bulantı yaşayanların düşük ve sorunlu çocuk oranı çok düşükmüş. Bulantı sağlıklı bir hamileliğin göstergesiymiş,

Ayy canim şuan seni cok iyi anliyorum.Benim de 6. Haftada başlamıştı 2 gündür eskisi kadar yok şükür. Günlük hayatını kısıtlayan derecede olursa ilaç veriyor doktor ben inatla kullanmadım. Başucunda çubuk kraker bulundur ayrıca leblebi ye demişti bana doktor. Şu içmeyi bırakmamak gerekiyor meyve suyu çay falan değil. Bir de sık ve az az yemeğe çalış aç kalıp halsiz düşme bebek besleniyor ama sen zayiflarsin. Ben havuç kivi ekşi elma portakal suyu limonata iciyordum bastırıyor biraz içebilirsen tabii. Umarım uzun surmez hayırlı olsun bebişin

Back
X