Boanmak iin sebep midir bunlar?

biz o alışma tanışma evresini flört döneminde atlattık sanıyordum. o zaman da çok oluyordu sürtüşmeler ama iki yıl içinde bitti ve biz de birbirimize uyum sağlamıştık. ta ki bu zamana kadar ama buraya kadarmış demek ki. aynı evde iki yabacı gibiyiz şimdi. çok kafaya takıyorummafoldumben

evliliğin ilk zamanları sanıldığının aksine sancılı geçer
sabret ve orta yolunu bul
boşanmak içinde mutsuzluğundan daha büyük bir neden olamaz

bizimde çok yabancı gibi olduğumuz zamanlar oluyodu pes etme düzelecek eminim :teselli:
biraz daha sabret evlilik çok zor iki farklı insan ve hemen pes edilecek bir müessese değil lmaz:
inan gelenin gideeni ararttığıda olur iyi düşün

bence de pes etmeyin.. evliliğinizi yürütmeniz için biraz sizin biraz da eşinizin eğilmesi gerekir. isteklerinizi tartışmadan sakince anlatmaya çalışiın ha eğer sakin konuşamıyorsanız yazarak iletin kendisine. emin olun etkili bir yöntemdir.

eğile eğile kambur kaldım artık:sm_confused: canım.isteyince sakin konuşabiliyoruz ama bi sonuca varamıyoruz. şimdi aynı evde mecbur kalmadıkça konuşmuyoruz. her konuşmanın sonu tartışmaya gidiyor çünkü.yazmayı da deneyeceğim teşekkür ederim

üzülme canım yaa...inan ilk yıllar öyle kavga gürültü olur,şahsen ben 3 yıl sadece kavgayla geçirdim...son 3 yıldır biraz rahatladım ama bu sefrde kaynana denen azdı...zaman ver hemen boşanmayı düşünme...severekte evlenmişsin ne güzel,inşallah herşey yoluna girer..

dayanamıyorum böyle yaşamaya siz nasıl geçirdiniz 3 seneyi?

canım senden neleri değiştirmeni istiyor tam olarak bilemiyorum ama evlilikle ilgli bir laf vardır duymuşmuydun bilemem ' kadınlar erkeklarin değişmeyeceğini umut ederek evlenirler,erkeklerr kadınların değişeceğini umut ederek evlenirler ' dolayısyla eşin seni değiştirme isteğini kendine hak görüyor

canım, bir yuva kolay mı kuruluyor?sevgili olduğunuz dönemi düşün, hiç mi sıkıntı çekmediniz bu günlere gelebilmek için ...boşanma fikri için acele etme.çocuk için de...aranızdaki problemleri ailelere yansıtmak çok yanlışlmaz:,bu sizin sorununuz,sizden iyi kim çözebilir?eşinin affedilemez bir hatası yok...severek evlenmişsiniz:1hug: bizim gibi bu günlerin kıymetini bilin bir de kimse flört dönemindeki gibi değildir, bunu bilerek yaklaşın birbirinize, en güzel günler sizin olsun inşallah...

dayanamıyorum böyle yaşamaya siz nasıl geçirdiniz 3 seneyi?

nası geçirdim bir ben bilirim canım.psikolojim bitti,ilaç kullandım.sağlığımı kaybettim,kendime olan güvenimi de...ailemde sahip çıkmadı,gidecek yerimde yoktu sabır dedim.inan şimdi olsa aynı kavgalar gücüm yok bırakıp giderim diyorum.hala üzerimde boşanma tehditi var kaynana tarafından ve ne yazık ki hamileyim...hem seviniyorum hemde çok mutsuz bir hamilelik geçiriyorum...Allah sabır versin..

bende takmıyorum artık :umursamaz:. bakalım o ne kadar dayanacak bu duruma. orta yolu bulabilecek miyiz bakalım. ama bu arada evliliğimiz de yıpranıyor eskisi gibi olabilir miyiz bilmiyorum zaman gösterecek...

' kadınlar erkeklerin değişmeyeceğini umut ederek evlenirler,erkekler kadınların değişeceğini umut ederek evlenirler ' durum aynen bu canım. ben onun flört dönemindeki halini özlüyorum. o ise benim değişmemi umuyormuş evlendikten sonra.

teşekkür ederim.tabiki kolay değil evlenmek de boşanmak da. onun için bekliyorum ya hala...affedilmez bir hatası olsa hiç durmazdım zaten.

kolay değil tabiki.inşallah bebeğini kucağını aldığında biter bütün sıkıntıların ne diyeyim

tatlım galiba bütün erkekler aynı şeyi söylüyor
yukarıda yazdığın
değişmelisin ...kendini düzeltmelisin....çok tuhaf ama dejavu yaşıyor gibi oldum
şaka gibi ...ama ben aradan 5 yıl geçmiş olmanın rahatlığını sonuna kadar kullanıyorum
ilk yıllar bizde senin yaşadığının aynını yaşadık ama artık terör estiren benim...
sanırım biraz adaptasyon meselesi
adepte olunduktan sonra o sana sen ona alışınca her şey düzeliyor

nasıl oldu ki o iş? kafamçokkarıştı adapte olma yani?

yani alışılıyor birlikte yaşamaya
huyları olduğu gibi kabul etmeye
kabul edilmezse zaten biter
adios...
msl kendini düzelt dediği zaman ..sen sor ona
neyini düzeltmen gerektiğini....kendini onun yerine koy eğer kendini onun yerine koyduğunda
ona hak veriyorsan o huyunu değiştirmeye çalış..bazen biz farkında olmaya biliyoruz bazı şeylerin...karşıdan bakılınca belli olan bazı davranışlar .hoş olmayabilir

eğer kendini rahatsız etmediysen kılını bile kıpırdatma seni nasılsan öyle kabul etsin

evet haklısın deneyeceğim bunu teşekkür ederim

kesinlikle katılıyorum sana.ilk zamanlar alışma evreleri aslında.cicim ayı mıçım ayı hikaye.alışıyosun.flört gibi olmuyo.aynı evi,aynı yatağı,aynı mutfağı,aynı salonu kısacası her şeyi paylaşıyosunuz.bazen birbirinizin gözüne bile batarsınız.ama asla acele etme canımlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…