- 8 Mayıs 2021
- 43
- 163
- 8
- 26
- Konu Sahibi benbakarimyarina
-
Zor bir durum, ama vermek zorunda değiller bunu kabullenmeniz lazım. Sizi sevmediklerinden bunu yaptıklarını sanmam, organını hayattayken paylaşmak kolay bir karar değil, ürkütücü.Merhaba kızlar ,
Ben böbrek nakli bekleyen genç bir kızım. Ailemde annem ve kardeşimin böbreği uymasına rağmen böbreklerini vermek istemediğini söylediler.Kız kardeşim hiç duymamış gibi yaptı ama annem, Hem başımda bekliyor hem yardımcı olmuyor.Vicdan azabı da çekiyorum böyle beklediğim için.Kaç yıl maaşımı ellerine saydım . Ne Yapmalıyım
Kaç yıl hem okudum hem çalıştım paramı eline alıp sayarken hiç ürkmüyordu ama sinirimden ağlıcam .Zor bir durum, ama vermek zorunda değiller bunu kabullenmeniz lazım. Sizi sevmediklerinden bunu yaptıklarını sanmam, organını hayattayken paylaşmak kolay bir karar değil, ürkütücü.
Yazacaktım ama sustum. Ben de bunu merak ediyorum. Aksiyon mu arıyolar.Vermeyeceklerse neden uyup uymadığına baktırdılar?
doktor söyledi bir de dua falan ettiler uyması için ama sonra tık yokVermeyeceklerse neden uyup uymadığına baktırdılar?
dalga geçiyorlar resmenYazacaktım ama sustum. Ben de bunu merak ediyorum. Aksiyon mu arıyolar.
doktor söyledi bir de dua falan ettiler uyması için ama sonra tık yok
Öncelikle çok geçmiş olsun. İstediğin çok büyük bir sey. Önce can sonra canan demişler. Böyle bir durumda ilk olarak kendi canlarini düşündükleri için kimseyi suclayamazsin. Belki senin kardeşin olsaydı böbrek bekleyen, sen de çekimser davranacaktin.Kaç yıl hem okudum hem çalıştım paramı eline alıp sayarken hiç ürkmüyordu ama sinirimden ağlıcam .
Araba falan çarparsa ne yaparmıs o zaman. Biz ne hallere düşermişiz .babam da rahatsız o ne yaparmış ......Neler düşünüyor yaNe yapmalıyım sorusuna çok şaşırdım. Gizlice alamayacaginiza gore bir sey yapamazsiniz. Iyilestikten sonra ben olsam mesafe koyardim. Bir anneden bu davranisi gormek beni cok şaşırttı.
Sizi yalniz birakmaya vicdani el vermiyor ama böbreğini esirgiyor. Nasil oluyor bu?
Size bir sey olursa ne olacakmis? Allahin takdiri mi diyecekmis?Araba falan çarparsa ne yaparmıs o zaman. Biz ne hallere düşermişiz .babam da rahatsız o ne yaparmış ......Neler düşünüyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?